Mamici de iulie - august (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Vai fetelor incep sa am emotii...saraca Cristina si acum sabana...deja ma si gandeam ca sunt cu o saptamana in urma ei si ce-ar fi daca .Bine ca in final a fost alarma falsa
Si io merg la eco miercuri...nu mai am nici o rabdare pana atunci,tot felul de ganduri imi trec prin cap
Hai sa fim curajoase si sa gandim pozitiv daca mai putem..,Monica 34/35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Trebuia sa ma duc azi la control, dar m-a sunat dr. sa ma anunte ca trebuie sa mearga la o nastere. Numa' bine! O sa-l rog sa se uite maine la eco la creierul bb-ului. desi eco de la cabinetul lui nu este ata de performant.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Sunt socata...nu mai intrasem de cateva zile....iar acum citesc despre asta....ma rugam ca la noi sa nu apara vesti de genul acesta. Cristina, suntem alaturi de tine....orice cuvinte sunt de prisos.
Andreea, sa-ti traiasca puiutza

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sabana, lasa, mai bine ca a fost alarma falsa si bine ca bebe e OK. Sa mai stea nitel la mami in burtica. Oricum in felul asta le-ai testat promptitudinea si se pare ca fac fata cu brio. Macar la capitolul asta poti sta linistita. Te pup si incearca sa te odihnesti.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 34+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cornelia si eu am ramas uimita de promptitudinea lor. Oricum sunt cu arma la picior. Ideea e ca eu azi pe la 2 am fost la pipi si mi-a curs jet, apoi mergeam edstul de de s la toaleta, si pe la 5 m-am dus iarasi , aveam si niste contractii nedureroase. Am stat eu si m-am gandit ca mi s-a rupt apa si eu nu am stiut, chilotii ii aveam mai uzi. Am sunat-o si ea m-a chemat de urgenta. M-a pus pe masa ok, m-a dus la eco a venit si ea cu mine sa vada cu ochii ei, membranele ok, lichid in cantitate mai mult decat suficienta, surpriza placenta grad 1 si nu 3 cum a zis Iosup . Dr de la eco mi-a zis ca daca mi se rupe apa inainte de cazariana cu siguranta am sa simt ptr ca am foarte mult.
Consi sa iti verifice fluxul spre artere. Asa vede daca bebe se oxigeneaza sau nu corespunzator.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Toate Zoele fiti barbate! Urmatoarea la rand. Eu mai stau o tura.
Cristina_Ioana si Amabella multumesc ptr telefoane. Pup fetele cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetele incerc sa aflu cum e cu plata concediului medical si a celui prenatal
stiu ca , concediul prenatal se plateste 85 la suta din brut
insa concediul medical se plateste 100 la suta dar tot din brut????
contabila noastra zice ca e din net iar eu sunt sigura ca din brut, cel putin la prenatal, parca si voi vorbeati aici de salarii mai mari
in fluturas am brutul din care se scade cas, alte sume impozabile, apoi imi da netul, ded. de baza si apoi brutul impozabil
*brutul impozabil e mai mic decat netul insa eu ma gandesc ca se aplica la primul brut care e cel mai mare
nu vreau sa fiu pacalita doar pentru ca este ea capiata
colegei mele care a nascut anul trecut nu i-a dat indemnizatia aceea de 3 milioane ca s-a intors inainte de incheierea celor 2 ani de concediu ingrijire copil ca a UITAT
si apoi a venit in birou si i-a zis colegei ca nu a pierdut nimic , ca acei 3 mil se dau doar persoanelor care au salariu minim pe economie, ceea ce eu iar nu pot sa cred, ca am citit in MO si nu specificau nimic de limita salariului

va multumesc anticipat
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sabana mabucur ca esti ok
poti sa nespui si noua cat costa o nastere la euroclinic?
33+

quote:
Originally posted by Sabana

Cornelia si eu am ramas uimita de promptitudinea lor. Oricum sunt cu arma la picior. Ideea e ca eu azi pe la 2 am fost la pipi si mi-a curs jet, apoi mergeam edstul de de s la toaleta, si pe la 5 m-am dus iarasi , aveam si niste contractii nedureroase. Am stat eu si m-am gandit ca mi s-a rupt apa si eu nu am stiut, chilotii ii aveam mai uzi. Am sunat-o si ea m-a chemat de urgenta. M-a pus pe masa ok, m-a dus la eco a venit si ea cu mine sa vada cu ochii ei, membranele ok, lichid in cantitate mai mult decat suficienta, surpriza placenta grad 1 si nu 3 cum a zis Iosup . Dr de la eco mi-a zis ca daca mi se rupe apa inainte de cazariana cu siguranta am sa simt ptr ca am foarte mult.
Consi sa iti verifice fluxul spre artere. Asa vede daca bebe se oxigeneaza sau nu corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

adelapop, nu sunt experta, dar din cate stiu eu, concediul medical se plateste 100% din brut in primele 5 zile, apoi 75% tot din brut. in mod sigur e din brut, si nu din net, ca si eu am luat in CM mai mult decat cand ma duceam la serviciu si mi-a zis si dr care mi-a dat concediul, ca de aia imi dadea 2 hartii si nu una singura, pentru ca primele 5 zile se platesc diferit de restul, dar toate se calculeaza la brut.
in ce priveste concediul de maternitate, sigur e 85% din brut, dar nu stiu cum se calculeaza, ca se iau in calcul doar zilele lucratoare, nu si cele libere, asa ca daca iti faci singura un calcul prin aplicarea procentului la brutul de pe fluturas, nu o sa obtii chiar cat trebuie.
dar oricum, ai grija cu contabila aia, ca eu cred ca, daca nu cumva e rau intentionata, nu stie ce are de calculat.

luiza 35+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

normal 50 si ceva de bulioane si cezariana vreo 75 de bulioane. in cazul meu va fi in jur de 90 ptr ca vreau rezerva dubla si anestezie totala.
aia 3 milioane stiu ca ti-i da statul nu firma. concediul medical e in functie de medic. eu am avut mereu cu 100% dar poate fi si cu 85%. din cate stiu eu in ambele cazuri se calculeaza la brut. asta daca ai brutul negociat in contract, daca ai netul se aplica la net.

Mergi la inceput