Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 26
Rallu spune:
Fetele acus m-am intors de la restaurant, unde am carat fructele si bauturile.
Ma mai duc o data sa duc lumanarile pt. mese, cardurile, CD-urile etc (ce mai avem noi pt. decorat).
Eu ziceam ca o sa pot aranja eu cardurile pe mese din seara asta...dar...NU SE POATE!!!
Stiti de ce?
Pt. ca sala era deja aranjata pt. o alta nunta = NUNTA DE VINERI !!!!
Nu ca m-ar deranja cu ceva...dar am ramas socata. E prima oara cand aud asa ceva.
Ca sa fie tacamul complet, intr-unul din saloane era nunta si in celalalt pomana dupa o inmormantare.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Alynutza spune:
Oana, in afara de locatiile spuse de tine, vestutze si lavaliere mai gasesti la Hombre, pe strada Baba Novac. Ca sa te orientezi mai bine poti folosi harta digitala de www.cluj4all.com/" target="_blank">aici Insa cele mai frumoase/buna calitate tot la AT la Central le-am vazut. Mai sunt si magazinele Rialda, este unul chiar in Piata Mihai Viteazul, langa Napolact, specializat in articole de nunta si Promesis tot in piata MV dar mai inspre intersectia cu bld Ferdinand.
Of, de n-as avea si de mers la o nunta maine, iti serveam de ghid... ce rau imi pare...
Daca te mai pot ajuta cu ceva, spune-mi.
Nunta noastra
Pregatiri
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana, in afara de locatiile spuse de tine, vestutze si lavaliere mai gasesti la Hombre, pe strada Baba Novac. Ca sa te orientezi mai bine poti folosi harta digitala de www.cluj4all.com/" target="_blank">aici Insa cele mai frumoase/buna calitate tot la AT la Central le-am vazut. Mai sunt si magazinele Rialda, este unul chiar in Piata Mihai Viteazul, langa Napolact, specializat in articole de nunta si Promesis tot in piata MV dar mai inspre intersectia cu bld Ferdinand.
Of, de n-as avea si de mers la o nunta maine, iti serveam de ghid... ce rau imi pare...
Daca te mai pot ajuta cu ceva, spune-mi.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
...merci...merg cu nasii...si doar mi-s nascuta si crescuta in Cluj...asa ca nu am probleme! Am sa merg acolo unde mi-ai spus si sper sa gasesc!
Distractie placuta la nunta!
EDIT: Alynuta nu stii sa imi spui si niste magazine pe unde sa umblam dupa rochita pentru nasa? Scuze ca te tot stresez!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Pisik06 spune:
Rallu si tuturor miresicilor din acest week-end CASA DE PIATRA si o NUNTA DE POVESTE!!!!
Rallu, daca ai o sec. imi poti spune si mie de meniul dela Vulturul? Stii ceva de vreo scumpire, v-a anuntat? Eu am pe cineva care se marita in sept acolo si cica le-a zis ca a crescut cu 400 pretul le mediu si vreau sa stiu dc e adevarat
Mercic
Alynutza spune:
Oana, sper sa gasesti ceva frumos frumos.
Mersi de urari, sper si eu sa ne distram, oricum e ultima ocazie sa vanam ce nu a iesit bine si sa corectam lipsurile la nunta noastra.
spor la cumparaturi maine!
Nunta noastra
Pregatiri
emilyjeuly spune:
fetili, azi merg si eu sa vorbesc de flori! sunt tare stresata ca mi-e frica sa nu ma trezesc la nunta cu "flori" de genu: basina porcului, gura leului pai la preturile de acu'
asa ca voi pleca mai devreme de la serviciu si vreau sa nu uit: urez tuturor miresicilor din acest vechend: CASA DE PIATRA1 O NUNTA ASA CUM ATI VISAT, VREME SUPER SI DISTRACTIE LA MAXIM! pe toate!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Alynutza spune:
BloodyMary, Carmen_Marieta, dido, jesia, liviana20t, Rallu, ralnied1, ver@, issis,
sa aveti parte de nunta de vis pe care v-o doriti!
Nunta noastra
Pregatiri
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido, .
jesia,
liviana20t
Rallu,
ralnied1,
ver@,
issis
Multumesc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Buna si de la mine pe ziua de azi!
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido, .
jesia,
liviana20t
Rallu,
ralnied1,
ver@,
issis
CASA DE PIATRA! O viata plina de impliniri si armonie, o iubire eterna, o nunta de vis si o zi superba maine!
Asta va doresc eu voua, tuturor miresicilor din 17 iunie!
Totusi, nu ma pot abtine: sor-meoooooo, tu stii, fata, ca te mariti maine?! Ah, ce tremurici m-a apucat asa deodata. Prea s-au apropiat nuntile astea de noi, soro, asa repede. Unde-s vremurile cand inca nu stiam ce flori/tort/baloane/coafor/machiaj/muzica etc sa alegem?!?! Cand a trecut timpul asta?
Diverse pentru nunta
Dya, multumesc! Chiar asa; oare cand a trecut vremea asa repede??? :(
Referitor la chestia aia cu "cine urla mai tare?", pe mine nu cred sa ma intreaca cineva...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Va multumesc tuturor pentru urarile facute si le doresc Casa de piatra, multa fericire si numai bucurii tuturor mireselor din 17 iunie 2006!!!
E si maine o zi!