mi-am postat necazul si la discutii generale... am avut un avocat care s-a ocupat de infintarea firmei , pe linga astea trebuia sa se ocupe si de aut punctului de lucru....si nu a facut-o iar mie nu mi-a zis , adica nu a inregistrat in termen de 30 de zile la circa financiara punctul de lucru , acu banuiesc ca o sa platesc amenda , nu a inaintat actele pentru autorizatii sanepid , pompieri , camera de munca , mediu ( e un magazin alimentar ) adica io sunt in pom cu toate ....... va rog , luminati-ma si pe mine ce trebuie sa fac io acum , ca nici nu stiu de unde sa o incep , miine trebuie sa o iau la pas sa rezolv situatia si nu stiu de unde sa incep , ptr ca avocatul meu , a disparut in ceata .... ce trebuie sa fac ????????????/
Tu ti-ai inceput activitatea? In sensul ai dat bon fiscal? Ai venituri deja pe firma?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Mergi la Camera de comert si inregistreaza punctul de lucru.
Multa bafta!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Tudorr citeste si la celalt subiect postat de tine . Acolo ai mai multe raspunsuri !!!
albumele noastre