salutare fetelor,
pe fuga ca acum m-am trezit si eu. Fig sa va deschid capitol nou ca noi plecam la o nunta asta seara, sa nu va las pe pagina 20 asa ... singurele.
dandusa frumoasa burtica ai. Asa e buricu ... dar mai iese pana in luna a 9-a. Tu poti deja sa-ti faci funy face pe burtica. hi hi hi
Capitolul nu e musai sa aiba x pagini .... se poate merge pana la nesfarsit ... doar ca asa au hotarat moderatorii sa inchida capitolele la 20.
Felicitari pentru stelutza. Parca a doua o vei primi la 500 de mesaje ... nu mai stiu exact.
maria_irina pe listutza de la inceput de capitol sunt mai multe link-uri. Studiaza-le pe toate ... te vor lamuri in multe dintre dilemele pe care le ai la incept de sarcina.
quote:
cum fac sa-mi apara si mie data si ora in stinga sus?

19+ cu 
SARYTA,nu inteleg ce dat si ora nu iti apare in stinga sus?!?Cred ca o ai deja si probabil ti-ai dat seama tirziu,nu?
De ce nu lasi copii cu cineva din familie si vii cu sotul un week-end?
Doar tu spui ,ca la anul nu o sa ai sanse sa mai vii la mre.Doua zile n-o fi foc?!?Ce virste au copii?
dandusa 20 +
Va astept cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78475" target="_blank">CAPITOL NOU -> 19.