Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marcela, ti-am trimis un PM! Stiu de Stamatian ca, in ceea ce priveste relatiile interumane, e un necioplit si vorbeste extrem de vulgar, insa e tata lor in materie de profesionalism...asa ca imi iau inima in dinti si merg de 2 ori la el...ca n-o fi foc! Cu rezultatele merg eu la medicul meu. Om vedea ce-o mai fi....No, ce-a zis Nanu?
Te

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by melinda25
Ieri insa, viitoarea mea dr de familie ... mi-a spus, ca diferenta de Rh creeaza incompatibilitate, indiferent cine are Rh-ul negativ, mama sau tata!!!

OARE CE AU DR. ASTIA DE FAMILIE ??? Au tampit cu totzii? Si eu am probleme cu al meu ... mai bine nu ma duc la ea, si Dolores povestea de a ei, acum melinda. Zau ca s-au tampit de tot.
Nu draga mea, este vorba doar de RH-ul mamei. Stai linistita.

Dbunny tipa de ieri de la curs mi-a spus ca arsurile astea sunt normale, deoarece sarcina impinge toate organele de la locul lor si pe perioada sarcinii au/primesc o alta forma. Stomacul este si el deformat nitel, de aceea nu mai putem manca la capacitatea maxima, acuzand arsuri .. ci mai bine mancam mai putin si mai des.

Ktrinel felicitari deocamdata. Asteptam verdictul pe 5 iulie.

marcelac sa stii ca tu de fapt ai procedat foarte corect. Aseara la curs am aflat ca nu avem voie sa ne ridicam brusc din pat si in nici un caz de pe spate direct sus. Ne rolam pe o parte punem mana respectivei parti pe pat, impingem apoi cu cealalta mana, petrecem corpul si o pune langa cealalta si asa ne ridicam. Nu stiu daca am explicat corect .. dar ideea este sa te ajuti din maini pentru a te ridica din pat.
La fel cu aplecarile, nu din spate ... ci totul din genunchi.

cristina_du bine ai venit in . Daca ne-ai citit ai vazut ca noi cerem de fiecare data ceva date. Ni le spui si pe ale tale te rugam? Te trec deocamdata pe lista la final ... si asteptam vesti de la tine. Asteptam si bucurestencele sa-ti dea ceva detalii despre cfr2.

Cam atat gagici ... fug si eu sa pap ceva si poate mai revin.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

gagix

- pe mailul comun a aparut o Simona - care doreste parola comuna si mailul, userul comun .... dar eu zau ca nu stiu de unde s-o iau.
Asadar - cine ma ajuta? Cine e Simona? Cum e user-ul ei pe DC?
Scuza-ti neuronu meu ratacit ... dar am si eu nevoie de ajutor.
mercic.

Miro19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Melinda, schimba-ti de urgenta medicul de familie ca-i tampit rau (scuza-mi franchetea)...Cata medicina stiu astia!!!! Eu am RH-ul negativ si sotul pozitiv, aici e povestea cu supravegherea atenta, anticorpi, vaccinuri si toate alea. Tu stai linistita ca stii bine ce stii!

Cristina_du, bine ai venit !!!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Fetelor, sunteti sigure ca greturile trec? Ca eu sunt in sapatamina
14 plus si nici vorba de ameliorare, asa ca nu am pus nici un kil...
oricum aveam cam 8 peste "ideal"...

ruxmax 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

saluatare, nu pot sta nici o sec, Nanu a zis sa merg dar pana la urma nu mai era acolo cu juma de ora inai8nte sa isi termine programu
asa ca ii pun cruce!

va mai spun maine, acum fug urgent, toate bune, nu va ingrijorati.

pup, asiza citesc PM maine

marcela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sosit acasica si dupa ce am mincat si eu putin...,am venit la "locul meu".Ma bucur sa vad ca v-a fost dor de mine si mie mi-ati lipsit mult , ce rau imi pare ca nu am net la munca ,ca altfel eram campioana la scris.
Deiree,la mine a miscat in saptamina 17 a.Pe 19 Mai am fost la DR si mi-a zis ca va misca in trei saptamni ,la trei zile dupa aceea ,l-am simtit pe bebe.Stai linistita ca va misca curind!
ASIZA,esti o draguta ,ma bucur ca mi-ai simtit lipsa,uite un pupic de la mine pentru tine si bb
DOLORES,la mine de cind a inceput sa miste a miscat numai in partea stinga!Sincer eu nu mai stiu ce se spune dar parca era bebe baietel, daca misca in partea stinga!
CRISTINA,bine ai venit in grupul nostru!
MADALUTA,,eu de fel sint din Bucuresti si sincer cind am inceput sa vin prin C-ta ,aveam impresia ca este foarte scumpa ,de la biletul de autobuz,biletul de maxi-taxi si altele.Dar acum am impresia ca uneori Bucurestiul este mult mai scump...,la DRISTOR cea mai vestita swaorma ,este 120.000 lei,la CHIN CHIN,linga primarie (C-ta),cea mai vestita swaorma este 40.000 lei.Depinde ....unele sint mai scumpe ,altele nu...,se compenseaza!
Mi-a placut foarte mult discutia vostra pe tema testului,la unele iesea ,la unele nu...,DESIREE a fost o dulcica cind a scris ca ea si sotul au 12 si respectiv 19 ani!!!Si pe urma a iesit tot cu fruntea sus ...,ca tot flacu iesea!Bravo!!
Mie imi iese fetita daca este sa calculez dupa testul de la MADA,dar vom vedea miine la eco.
La 9.45 trebuie sa mergem sa-l vedem pe bebe si sper sa stea intr-o pozitie favorabila ca altfel mor de curiozitate.
Sincer ,chiar urmaream si am observat ca niciuna dintre voi nu a spus ca la eco bb statea cu spatele si nu s-a putut vede ce este (sper sa nu gresesc,sa nu-mi fi scapat ceva) si imi ziceam in sinea mea..."poate chiar la mine bb sta cu spatele si nu o sa poata sa vada!!!"
Ei ,miine mergem si dupa vom intra sa va scriem cit de repede putem.

dandusa 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara, am venit si eu acasa. Am avut o zi plina azi: am fost la servici, apoi la scoala la fii-mea la premiere( sa ma dau mare, a luat diploma de merit, la clasele 1-4 nu se mai da coronita si premiul 1,2,3, iar diploma de merit este asemanatoare cu premiul 1- e desteapta, seamana cu ma-sa). Iar dupa scoala am fost in Carrefur, am pierdut o gramada de timp si pe-acolo.
Am citit tot ce ati scris, m-au distrat calculele alea , la mine nu se potriveste niciunul, dar se potriveste asta www.nou_nascuti.ro/preconceptie.html?id=153 . Ia vedeti, merge si la voi?
Si mai stiam ceva asemanator aluia cu schimbatul sangelui, doar ca la barbat este la 4 ani iar la femeie la 3 ani, dar nici ala nu se potriveste la mine.
Vreau sa va spun ca am inceput sa cred ca raceala, nas infundat, dureri in gat si altele se iau de aici, de la unele la altele. Ieri se vaita Dolores, acum cateva zile mai era cineva racita, iar acum a venit randul meu. Am baut azi la ceai de lamaie de m-am acrit de tot, si parca mai m-a lasat gatul, dar am nasul infundat si ma dor ochii, capul....nici eu nu mai stiu ce, nu vreau sa iau medicamente, mi-e frica pt bebe, asa ca stau cu lucruri babesti. Chiar, ce sa mai iau sa mi se desfunde nasul, ca parca vad ca fac noapte alba.
Era cineva care se vaita ca nu i-a miscat bebele la 17 sapt( Madaluta sau Desiree, scuze dar de-abia astept sa fac un dus si sa ma culc), sa stea linistita, in mod normal prin carti spune ca la prima sarcina bebe incepe sa miste pe la 20-22 sapt, iar la urmatoarele mai devreme, la 18-20 sapt. Caz concret, eu sunt la a 4-a sarcina , am 17 sapt si inca n-a miscat, sau asa cred, ca stau atenta sa nu-i pierd prima miscare. Cand eram la serbare parca am simtit ceva dar e posibil sa mi se para unde tot stau stresata ca vreau sa miste mai repede si mai ales vreau sa-l vad mai repede.
Am uitat sa va multumesc ptr felicitari si Mirona, ce vorbeai despre mine? Ma barfeai?
Si gata, noapte buna si pe maine ca nu mai pot, pic de somn.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Multumesc pentru urari si cuvintele frumoase.

Astazi am avut petrecerea de la gradinita. A fost dragut... Bucatareasa de la gradi i-a facut lui Tommy un fel de "tort" (mai bine zis o prajiturica imbracata in crema), iar noi am dus o lumanare in forma de 2. Educatoarele i-au facut o coroana cu sclipici si tot felul de desene, toata lumea a cantat "la multi ani", iar noi am impartit cadourile pentru copilasi. A fost placut, o sa punem poze pe link cat de curand.

Sarbatorirea "oficiala" va avea loc in weekend-ul viitor, 24-25 iunie (atat sambata, in familie, cat si duminica, atunci cand sunt invitati piticii de varsta lui Tommy).

Eu inca astept cu nerabdare sa aflu ce am in burtica. Urmatoarea ecografie este insa numai peste o luna si mi se pare o vesnicie pana atunci...

Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 18+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

salutare fetelor,
iar am batut forum de sus pana jos si acum gata ... ma duc la culcarica.

voiam sa mai insist inca o data pe EXERCITIILE KEGEL.
Sunt foarte bune. Chiar acum citeam si in mama si copilul - aceste exercitii te pot scutii de epiziotomie, te pot scutii de aparitia hemoroizilor. Zau fetelor, apucati-va si faceti macar 10 pe zi. Maine faceti 15 si tot asa. E fff important.

Eu am inceput sa disper. Incepe deja sa mi se vada buricul.
Eu avand dintotdeauna o burtica ... am avut in permanenta o gaurica in loc de buric ... si radeam de al meu sot ca el avea buricu iesit ... si deci (in conceptia mea) urat.
A inceput sa se ingrase, sa-i creasca putin bostanu .... s-a transformat si buricul lui intr-o mica gaurica. Acum e frumos.

Ei bine ... nici o gravida nu scapa de faza cu iesitul buricului ... si atat imi e de groaza ... e atat de urat. Daca treceti pe langa o farmacie sigur vezi vedea in vitrina o astfel de reclama la cine stie ce crema de dat pe burtica in sarcina.
o stiti? e o burtica care are desenati 2 ochi, si o gura, nasul fiind reprezentat de buricul gravidei.
Cred ca asa am sa umlu si eu cand o sa-mi iasa buricu. Sa mi se para frumos din nou.
Am tampit?
Iote la mine ce promele am io.
gata ... am fugit la nani.

P.S. Roxana - numai de bine, numai de bine ... si-ti injuram doctorita - cea cu trompele. mamica fericita de baietel.

pupici in grup si noapte buna.

Miro19+ cu

Mergi la inceput