Mamici de iulie - august (64)
Raspunsuri - Pagina 23
avmaria spune:
Crissa, ma bucur foarte mult ca ai fost doar azi asa panicata , intradevar eu nu am citit de mult. Imi cer scuze daca am gresit si ma bucur ca totul e in regula si moralul ridicat, asta e cel mai important.
Pupici
ayaana spune:
buna fetelor
am intrat doar sa va urez o noapte linistita, fara peripetii!!!
nu prea am mai avut chef sa scriu in astea 2 zile, dar v-am citit si ma bucur sa vad ca atmosfera aici e atat de calda si ca sunteti bine dupa tot ce s-a intamplat cu cristinik.
arcenciel, alisa v-am trimis parola pt contul comun
pupici si
usor ![]()
adriana
31+ si
diana-maria
huacin spune:
crissa
Chitescu e la sediul de pe Grivita, nu stiu daca mai ajunge si in alta parte; si parerea mea si a altor fete e ca e cam acra. Profesional insa, nu am auzit pe nimeni s-o conteste. Eu am mai facut 2 echo la ea, morfologice, au fost cam 2mil fiecare. Acum nu a mai facut-o morfo, nu era necesar. Programarile se obtin cam la 3 saptamani, chiar mai mult, dar poate ai noroc si e vreun loc liber, renunta cineva. Cea de azi a costat, cu tot cu dvd, 1,4 mil. Dvd-ul cred ca era 200.000 ron, deci 1,2 mil presupun ca a fost echo. IR-urile sunt 4, toate normale, scrie in fisa si la fel a si spus, la 2 dintre ele mi-a dat si grafice. Eu ma uit ca melcul la priza la grafice, dar "normalul" spus de ea si scris in fisa mi-e suficient sa ma tina linistita pana ajung la doctor. Ideea este ca programarea de acum, asa in scurt, mi-a facut-o doctorul meu, a sunat-o si i-a spus ca o sun eu si sa ma programeze cat de repede poate. Nefiind urgenta m-a programat la o saptamana, dar s-a asigurat ca nu ma deranjeaza, cred ca puteam insista mai in scurt, dar nu am avut de ce.
Sa stii ca ai "dreptul" sa te si panichezi. Nu exista "prea panicata" cand e vorba de o graviduta, avem dreptul sa exageram. Stiu ca si eu eram la fel la prima sarcina, ajungeam la ginecolog si la ecograf una-doua. Pana la urma, multe dintre belele sunt cauzate de panica, nu de cauze fizice. Asa ca, parerea mea, mai bine mergi la o echo, daca asta te linisteste. Pe mine m-a linistit sigur. Daca eu aflam vestea despre cristinik inainte de ecografie, acum sigur eram deja operata...dar asa am stat mult mai calma, stiind ca totul era ok la ora 15.30. Apoi, incet, mi-am revenit din soc si pot intelege ca ceea ce i s-a intamplat ei nu e cert ca ni se intampla si noua, din contra, probabilitatea e mica. Cea mai buna metoda sa te linistesti este sa faci o echo. Tel de la Medlife Grivita este 224.35.95. Doppler aveam si la un cabinet de la Piata Kogalniceanu, eu mi-am facut acolo prima echo. Nu-mi mai amintesc amanunte, uita-te si tu pe la inceputul odiseei noastre, pe acolo s-au tot dat detalii. Acolo stiu ca am obtinut programarea in scurt.
Valentina
32+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
huacin spune:
consi
Nu stiu exact ce sa-ti spun, la mine masuratorile se invart in jurul aceleiasi varste a sarcinii. Am inteles, insa, ca se intampla frecvent ca (virgula - ca nu am inspiratie) capsorul s-o ia inainte, lucrurile reglindu-se ulterior; vorbeam chiar cu o mamica ce a nascut bebeul asa, pentru ca a nascut prematur, dar s-a proportionat bine dupa nastere.
Cel mai bine, insa, stai tu cumintica sa se "dreaga" inauntru, ii e mai usor si lui bebe si tie. Oricum, ideea era ca nu e nici rau, nici neobisnuit.
Valentina
32+ (30ani),
huacin spune:
ufff, scuze impolitetea!
avmaria bine ai venit, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
adriana saru'mana de urari, sunt binevenite! si tie la fel!
Valentina
32+ (30ani),
mamanati spune:
Buna seara fetelor,
Am zis ca intru mai tirziu sa va zic de stetoscop. Am incurcat itile. Eu am acasa fonendoscop nu stetoscop, dar cu el nu auzi bataile inimei lui bebe. Dar sunt deacord cu avmaria, de ce sa ne stresam la fiece moment. Trebuie sa stam mai linistite ca ii stresam si pe bebici si ei micutii nu inteleg de ce.
Mikiion sa-ti traiasca flacaul! Tare e dulcel!
Amabella, si eu zic sa-l treci si pe bebe Eric Andrei alaturi de numele Cristinei_Ana ca ingeras.
O seara buna scumpele mele burtici,
Nati si minunea din burtic 31+
Consi spune:
Huacin, multumesc ca m-ai linistit.
Va pup si va doresc o noapte linistita si somn cat mai mult.
Consi si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
huacin spune:
Fetelor, nu stiu ce sa zic cu cristinik si trecutul puiului...
Nu pot decat sa-mi dau cu parerea - neavizata - cum cred ca m-as simti eu... Cred ca ar trebui trecuta doar ea la "prieteni dragi" si, cand va avea puterea sa intre si sa ne scrie, s-o intrebam daca e ok pentru ea sa-l trecem si pe pui, ca un ingeras ce este... Sau poate o intreaba una dintre fetele cu care e in relatii mai stranse cand are ocazia... Eu ii admir taria... dar sa nu fie prea mult...
Valentina
32+ (30ani),
avmaria spune:
Multumesc de urari Norocuta si Huacin. Va doresc de asemenea, si si celorlalte fete sanatate, sfarsit de sarcina usoara si copilasi frumosi si mancaciosi
avmaria
PS : Consi, ti-am raspuns acum aproape o ora da nu-i "moderat" mesajul.

asa cum visezi tu sa fie !