Mamici de iulie - august (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Stefania si Pika-pika, am vazut ca a fost cutremur in Japonia...sunteti ok ? a fost mare?

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Yo,nesimtzita nici nu am simtit,am aflat seara de la sot. Oricum a fost departe de orasul meu.
Multu de griji

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Fetelor aveti grija, stati cuminti si urmariti miscarile bebeului, monitorizati miscarile lui, si luati notite. Eu asa am fost invatata. Fiecare zi, dupa micul dejun, numarati miscarile, si cand ajungeti la 10 notati ora. La fel dupa masa de seara. Bine, e cazul fetelor care au intrat in 30 sapt. Asa veti sti cum se misca. E trist ce se intampla, si suntem in sec. 21. Mereu ma gandesc ce noroc am avut ca am nascut aici si fara sa dau un ban am fost tratata cu atata respect si atentie. Ma simt norocoasa.

Si e important sa-l mai tineti pe pitic in burtica pana la 37 sau 38.

piticul meu, mie mi se pare asa de mic, considerat prematur aici, a facut o forma urata de icter. M-am intors joi de la spital seara pe la 8, pt ca am asteptat analiza pt icter, si a doua zi dupa o noapte in care a refuzat sa manace, am chemat aistenta , care m-a trimis direct la spital. Era f. f. dezhidratat, si cu o forma grava de icter. Asa ca mi l-au bagat in cuva, cu perfuzie la manuta, sub 3 lampi, de fototerapie. Nu va spun cum plangeam cand l-am vazut acolo, pt. ca aveam impresia ca nu am fost in stare sa ii dau sa mance. De fapt intre timp m-am lamurit, ca asa e cu bebele prematur, au 80 la suta sanse sa dezvolte icterul. Si erau acolo copii de 1300 de grame........ Impresionant.

Asta s-a intamplat vineri, si smbata mi l-au trimis in camera, tot in cuva si cu lampi , dara fara pefuzii, iar duminica seara ne-a trecut icterul si ne-au dat drumul acasa. Bine ca am avut inspiratia sa chem asistenta, ca noi nu ne-am dat seama ca e asa de grav, si l-am mai fi tinut o zi acasa, ca sambata trebuia normal sa ne intoarcem la spital pt. repetarea analizei.

Cu nasterea mai asteptati sa ma refac, si sa-mi adun gandurile. A fost rahidiana , anestezia, Ovidiu l-a primit pe bebe in brate, in sala de operatie. Si eu ma uitam la el cum se plimba prin jurul meu, si eu nu puteamsa ma misc. frustranta senzatie. In plus doua zile am fost cu sonda si perfuzie, si tot el a invatat primul sa schimbe scutecele!!!!!!!!!!!!
Lapte am de ma trezesc cu camasa uda. Noroc cu pompa, ca simt ca plesneste dupa 4 ore de nepompat sa de nedat mancare. Ca Marc e atipic, mananca si biberon,(asa ii dadeam cat a fost cu perfuzie) laptele meu, si de cand s-a facut bine, de ieri accepta iar sanul.!!!!!!!!

am sa trimit niste poze pe mailul de pe prima pagina.

Bafta la mamici , si nu ma imitati inca, mai astepti macar o saptamana ca e bine pt,. bebelusi, la noi in burtica.

Mihaela
si Marc Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mikiion ma bucur ca i-a trecut icterul la pitic.Abia astept sa vad poze cu el.
Fetelor eu ieri am avut cea mai oribila zi M-a bulversat rau de tot vestea despre bebelusul Cristinei,toata ziua nu m-a putu gandi la altceva,cand s-a intors sotul de la munca,avea ochii inlacrimatzi m-a luat in bratze si mi-a spus ca mama lui a intrat intr-o semi coma si doctorii nu ii dau sanse de recuperare,trebuie sa hotarasca daca sa o resusciteze sau nu in caz ca e nevoie.Pana la urma se va opta pentru nu.
Si ca o cireasa pe tort de 2 zile am arsuri inimaginabile,noaptea ma trezesc din 10 in 10 minute din cauza lor,ieri mi-a fost toata ziua rau,nu am putut manca decat 2 portocale iar seara am avut o gramada de contractii dureroase amestecate cu dureri de stomac din cauza ca nu mancasem nimic.
Va pe toate fara exceptie si aveti grija de burtici.
Eu o sa mai scriu cand o sa fiu putin mai optimista,pana atunci o sa va citesc doar.

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

gata, mamanati, s-au operat modificarile. imi cer scuze, am omis un enter.

luiza 35+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetelor si eu sunt bine,nici nu am simtit cutremurul,nici nu stiu in ce zona a fost.Unde a fost Stefania?Eu sunt inca foarte trista pentru Cristinik,de aia nici nu am mai scris...Asa imi exprim eu in general tristetea,ma ascund...N-am mai dormit bine de cand am auzit.
Andreea felicitari!Petra bine ai venit!Va doresc multa liniste si fericire!
Hai mai Sabana ,tocmai cand eram pregatita sa fac galerie,ca si map...bine ca m-am hotarat sa citesc pana la sfarsit.Multi pupici!Mai e putin...
M-au apucat niste emotii,pe de-o parte as vrea sa nasc mai repede ca sa o vad eu cu ochii mei ca e bine,dar stiu ca de acum niciodata nu o sa mai stam linistite...un copil eu un copil,mereu o sa stam cu grija...
Mikiion bine ca ne mai scrii din cand in cand.Ai grija de tine si de bebe.
Ma apuc de scris de cate ori misca,ca saptamana trecuta am fost la doctor de urgenta(nu v-am mai povestit)ca ma trezisem de dimineata,nu mai stiam exact cand a miscat bebe noaptea si nu vroia deloc sa se miste,oricat o impingeam eu...intr-o ora eram la doc.
Dar am ajuns la acolo si era foarte bine,m-a monitorizat vreo 20 de minute apoi ne-a lasat acasa.Sotul s-a intors si el de la munca,bine ca nu a fost nimic rau.Acum se misca destul de des,dar tot am sa notez ca eu sunt mai uituca de felul meu.
Pup fetele.Asteptam vesti...bune!!!

36+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

V-am citit toata ziua ,dar nu am avut putere sa va scriu ,am plans de la 5 dimineata ,trista povestea Cristinei -Dumnezeu e bun si vede,nemernicului de doctor trebuie sa i se retraga licenta !!! Felicitari Andreei pentru bebelina Petra,la fel si tie Mikiion ,e superb ! In cateva ore intru in 37 de saptamani,am simntit dureri ca de cutit jos, m-am speriat rau ,nu am mai avut asa ceva pana acum ,dar promit sa stau la coada ,sunt a cincea ,asa ca respect ordinea , Motzata ce mai faci? mai esti bolnavioara ?? astept raspuns !+37!!Va pup ,si sa auzim de bine

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu am vasile_mia@hotmail.com, adresa de msn.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Off,Stefania!Ai grija de tine,de bebei si de sot.Nasol...Te aste´ptam cat mai curand cu vesti bune pana atunci iti trimit niste pupici sa te simti mai bine.
Ce sa zic,ca nici eu nu stiu in ce masura sa ma apuc sa consolez lumea.Ma simt asa de prost fata de sotul meu ca nici nu stiu cum am sa dau ochii cu el diseara.Ma suna in fiecare zi la pranz si eu am uitat telefonul in alta camera,n-am auzit cand m-a sunat,saracul mi-a trimis mesaje pe calc,pe tel,m-a sunat pe amandoua telefoanele...Cred ca s-a ingrijorat rau de tot,mai avea putin si venea acasa...Si asa vreau eu copil!

36+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza

Mikiion ce scumpel e marc al tau. Ma asteptam sa fie mai mititel dar e voinicutz si rozaliu si frumusel. Sa va traiasca si sa fie sanatos.

Mai Sabana se pare ca ai facut repetitie generala si cu noi pe forum si cu cei de la Euroclinic. Spunele si fetelor ca iar erau ingrijorate ca pot pierde apa cate-un pic - pic - pic ca de obicei curge suvoi si cam faci balta cand se intampla. Presupun ca asta ti-au spus medicii nu?

Stefania nashpa situatie dar din pacate se intampla si d-astea. Tu oricum incearca sa te detasezi un pic pentru ca nu itzi face bine sa fii supi acum.

Daca nici az-noapte nu a nascut Cristinik cred ca ar trebui sa-l traga cineva serios la raspundere pe Radoi. Nici ea si nici sotzul nu cred ca sunt tocmai lucizi acum si s-ar putea ca medicul sa fie numai miere doar ca sa scape nepedepsit. Au medicii astia niste metode de a da vina pe altcineva in afara de ei de nici nu ne imaginam. Parerea mea e ca daca era ceva ce el ar fi trebuit sa vada si nu a vazut va incerca sa musamalizeze tot sa-si stearga urmele.
E groaznic ce i se intampla de 2 zile Cristinei si sper sa fie puternica sa poata sa depaseasca momentul asta.
Cristina - Ioana poate ne mai aduci si noua vesti de la ea.

Pt Pumpkin nu va facetzi griji ca e super ok dar nu prea mai are net pt ca e si ea in sfarsit in concediu. Vorbeam cu ea si zicea ca spera ca macar cateva dintre noi care am avut sarcini fara probleme sa ajungem la 40 de sapt. Asa ca desi ea e prima pe lista spera ca bebica ei va mai sta vreo 2 sapt in burtik ca e bine akolo.
Daca vreuna din voi tine mortis sa i-o ia inainte nu se supara dar eu zic ca ar fi bine sa stam la coada ca nici nu am intrat in iulie.

Muuh e bine si ea, la mare nu stiu cum o fi vremea dar oricum cred ca se relaxeaza.

AmissZip
si tu si Petra suntetzi niste betoance. Btravo voua ca atzi fost cumintzele si atzi putut pleca akasa.

Va pupik pe toate si sper sa nu mai avem parte decat de vesti bune.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Stefania imi pare tare rau pentru soacra ta. Uf.
Fetelor ce sa zic. Aseara am mai facut o injectie, ca aveam contractii. Peste noapte am dormit relativ bine.
Leistra nu prea am avut asa timp sa realizez ce se intampla. I-am spus sotului cred ca mi s-a rupt apa, el zice sun-o pe dr, ea hai la spital, el ia geanta de spital si da-i bataie. Saracul era asa disperat, imi era un pic teama cu condusul, la un moment dat nu putea sa treaca printre 2 masini si i-a spus aluia sa miste masina ca nastem si noi. Ala nu pricepea, deschid eu geamul si zic misca Domle masina ca mi s-a rupt apa. In sfarsit pricepe omul si il ghideaza. Eu eram din rasu plansu. Cand radeam (dar nu era rasul meu), cand dadeam in plans. Cand am ajuns la spital, am intalnit-o si pe sora mea, pe dr si m-am mai linistit. Aia pe acolo faceau misto de mine, ca sala e pregatita si ca ascut deja cutitele. Si uite asa. Urmatoarea la rand, ca eu mai stau o tura. Dar nu mult. Deja are tendinte colul sa se deschida si mai sta cam 2 saptamani dupa parerea dr, dar ma va monitoriza mai atent. Mai merg joi la eco si apoi vineri din nou la control. Cam asta fuse povestea mea.
Mikiion of prin cate ai trecut. Bine ca e puiul tau bine.
Speram sa avem vesti de la Cristinik. Astept cu sufletul la gura.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput