Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

m_monique vezi cu algocalminul ca nu prea e bun pentru noi....citeste instructiunile ca sunt cam nocive pentru bebe

roxana..felicitari pentru prelungitor..sa fie sanatos si voios si mancacios...si sa aiba grija de fete...

radu.anca, sa-ti traiasca si tie...fetelor ati dezechilibrat cu totul balantza noastra
dandusa,, ai dreptate, TT trebuie facut indiferent de varsta, mie doctorul mi-a dat sa fac TT cu toate ca abia am facut 30 de ani..mi-a zis ca nu se mai stie cu Cernobalul asta ce si cum si mai bine sa fie facut.. daca iese naspa, se face amniocenteza care are un grad de risc de avort 0.5 %, deci nu e chiar asa de mare

fetelor eu sunt in saptamana 15 si inca nu l-am simtit pe bebe...o fi ok?..sa mai astept? cat sa mai astept?mi-e dor de el (ea)...

desi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!!

Ba da, Dandusa, ne e dor de tine in fiecare seara...Abia asteptam sa intri sa ne spui noutatile de pe malul marii...

Roxanici, ce ma bucur pentru tine... Dupa 2 printesine frumoase, nu mic printisor trebuia sa completeze familia...super...si eu mi-as dori 3 copii, dar mi-e o teama de nastere....de-oi ramane doar cu unul cred...mai vorbim dupa momentul 0!

Marcela, ia nu-ti mai face tu griji pentru masuratorile alea ca nu-s 100% fidele! Eu merg la 14 saptamani la control si atunci am decis cu medicul ca e cazul sa discutam si sa facem TT, asadar inca nu stiu detalii. O sa intreb daca se poate face chiar acolo in clinica, ca nu am chef sa ma plimb pe la nu stiu ce laborator privat sa ma tunda aia de bani, cand sunt convinsa ca se poate si altfel...In legatura cu durerile de cap, eu beau o cafeluta mica cu lapte cand ma apuca si chiar trec dupa vreo 30 minute. Eu am tensiunea foarte mica in general...

Dolores, lasa tu ce zice doctorita de familie, ca generalistii astia stiu tot si, de fapt, nimic! Intreaba-ti tu fie medicul ginecolog, fie pe cei de la resurse umane de la voi de la firma...

Anca, felicitari si tie pentru baietel!

Eu nu am vesti noi,asa ca va pup

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: inca nu te-ai obisnuit cu ideea k in C-ta toate preturile sunt mai mari decat oriunde in alta parte?

Madalina 14+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dragele mele burtici, care ati aflat deja sexul bebelusului vostru....felicitari!!!!!Dar eu vreau sa aplic un test pe pielea vostra sa vad dc se potivesc calculele.Multe prietene mi-au calculat in fel si chip sexul bebelusului meu si a iesit ba k e baiat ba fata.O singura metoda de calcul am verificat-o pe mai multe prietene care au nascut si a coincis de fiecare data si voiam k si voi sa o aplicati sa vedem dc se verifica.Este ceva foarte pueril, dar m-a surprins nr mare de potriviri.Deci, tb sa adunati varsta voastra(a mamicii) implinita cand ati ramas insarcinata cu luna in care ati ramas (01, 02 ,03,)si dc nr este par tb sa fie fetita, dc este impar tb sa fie baiat.
De ex eu aveam 29 de ani si am ramas in martie 03=32, deci va tb sa am fetita. Sunt f curioasa dc vi se potriveste vreuneia din voi...
Multa sanatate voua, bebicilot dar si taticilor...k nu prea ii baga nimeni si pe ei in seama...

Madalina 14+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro chiar sa o sa vorbesc despre acest lucru cu medicul la care ma duc sa ma vada..eco etc...si sa vezi ce ma infoi pe aia de familie...chiar m-a super enervat...cum papucii mei sa fii atat de toanta si sa nu stii cum stau lucrurile...cica daca vrei sa intri mai devreme aranjam cu un medical ceva..

normal ca-ti vine sa te aprinzi cand vezi atata prostie.......imi venea si de fapt exact ca in filme imi imaginam cu zambetul pe buze in timp ce ea imi explica.....cum ii trag 2 pumni in fatza de nervi..in fine....abia astept sa ma duc sa vad bebelul pe 27...si apropo...azi de la ora 8.45-10.00 cred ca la mine in burta bebelu se credea pe ringul de dans.....atat de bine am simtit miscarile, loviturile mai bine zis..incat tot drumul pana la munca eram toata un zambet...in partea stanga se desfasura micutzul bebe cumintzel
si nu mai tin minte pana la urma daca misca in partea stanga ce e????

pupici la bebelina

Veronici, asiza .....acum imi pun manusile de box si ma duc peste medicul de familie...ce inseamna sa nu stii cum stau lucrurile..te prostesc astia cum vor...de aceea va multumesc ca existati si ca in felul asta putem afla foarte multe si ne putem informa una pe alta.

va pup dulce

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza mamici!

madaluta si la mine verifica :
31 impliniti + 02 -februarie = 33 hi hi hi si am fetitza.

radu.anca felicitari pentru baietel. Il trecem si pe el pe lista (cand ajung home).

pupici grasi la gravidutzele mele dragi.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

apropos, madaluta, ia sa le rugam pe fatele care stiu deja ce au la purtator sa faca o verficare la teoria cu par si impar...sa vedem daca tine.
La mine iese baiat dar eu imi doresc mai mult fetita...
Poate aflu sapt viitoare cind intru in sapt a 15 si am duc la eco.

Ruxmax 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am calculat si eu dar nu s-a potrivit, eu am 29 de ani si am ramas in februarie, deci iese 31 si am fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

care e treaba cu par si impar...cred ca am lipsit cand s-a predat lectia asta.

dolores 15+

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dolores

care e treaba cu par si impar...cred ca am lipsit cand s-a predat lectia asta.

dolores 15+

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

A explicat Madaluta mai sus...Citeste..insa se pare ca nu prea se verifica....

Oana 12+

Mergi la inceput