Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata, iote ca-s prima in dimineata asta, m-am trezit cam mahmura ca toata noaptea am stat sa suflu nasul, dar asta este, trece si asta. Mirona, doctorita care mi-a legat trompele este aceeasi la care ma duc acum, dar stand de vorba cu mai multi doctori am ajuns la concluzia ca se intampla- un caz la 100- sa se repermeabilizeze trompele. Bine, daca mi le-ar fi si taiat nu se mai intampla, dar nici nu mai aveam acum un baietel, asa ca poate asa a vrut Dumnezeu si nu-mi pare rau, chit ca atunci cand am aflat am fost socata.Eu am incredere in ea, e o doctorita buna, calma si blanda, sta cu tine si-ti explica tot ce vrei pe intelesul tau.Acum i-am spus sa mi le lege in 3 locuri, si a spus sa stau linistita ca are grija si n-o sa se mai intample.
Vad ca aici e soare, de-ar veni vara odata ca ce-a fost pana acum numai vara n-a fost. Pe 1 iulie plec la mare si sper sa am vreme buna si apa calda.
Ma duc sa ma schimb ca-s in camasa de noapte si-l las si pe sot la calculator. Revin mai tarziu.

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici cu burtici,
mai fetelor scrie-ti scrie-ti ........ :)

ma bucur ca sunte-ti bine. eu am o durere in partea stg jos si nu prea trece nicicum !
ce sfat imi dati ?

pupici si enjoy the weekend !

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salut, ce mai faceti? Vad ca astazi sunteti ocupate nu prea ati avut spor la scris, mergeti la cumparaturi, faceti curatenie fete harnice. Si eu am treaba asa ca va pup si va urez o zi buna.Sa aveti grija de bebite si de voi.Mai vb.Pa.

Mary-18 sapt.

miham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna ,dragutelor,azi sinteti cam putine ,ca doar asa m-am obisnuit in week-end...,voi scrieti foarte putin.
Am ajuns acasa de la DR si nu a putut spune exact ce sex are bebe ca statea cu spatele!!!Exact ce va spuneam aseara...,a stat cu fundul si la un moment dat a ridicat un picior in sus si nu s-a vazut nimic ca ar atirna...,zicea DR....,cica data trecuta cind am fost la el la 16 sapt el s-a uitat la bebe intre picioare ,dar nu a vazut nimic(noua nu ne-a zis...),acum zice sanse cam la fel sa se vada.Deci ar fi fetita dar nu stie sigur,sigur.Poate data viitoare la eco sa vada mai clar daca sta bebe intr-o pozitie mai buna!Oricum daca era baiat ,cica se vedea cind a ridicat piciorusul....
In rest sintem foarte bine,toate masuratorile corespund virstei noastre...si nu a prea avut ce sa ne spuna decit ca sintem perfecti amindoi.Acum stau si ma gindesc eu nu prea am simtome de bebe fetita,fata mea arata impecabil,maninc mai mult acru,nu-mi creste par mai mult ...,oare chiar fetita o fi?!?Am zis ca azi voi scapa de intrebarea asta ,dar uite ca am ramas cu curiozitatea nesatisfacuta pe deplin.Important este ca sintem sanatosi si resul...nu mai conteaza,bebe sa fie sanatos.
IULIA,sa nu uit ,ma-m uitat la pozele tale si ai o mindrete de baiat,este frumos foc!!!Ce par are si ce fatuca dragalasa...si aporopos...,imi place tare mult numele tau ...,poate daca o fi fata ...chiar mi-ar place Iulia,Antonia.Felicitari pentru mindretea ta de copilas!
MIRONA,nu prea imi dau seama din ce spui cum arata buricul tuguiat.Al meu era un pic iesit inafara ,dar putin ...si acum este intins la maximum,este plat .Mai tirziu se pronunta?Hai ca-mi fac o poza sa-ti arat cum este!

dandusa 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici! am cateva nelamuriri si as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra apna cand voi ajunge la medic sa am lamureasca . inainte de toate sa va spun ca eu sunt in spania.poate o alta mamica din spania ma va ajuta . ieri am fost la prima ecografie si mi au spus ca sunt insarcinata in 16 saptamani si 4 zile. mie mi a venit ciclu si de aceea m am dus asa de tarziu la medic, ca nu mi am dat seama ca sunt insarcinata.la eco i am auzit inimioara si nimeni nu mi a spus nimic. din ceea ce am reusit eu sa interpretez bebelusul meu masoara de la capsor si pana al fundulet 44mm. e bine sau e putin?? nu mi au spus cat masoara tot si nici mie nu mi a trecut prin cap sa intreb...........si mai scrie ca TRANSLUCENCIA NUCAL e de 12 mm, dar nu stiu ce inseaman . am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic care sa ma scoata din incurcatura. acum nu am decat sa asteppt pana luni cand merg la medic.va pup si va doresc sarcina cat mai usoara la toate!

Mergi la inceput

MIRONA,poze cu buric de dandusa.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/eb99re2

dandusa 20 +

Mergi la inceput

Opaaa,am primit o steluta rosie, draguta.M-a premiat cineva ca am ajuns la mesajul 100,probabil!Dragut,foarte dragut.
Fetelor ,dintre atitea gravidute ...,niciuna pe forum?!?Pe unde umblati ?
La mare este o vreme nemaipomenit de frumoasa...,miine mergem si noi la plaja si va asteptam si pe voi.
Dar chiar nimeni ...,la orizont?!?Nu se poate!Sau nu vreti sa vorbiti cu mine?

dandusa 20 +

Mergi la inceput

As fi vrut sa scriu pina am sa va plictisesc ,dar se pare ca avem nevoie de un nou capitol!!!A deschis cineva din gresala un alt capitol cu MAMICI DE NOIEMBRIE-DECEMBRIE si sper sa nu fi incurcat ceva pe aici.Este probabil cineva care nu ne-a vazut pe noi si pe care am invitat-o sa vina la noi.Oana a ajutat-o sa ne gaseasca ,dar sa vedem...,asa ca noi ar trebui sa avem un capitol nou ...,daca ne aude cineva care poate sa ne ajute.AAA....,fetele de IULIE -AUGUST,parca au 22 de pagini,nu stiam ca este posibil!

dandusa 20 +

Mergi la inceput

Sunt si eu si pina acuma am mai umblat pe forum sa mai vad noutati, dar m-am plictisit.Tu maine mergi la plaja te invidiez, eu cu 2 copii si unul pe vine nu prea e de mers la mare cu toate ca imi doresc asta asa de mult.La anul cu trei bb nu prea vad multe posibilitati...

Mary-18 sapt.

Mergi la inceput

cum fac sa-mi apara si mie data si ora in stinga sus?

Mary-18 sapt.

Mergi la inceput