Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

LA mine se potriveste .
29 ani ramas insarcinata in februarie deci 31. numar impar=baietel. merge :P
dar cred ca nu tb sa va luati dupa asta. ecograful si medicul va spun sigur.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna fetelor!
mi-a luat ceva timp sa va citesc, ieri am lipsit de la servici, am avut o migrena oribila, am stat in pat toata ziua, abia acum am reusit sa recuperez ziua pierduta.
Ma bucur sa citesc, ca sunteti bine, rand pe rand aflati sexul copilasilor, ce dragut...
Eu am insa o mare nelamurire: eu am Rh+ iar sotul Rh-.
Inainte sa raman insarcinata, m-am documentat de prin carti, internet, tot ce se poate, si am aflat, ca e ok, in acest caz nu este nicio problema. Ieri insa, viitoarea mea dr de familie (abia acum o schimb pe cea veche, cu toate ca ne-am mutat in Cluj de mult timp) mi-a spus, ca diferenta de Rh creeaza incompatibilitate, indiferent cine are Rh-ul negativ, mama sau tata!!! Am rascolit toata documentatia mea despre Rh, si nicicum nu-i dau dreptate, nici ginecologul nu mi-a spus asa ceva. De fapt, pe el l-a interesat doar Rh-ul meu, si cum acesta este pozitiv, nici nu m-a intrebat de cel al sotului.
Sunt in MARE dilema, daca stiti ceva, in legatura cu asta, va rog ajutati-ma!!!
Multumesc mult!!!

Melinda 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da...dragutz....dar se pare ca mai da si rateuri testul asta...hihihihi..eu inca nu stiu ce am...luna viitoare o sa aflu.

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare la toate burticile,

daca va duceti aici:
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

treaba cu sexul copilului e exact invers - par pt baiat, impar pt fata.Deci, lasati balta metoda asta.La urma urmei,ce treaba are mamica cu cromozomii x si y?Ca doar depinde de barbat.Poate varsta lui ar trebui calculata, nu a mamei.

Lavinia,16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

daca e treaba de varsta tatalui ... la mine iasa bine.

30 tata + 02 februarie = 32 fetitza

va pup

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ce distractiv este, pai sa-i spun li tati ca oricum o da, tot pasarica o sa aiba:))

25tati+3martie=28 fetita
27mami+3martie=30 fetita

Mi-ar placea, dar nu conteaza...va vine sa credeti ca nu am nici o preferinta? Sanatos sa fie!

Pupucei, ingeras13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

atunci eu flacau

19+8=27
12+3=15

sa ne traiasca!

desi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mie mi-a facut ieri o colega un test pe care l-a furat de la un medic ginecolog si mi-a iesit tot baiat

se bazeaza pe gena care predomina in functie de cel care isi schimba sangele ultima data
sangele se schimba o data la 4 ani, calculam si vedem ca al meu si-a schimbat sangele ultima data acum un an si eu acum 2 ani deci predomina gena tatalui, etc

si mai fac baiat pana in 2008 cu acelasi tata...

incercati sa vedeti, chiar sunt curioasa daca va iese, tuturor care le-am facut s-a verificat dar poate fi si coincidenta.

va pupez

desi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Chiar ca-i distractiv. Dupa calcule ar trebui ca acum sa fie fata, dar ar fi trebuit ca printesa de acasa sa fie baiat.

Luly 15+ si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Desiree,

12 si 19?!

Cine are 12 ani si cine 19 ?:P

Mergi la inceput