Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 27
Dbunny spune:
Raluca daca tardiferon-ul cela e fier sa stii ca si mie mi s-a prescris. Maine doara doara imi aduc aminte si-l cumpar, ca tare uituca-s in ultimu timp...
hai fetelor ziceti-mi ceva de acidu asta in stomac...
. azi dimi am papat paine prajita cu margarina si putina cafea...dupa o ora am bagat o caisa... na ce-o fost asa acid in asta ?
Dbunny 17+ cu flacau in burtik
Dbunny spune:
Uitash sa spui ca nu mai am voie sarat. M-o urcat tensiunea
. Oare este vreo neplacere a sarcinii pe care yo sa n-o simt pi chielea mea ?
Ce alteceva (in afara de stres si sare) imi poate urca tensiunea ? Am 135/80 luna trecuta aveam 110/60.
Pup
Ktrinel spune:
fetelor, poate inclin eu balanta ca ieri doctorul nu a vazut nimic de tip "prelungitor"...asa ca s-ar putea sa fie
...sanse mari
miro nu ma pune inca pe lista cu bebelina ...mai stau pana la 5 iulie la urmatorul control.
marcelac spune:
Salutare fetele, am tot stat sa citesc tot ce ati scris.
Astazi viata si toate cele sunt mai roz ca nu ma mai doare capul si m-ati incurajat si voi... multumesc de cuvintele bune.
Asiza/Oana - eu chiar azi m-am lasat intzepata pt TT la Medicover la Oncologie - taxa e de 900.000 lei. Nici nu am cautat alta cale ca am mare incredere in laboratorul lor si mai bine asa daca tot e un test pe care il fac ca sa fiu linistita.
Dureri in burtica am si eu cand incerc sa alerg sau sa merg f repede, e o durere un pic ciudata, simt de parca as avea un saculetz cu nisip jos in burta, asa ca ma gandesc ca e bebe pe care il scutur prea tare daca incerc sa fac asta, asa ca ma abtzin! eu mai am un sentiment ciudat
ma amuza teribil ca nu ma mai pot ridica de pe spate direct in sezut. Trebuie sa ma intorc pe o parte si sa ma ridic de acolo. e cu atat mai ciudat cu cat, asa cum v-am spus, burtica nu se vede... DAR SE SIMTE! dupa cum se pare adica simt aproape mereu un ghemotoc in burtica. Nu miscari, cu un ghemotoc pe care il gasesc si cu mana, jos sub buric, ba in dreapta, ba in stanga, ba chiar pe mijloc... se cam plimba. Il simte si tati si chiar ne jucam de-a cautatea seara cand facem burtica cu crema (adica el, ca eu nu am voie!
), dar mai ales dimineata la portzia de alint...
sunt foarte gandita daca sa imi schimb medicul sau nu... nu e prea tarziu acum, nu? daca eu nu sunt multzumita... ooof... o sa vad. mai merg la un control la asta si daca ma mai enerveaza, il las balta.
Iulia P - LA MULTI SI FRUMOSHI ANI! pentru Thomas Anthony.
cu calculele acelea, pot rade si eu... ca ii ziceam tot baiat pana ne-am gandit ca daca e fata... si uite asha m-am obishnuit cu gandul de fetitza ca acum cand am calculat si a iesit baiat nu prea am zambit... of-of si eu care ziceam ca nu am preferintze... cred ca o sa mai maresc suspansul si nu o sa intreb nici la urmatoarea eco (la 17 sapt) ce e. Doar sa imi spuna ca a mai crescut.
INCA O INTREBARE: cat de tare conteaza la interpretarea TT durata ciclului menstrual, ca pe mine m-au pus sa completez o fisha in care se cerea si informatia asta si am scris "28-30" pentru ca nu stiu exact, stiu doar ca nu era f regulat, si tanti de la ghiseu m-a obligat sa aleg o singura cifra ca cica asa se fac calculele, in functie de cifra aia... pai si daca eu nu stiu...? inseamna ca am facut testul degeaba? iarashi oooffff....
bine, ma opresc
pup
marcela
15+
asiza spune:
Marcela, eu chiar acum am primit o informatie de la alta gravidutza din Cluj, care si-a facut TT la Stamatian. E tot 900.000. Prima data intri intr-o camera unde-ti ia sange si apoi te baga Stamatian la eco, pentru ca rezultatele trebuie corelate! Tu cand ti-ai facut eco? Daca nu esti multumita de Nanu, lasa-l in plata Domnului acum....asa a facut si sora mea si a mers la un alt medic la Stanca...
Eu voi cauta sa intru la Stamatian pentru TT si eco 3D! Te 
Oana
12+
Ktrinel spune:
Iulia P. La Multi Ani pt Thomas !!
carliema o fi in pregatiri de nu mai da nici un semn?? hei. miresuco??
mayaione spune:
Arsuri mai am si eu uneori dar nu le-am gasit leac. Stiu ca dupa ce mananci nu trebuie sa stai intinsa in pat, te plimbi, stai pe scaun, iar cand te duci in pat pui vreo doua perne sa fi mai sus cu capul. Eu am facut intocmai dar tot nu dispar arsurile. La mine cred ca sunt de la rosii pentru ca mananc f multe.
marcelac spune:
Oana,
Eu am facut eco exact acum o sapt, pe data de 9.06. si azi am mers la analize, as fi in 16 sapt deja... eu o sa il sun pe Nanu si o sa ii spun ca trebe sa imi faca eco azi pt corelare sa vad ce zice, ca tot e dupa-amiaza azi. Si daca comenteaza ii si dau un shut. Eu am mers la el pentru conditiile din spital de frica de virushi la bb dupa nastere. Dar inteleg ca acum si la Stanca e ok si curatzel asha ca ma gandesc tot mai serios sa merg la cineva de acolo (Todea, de exemplu... sau Diculescu... ca am auzit numa de bine despre ei).
La Stamatian a fost o prietena si a iesit de acolo verde, cica fumeaza in timp ce face eco, abia il vezi ce fum e in camarutza aia, sa nu te ashtepti sa itzi explice ceva, dicteaza niste cifre asistentei si la revedere. Dar cica e bun la treaba asta, chiar daca la urmarit sarcini nu mai are rabdare... ce am auzit si eu...
ashtept sa se faca 5 sa il pot suna pe Nanu sa vad ce zice...
marcela
15+
dolores spune:
s-a facut 5...ne spui ce ai vb cu dr. tau?
quote:
Originally posted by marcelac
Oana,
Eu am facut eco exact acum o sapt, pe data de 9.06. si azi am mers la analize, as fi in 16 sapt deja... eu o sa il sun pe Nanu si o sa ii spun ca trebe sa imi faca eco azi pt corelare sa vad ce zice, ca tot e dupa-amiaza azi. Si daca comenteaza ii si dau un shut. Eu am mers la el pentru conditiile din spital de frica de virushi la bb dupa nastere. Dar inteleg ca acum si la Stanca e ok si curatzel asha ca ma gandesc tot mai serios sa merg la cineva de acolo (Todea, de exemplu... sau Diculescu... ca am auzit numa de bine despre ei).
La Stamatian a fost o prietena si a iesit de acolo verde, cica fumeaza in timp ce face eco, abia il vezi ce fum e in camarutza aia, sa nu te ashtepti sa itzi explice ceva, dicteaza niste cifre asistentei si la revedere. Dar cica e bun la treaba asta, chiar daca la urmarit sarcini nu mai are rabdare... ce am auzit si eu...
ashtept sa se faca 5 sa il pot suna pe Nanu sa vad ce zice...
marcela15+
dolores
15+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
cristina_du spune:
buna mamici,
eu sunt mai noua pe aici....dar v-am citi toate discutiile de pana acum si sunt tare fericita ca exista un loc in care poti discuta despre toate problemele si intrebarile care-ti vin in minte....
doar citind mesajele voastre deja mi-e drag de voi....
am si eu o intrebare...stie vreo mamica ceva spitalul cfr 2,de fapt maternitatea de acolo...va intreb pt ca doctorul meu ( dr.Azdacher - cred ca asa se scrie-) este de acolo...el este foarte dragutz si atent la tot ce intreb...dar ma interesa maternitatea de acolo
ah....si vroiam sa va mai intreb ceva...pe voi va dor rinichii..adica va mai injunghie? ca eu de cateva zile seara cand ajung acasa ma iau niste junghiuri....
18+