Inmatriculare masina
Cei care ati facut de curind asta, cit costa inmatricularea definitiva a unei masini noi? Stiti firme care se ocupa cu asta la preturi decente? Multumesc!
Raspunsuri
giul spune:
astazi am fost sa inmatriculam un logan nou .o firma sau dealerul va cer 3 000 000 lei ptr acest lucru care dupa parerea mea nu merita .mergeti intai la rar grivita tel 021 318 17 30 sau voluntari 021 270 36 82 dimineata cu copiisi originale dupa factura fiscala cea pe care scrie suma ,cartea de identitate auto, buletin proprietar,acolo platiti 110 000 lei si va pune o folie de secretizare .de acolo am inteles ca la sediul din grivita exista o firma care bate la masina un formular tip -fisa de inmatriculare daca nu mai e trebuie sa veniti la sediul din udriste sunt astfel de firme peste tot .cu aceasta fisa si actele masinii +4 timbre fiscale de 10 000 lei mergeti la adm financiara asect de domiciliu ptr afi luati in evidenta .veniti apoi la udriste mai completati o cerere tip .in drum platiti la cec de sector de domiciliu 2 taxe in valoare de 820 000 lei .acte inmatriculare:fisa de inmatriculare completata(batuta la masina ,cartea de id a masinii-copie si original, cerere tip de inmatriculare ,act de id al proprietarului copie si original,factura fiscala a veh copie si orig ,asigurarea rca copie si orig ,cele 2 taxe platite la cec ,se mai platesc nr noi 240 000 .stati la ghiseul 6 ca merge cel mai repede . totul intr-o zi si in 48 de ore mergeti dupa nr noi asa costa 1210 000 lei ,cu firma 3 000 000 lei mai costa fisa de inmatriculare 70 000
Natasa spune:
Multumesc mult pentru raspuns. Pare simplu, nu chiar asa de speriat cum auzisem.
Stii cumva unde anume in Voluntari este sediul?
KUKI spune:
quote:
Originally posted by giul
o firma sau dealerul va cer 3 000 000 lei ptr acest lucru care dupa parerea mea nu merita
In provincie e mai ieftin, mie mi-au cerut "doar" 1.600.000 lei
Natasa spune:
ti-au cerut 1.600.000 partea lor, cred, ca altfel nu le mai raminea nici de o bere dupa ce plateau toate taxele :)
aissa spune:
Nu dati fetelor banii la intermediari, se rezolva totul intr-o zi. Am scris si eu la un subiect de la legislative, astea sunt etapele. Nu sunt cozi, nu e nici o nevoie de "pile", cum spuneam totul e gata depus intr-o zi si in alte 2 ai numerele si talonul.
Cristina si Ale (30.09.2004)
giul spune:
sotul meu a fost .zice ca e la capatul masinii 155 de la europa e un pod si la urmatorul pod pe stanga .a stat putin acolo i-a pus o folie de plastic undeva in stanga sus pe cartea de id a masinii.nu e asa de greu cum pare si scutiti niste bani ,destui .totul trebuie facut de catre proprietarul masinii altfel cere procura .drumurile sunt cam lungi dar e doar o zi .cand ridici nr noi sunt 1-2 persoane la udriste programul e l-j de la 8-20 si vineri pana la 16,30.
Kittie spune:
mda. dinspre centura e pe dreapta, din cate stiu e dupa pod, in apropierea metro colentina (sau voluntari, cum se numeste, nu stiu sigur). Dinspre carrefour colentina (sau dinspre colentina, pur si simplu) e tot in proximitatea metro, numai ca e pe stanga :). E semnalizat din ce-mi aduc aminte, cu niste placute mici pe stalp. Dar eu ajung miercuri dimineata acolo si ti voi spune cu siguranta.
, mami de ( 13oct04 )
april spune:
dar pt masini second? e la fel?
aissa spune:
Din cate stiu e la fel. Ce nu stiu e cum se face la RAR, adica daca ai de mers cu masina sau nu la verificat. Banuiesc ca daca are ITP valabil nu trebuie dar nu stiu sigur-sigur daca e asa.
Cristina si Ale (30.09.2004)