sunt un bobocel care vrea sa aiba o bobocica

sunt un bobocel care vrea sa aiba o bobocica | Autor: malinuta

Link direct la acest mesaj

buna seara tuturor! spuneam ca sunt un bobocel pt ca abia sunt in faza de debut cu toate actele necesare pentru obtinerea atestatului si chiar as vrea sa va multumesc anticipat pt ca am gasit pe aici cam tot ce-as fi putut sa aflu; vin insa, in intampinare cu cateva intrebari adresate indeosebi acelora care au trecut de curand prin asa ceva cu mici lamuriri:
1. caracterizarile trebuie facute de mana sau merg si cele editate pe calculat daca au stampila unitatii unde sunt salariata si atata timp cat semnatura de reala?
2. chiar e necesara si caract din partea administratiei atata timp cat am venit in bloc doar de 3 ani si nu pot spune ca am cine stie ce releatii cu locatarii de pe aici? ( stau in sect 3)
4. exista formulare tipizate -date de DPC- pt astfel de caracterizari sau pun eu prea multe intrebari stupide?
5. acel formular tipizat A5 cu parafele medicilor de unde il pot lua ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bine ai venit bobocelule si sa ai un drum cat mai scurt si mai drept spre bobocica ta.
Iti raspund din ce stiu eu, ca la mine treburile sunt deja vechi, ma vor corecta fetele care sunt mai proaspete:
1. Eu am avut una (cea de la serviciu) la calculator si semnata in "real" de sefa. Iar a 2-a, de la o pereche de prieteni a fost scrisa de mana. A fost ok asa.
2. Asta noua nu ne-a trebuit si eu am pus aceeasi intrebare ca tine cand am auzit ca se cere. Eu sunt de 3 ani in bloc dar tot nu stiu astia mare lucru despre noi, nu atat cat sa le pot cere o caracterizare pentru asa ceva. Cum exista diferente destule intre cerintele DPC-urilor, asta vei afla cel mai bine de la DPC de care apartii, poate nu ti-o cer.
3. Nu exista sau ai uitat-o?
4. Nu sunt formulare speciale, aveau la un moment dat fetele pe aici un model, iti facem rost daca e.... Eu le-am facut asa, "din burta".
5. De la policlinica unde faci analizele.

Mult succes!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

malinuta bine ai venit in marea noastra familie si asteptare cat mai scurta!
La intrebarile tale ti-a raspuns perfect aissa, asa ca nu are rost sa repet si eu. Ce pot sa mai adaug este ca acele caracterizari pot fi luate si de la prieteni de familie care va cunosc, nu neaparat de la sefi. Ele pot fi scrise de mana, nu exista formulare tip. Trebuie sa contina insa date complete ale persoanelor care le semneaza - inclusiv telefoanele - pentru a putea fi contactate de catre cei de la DPC.
Formularul A5 pentru analizele medicale il au cei de la policlinica unde vei face analizele. Tu trebuie sa duci numai timbrele fiscale.

Daca mai ai alte nelamuriri te asteptam la *M-am hotarat... adoptie*. Sunt multe fete acolo, unele poate in aceeasi faza cu tine, care te vor ajuta.

Succes!

eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu mi'am luat atestatul mai recent decat aissa, si nu mi'a trebuit nici mie caracterizare de la asociatie. noua ni s'a cerut doar cate doua caracterizari de la job (si pt mine, si pt sot). plus referinte. adica numele a doua familii/cupluri de prieteni care sa dea referinte despre noi. asistenta noastra a preferat ca evaluarea sa se faca la noi acasa, pt ca ne simteam noi mai in largul nostru, si nu intervenea stresul suplimentar de "locatie straina". la noi au avut loc si "interviurile" cu cele doua fam. de prieteni.
bafta multa, si sa te inarmezi cu multa, multa rabdare !
si pentru mai multe lamuriri, cel mai sigur e sa mergi la DPC de care apartii, pt ca difera mult cerintele de la un judet la altul.

te asteptam cu vesti bune !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Bine ai venit Malinuta in familia noastra.
Asteptare cat mai scurta atat cu obtinerea atestatului cat si cu gasirea bebelului.
Te asteptam la..... m-am hotarat... adoptie.

Irina si Mihai

Mergi la inceput