Inmatriculare masina
Raspunsuri - Pagina 3
Kittie spune:
www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html#1" target="_blank">aici ai actele necesare, in functie de cazul tau. Si programul este tot acolo. ba poti si descarca diversele formulare necesare pentru a le completa de acasa...
La mine a fost putin mai complicat, dar cre' c-am vazut miscarea : mergi intai la ghiseele 14 si 15 unde scrie "casierie" (si e coada infernala) si platesti taxa de numere definitive (240mii pt nepreferentiale). Cu deosebita chitanta (nu stiu cum faceti voi, dar eu am fotocopiat-o si am predat fotocopia) mergeti la unul din ghiseele 12 13 (parca si 11 da nu sunt sigura) unde la fel va asteapta deosebite cozi pentru inmatriculare. Adica vei preda acolo tot dosarul cu actele de mai sus. Si dup'aia, in functie de termen, te prezinti dupa numere (24-48h). Numerele rosii le predai numai daca doresti (autorizatia de circulatie provizorie e valabila 30 de zile) si vrei si bani inapoi pe ele .. Daca-mi mai aduc aminte de ceva...... oricum, asigura-te ca dosarul tau e in regula (ca tot ce scrie acolo ai si tu) ca sa nu faci drumuri spre udriste si sa nu stai degeaba la cozile alea , ar fi pacat...
aaa.. si astea sunt pt persoane fizice... pt persoane juridice e alta mancare, cu mult sos (d-asta am avut eu)...
, mami de ( 13oct04 )
liliana csaki spune:
daca va duceti seara pe la 7 la udriste, nu mai sunt cozi, verificat de mine saptamana trecuta. La inmatriculare am avut doua persoane inainte si cand am luat nr., nu era nimeni.
bafta,
Natasa spune:
La casierie mergi direct sau mai stai la coada sa-ti dea un biletel pe care sa scrie cit sa platesti? La noi nu ma mai mira nimic. Liliana, Kittie, mersi de ajutor!
Kittie spune:
La casierie mergi direct... la coada nu-tzi trebe nici un belet! Jtiu tanteele aleacat e taxa - daca vrei preferentiale nu stiu cat e ca nu ma pasioneaza sa mi pun numele sau varsta pe placutele de inmatriculare la masina... daca vrei la rand (nepref) 240mii. Cu chitanta (sau cu fotocopia) mergi la unul din ghiseele de inmatriculare si depui dosarul. E adevarat ca e deschis pana la 8, dar eu cu pustiu n-aveam cum sa merg asa de tarziu, multumim de info liliana! la pranz nu poti respira in sala aia (si sa stai sub aerul conditionat care oricum se afla numai in partea cu ridicarea numerelor tot degeaba, nu se simte nimic)...e atata lume si asa de cald :(( unde mai pui ca toti sunt bosumflati :(
, mami de ( 13oct04 )
aissa spune:
Numerele preferentiale sunt vreo 500 mii dar trebuie sa iei in considerare, daca vrei ceva cu litere de pe la inceputul alfabetului (noi vroiam cu A....) ca nu prea se mai exista. Al meu sot a platit preferentiale si cum nu au avut ce vroiam noi am luat preferential niste numere care nu prea ne spun nimic special...
Cristina
Kittie spune:
www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/images/143.pdf" target="_blank">aici
, mami de ( 13oct04 )
Natasa spune:
Kittie, imi cer scuze, m-am exprimat eu prost, ma refeream la cererea tip. Era buna si fisa asta de inmatriculare daca stiam ca e online, ca nu mai dadeam 40.00 pe ea :)
Multumesc mult pentru ajutor!
Kittie spune:
www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/images/131.pdf" target="_blank">cu scuzele de rigoare... Daca te mangai cu ceva, si eu am cumparat fisa de inmatriculare ;;)
, mami de ( 13oct04 )