Mamici de iulie - august (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

consi cu draga inima oricand! In conditii normale sunt o adevarata enciclopedie, dar, de cand sunt insarcinata, parca mi-am donat o parte din creier

Somnic usor si tie si lui pui mic!

Valentina 32+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Ufff, uituca sunt!

Nu mai stiu cui ii spusesem ca ma uit dupa partea superioara a patutului, suprapozabil... Am fost ieri in Dragonul rosu, si in cel vechi si in cel nou, nu am ratat prea multe standuri, dar in nici unul nu erau chestiuni de gen. O prietena mi-a sugerat Happy Baby sau ceva de genul asta, la Piata Galati. Merg in zilele urmatoare, stiu unde este magazinul. Ideea este ca nu am uitat... inca

Mergi la inceput

Eu merg in pat... Va pupic pe toate, sa aveti un somn linistit, odihnitor si maine sa ne trezim toate optimiste si cu puterea sa trecem peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Consi

Eu am ajuns acum 1/2h de la doctor. Mi-a zis ca bb-ul e mare si nu crede ca o sa ajung la DPNul anuntat.

Fetelor, dar eu am o alta problema. Mi-a zis ca, capul corespunde la 37w, femurul la 35w si toracele la 33-34w. A zis sa nu-mi fac probleme, de acum incolo se vor dezvolta restul corpului si mai putin capul. La voi e la fel?

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

si la mine capul a fost mereu ceva mai mare, dar mi-a zis doc ca nu e nici o problema.

luiza 35+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

avmaria, bine ai venit printre noi! sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos!
as avea o rugaminte la tine: daca nu ti-e prea greu, ai putea sa ne spui si noua ce anume ai patit si de ce cu acea sarcina prin care te asemeni cu Cristina_Ana?

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

AVMARIA:Stai linistita ca nu mai suparat deloc...Inca o data :azi nu am fost deloc panicata!!N-as fi avut motive!
Nu zic ca nu am zile mai proaste si altele mai bune dar nu sunt singura.. crede-ma!Tot ce stiu e ca am fost f.prezenta pe forum cum n-am fost niciodata!!Inca o data bine ai venit...sarcina usoara si bebic sanatos!
HUAcin:Sarumana pt.tot.Ai perfecta dreptate!Stiu ca am tot dreptul sa-mi pun intrebari, sa caut toate informatiile,sa va cer ajutorul, sa-mi fac cate eco vreau...Si ca pot sa fiu mai stresata in unele zile...DAr nu suntem toate la fel...?!In fine...
VA pupacesc si va doresc somn usor si noapte buna

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dragi mamici, sper sa nu va suparati ca mi-am bagat nasul aici la voi...dar, vestile circula repede...plus ca si eu am fost acum doi ani mamica de iulie-august!
De ce am intrat? Am nascut in 2004 cu dr...Cristian Radoi, sunt de-a dreptul socata pentru ca nu mai inteleg nimic. Poate ca are dreptate Laliq, poate ca acest doctor este cam superficial...sunt dezamagita putin, recunosc, nu stiu exact, culmea e ca l-am admirat si pretuit foarte mult pe acest doctor...si in cazul meu se putea intampla o nenorocire, tot la 37 de saptamani. Ma gandesc acum ca parca e un blestem pe capul acestui om. Eu am avut probleme cu placenta, era cam varza si bebe putea muri oricand in burtica. Placenta mea avea gr. IV/V de maturizare, si la fel ca si prietena voastra, Cristinik, nu-l simteam pe bebe cu orele...insa, norocul meu (daca pot sa spun asa) a fost ca Radoi tocmai o patise cu...Laliq, era foarte stresat sa nu patesc si eu ceva si ma chema din doua in doau zile la monitorizari, testul ala de non-stres de care zicea si Cristina. Bebele meu era bine la monitorizari, dar eu nu aveam garantia ca nu se intampla ceva rau in ziua urmatoare. Asa ca in disperarea mea i-am propus lui Radoi sa-mi faca cezariana, aveam aproape 37 de sapt. si stiti ce mi-a spus? Ca orice zi in plus e foarte importanta si ca sa mai asteptam, dar totusi, ii era frica si lui ca se poate intampla ceva pentru ca...ma suna pe mobil sa ma intrebe daca sunt ok, daca misca bebe. Mi-a spus dupa ce am nascut ca a avut emotii pentru mine. Eu acum cred ca a riscat foarte mult in cazul meu. Un bebe la 37 de saptamani implinite poate trai fara probleme. Oricum, fetita mea, din cauza ca placenta nu mai facea fata, nu a mai luat deloc in greutate de la 35 la 37 de saptamani, deci era in pericol mare.
Eu va spun sincer ca nu am ce sa ii reprosez, totul s-a terminat cu bine, Dumnezeu a avut grija de sufletelul meu micut, dar...daca s-ar fi intamplat ceva cu Minunea mea, l-as fi ucis cu mainile mele pentru ca il rugasem sa-l scoatem pe bebe cat nu e prea tarziu si nu a a vrut. va dati seama ca faceam un scandal monstru, ca ar fi fost cu totul altfel in ochii mei...dar asa, nu am ce sa-i reprosez. A venit de acasa sambata noaptea, la 4, a venit in fiecare zi sa ma intrebe cum ma simt, nu stiu... ideea e ca sunt socata de ce i se intampla acestui om, e prea mult si prea seamana totul. Ar fi trebuit sa ii dea de gandit ce a patit in 2004 si sa fie mai atent.
Astept cu sufletul la gura sa aflu ce s-a intamplat cu biata Cristinik si de ce nu a putut face ceva dr. Radoi.

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

quote:
Originally posted by Amabella

avmaria, bine ai venit printre noi! sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos!
as avea o rugaminte la tine: daca nu ti-e prea greu, ai putea sa ne spui si noua ce anume ai patit si de ce cu acea sarcina prin care te asemeni cu Cristina_Ana?

ticker bebe meu

Multumesc mult Annabella, si tie de asemenea iti doresc o sarcina usoara si un copilas sanatos !

Nu stiu in ce masura e bine pt voi sa auziti povesti asa triste. Am fost la o vizita de rutina si doctorul a chemat salvarea si m-a trimis in urgenta la spital, totul s-a intamplat foarte repede ... Dupa monitorizari m-au anuntat ca am o preeclamsie severa, ca copilasul sufera si trebuie pt binele amandorura sa nasc si ca urmeaza sa ma transfere intr-un spital specializat in ingrijirea prematurilor. Peste 2 ore, dupa ce toti doctorii au analizat situatia si mi-au facut tot felul de investigatii, seful de clinica a venit sa ma anunte ca sechelele risca sa fie prea importante caci creierul nu fusese oxigenat mai mult timp si ca risca sa fie o leguma, handicapat psihic si motor si ca ar fi mai indicat sa nu traiasca. M-a lasat sa decid, dar trebuia sa ma hotarasc relativ repede(cezariana daca vroiam sa-l salveze, daca nu nastere naturala pt a da sanse unei sarcini ulterioare, ceea ce presupunea injectarea unui produs letal in burta). A fost foarte greu de luat aceasta decizie. Am ales nasterea naturala si Dzeu a facut bine lucrurile caci cand au venit sa-i dea injectie i se oprise deja inimoara natural. M-a usurat mult faptul ca nu am mai avut de facut gestul asta oribil.
Am avut o hospitalizare lunga de 2 saptamani, care s-a prelungit caci colac peste pupaza pe cand sa ma externalizeze facusem si o tromboflebita ca si complicatie (deja ca rinichii , ficatul si tensiunea erau in pioneze). Asta a fost cumplit caci am stat tot timpul in maternitate. Imediat ce au intrat lucrurile in ordine (in cateva luni) am luat-o de la capat. Ii doresc din tot sufletul lui Cristina putere, sa nu se lase si sa aiba incredere in viitor
Pt mine a fost si este important ca scurta existenta a ingerasului meu sa fie recunoscuta ca atare. De aceea, din punctul meu de vedere, mai degraba ar ajuta-o pe Cristina sa vada scris negru pe alb ca aceeasta existenta a fost reala si pt voi, nu doar pt ea.
De cate ori m-a intrebat cineva relativ la actuala sarcina daca e primul copil, raspund ca nu e al 2lea.

Va doresc somn usor si sper ca la voi nu e asa cald, aici sant peste 30 de cateva zile si oricum nu pot dormi de caldura, azi noapte daca am dormit 4 ore e mult ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

intrati pe www.mondocarp.ro. Pare interesant. Si ieftin

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari fetelor!
Multumesc pentru galerii si pentru vorbele frumoase de felicitari si incurajare

Cristina iti urez foarte multa forta sa treci peste aceste momente dificile! Sa stii ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce! Esti un om puternic si sunt sigura ca vei lupta in continuare pentru un nou bebelush!

Cat despre noi...

Dupa cum a spus si Cristina am nascut Duminica ora 20.50, natural 100% dupa un travaliu destul de scurt si cu dureri suportabile. Pana la dilatatie 6 totul a fost super bine iar la 10 am ajuns cam intr-o ora. Mii de multumiri dr. Nayel pentru ca m-a ajutat foarte mult sa o nasc pe cea mica natural, la fel si moasei! Fara ei doi intram in cezariana de urgenta , pe masa nu reuseam sa imping cum trebuie si adormeam, intre contractii...Un doctor de exceptie care m-a ajutat f f f mult si pot spune ca pana la urma am reusit sa o nasc pe micuta (care s-a dovedit a fi mai mareee (3030g) la echo la 36 de sapt avea 2000g!!) fara rupturi si cu o epiziotomie micuta micuta. In 10 min era gata cusuta.
Am sa revin cu povestea completa a nasterii...mai sunt multe de povestit
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">Uite si pozici cu Petra

Andreea cu Petra 2 zile

Mergi la inceput