Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 25
alishaa spune:
Si eu, si eu sa le urez inca odata miresicilor din week-endul acesta o nunta de vis, vreme frumoasa, distractie cat cuprinde si sa va iasa totul PERFECT!!!
Si io tot concediul il astept - ca sa nu mai spun ca parca nu mai trece odata timpul !!!
elenuca spune:
lid mi-a placut la nebunie site-ul si imi doresc si eu sa fac unul, poti sa ma ajuti cu cateva indicii? please...
quote:
Originally posted by lid
ola fetele
incerc sa pun si eu niste poze...sa vedem daca merge.....
http://www.alidaandadi.myevent.com
dyadya spune:
quote:
Originally posted by elara
[Dya, cred ca 17 voiai sa spui, nu 10 iunie, nu?
Elara, uite cum functioneaza subconstientul!In mintea mea mi-as dori ca acum sa fie cel tarziu martie!!! Stai ac editez acu!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
buna ziua, fetelor!
ma doare capu'..
nu poci sa va spui ce e in oras...
am ales sampania pt civila & restaurant ...
...tot ma doare capu'...si maine am revedere 10 ani de la liceu..bleah...n-am nici un kef...
dar..o sa-mi trag o grimasa pe fatza
Gio...as vrea eu..dar...daca il conving pe iubi sa luam paketul de 10 nopti..cu avionul..ne intaorcem in Ro pe 10 septembrie..deci ...mai degraba ne vedem in Lara
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Gurule, sa treaca durerea de cap.
Deci ai ales sampania... fain
Acu' mi-a picat fisa ca suntem cam de-o seama... (ca zisesi de intalneala de 10 ani...)
Nunta noastra
Pregatiri
cri. spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Si io tot concediul il astept - ca sa nu mai spun ca parca nu mai trece odata timpul !!!
CONCEDIU?!?! A ZIS CINEVA CONCEDIU?!?!?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by lid
hm....inca o data....
[http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551408128&security=OSlpDD]
www.alidaandadi.myevent.com
...FOARTE FRUMOS !!!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
buna ziua, fetelor!
ma doare capu'..
nu poci sa va spui ce e in oras...
am ales sampania pt civila & restaurant ...
...tot ma doare capu'...si maine am revedere 10 ani de la liceu..bleah...n-am nici un kef...
dar..o sa-mi trag o grimasa pe fatza
Gio...as vrea eu..dar...daca il conving pe iubi sa luam paketul de 10 nopti..cu avionul..ne intaorcem in Ro pe 10 septembrie..deci ...mai degraba ne vedem in Lara
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
SAMPANIE? ce fel? ca noi nu prea ne pricepem si azi vrem sa mergem sa o luam si noi! Help!
...pentru nunta!
Wedding Day
krelia spune:
fata, io am ales cuvee imperial (demisec) pentru civila..am zis ca e mai formal ..mai oficial (dk stii cum arata sticla - verde cu eticheta neagra si scris auriu), ia rpentru restaurant am ales tot demisec, blanc de blanc (sticla alba, eticheta rosiatica cu scris auriu - arata super elegant ) ..si sunt bune bune!!
quote:
Originally posted by ooanaSAMPANIE? ce fel? ca noi nu prea ne pricepem si azi vrem sa mergem sa o luam si noi! Help!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
fata, io am ales cuvee imperial (demisec) pentru civila..am zis ca e mai formal ..mai oficial (dk stii cum arata sticla - verde cu eticheta neagra si scris auriu), ia rpentru restaurant am ales tot demisec, blanc de blanc (sticla alba, eticheta rosiatica cu scris auriu - arata super elegant ) ..si sunt bune bune!!quote:
Originally posted by ooanaSAMPANIE? ce fel? ca noi nu prea ne pricepem si azi vrem sa mergem sa o luam si noi! Help!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
...merci...noi nu ne pricepem si nici nu mai avem timp...ca mai sunt doar 2 saptamani...avem noroc ca la noi la restaurant nu se da sampanie decat la miri si nasi...restul beau wisky, coniace etc.
Asa ca noi cumparam doar pentru starea civila doar...si ma gandeam sa luam si piscoturi ca sa nu ne manjim pe acolo cu praji'...si 1 sticla la 7-8 persoane!
...si maine mergem la Cluj sa luam lavaliera...oare nu ma poate indruma cineva prin Cluj...adika io cunosc Clujul dar nu stiu pe unde sunt lavaliere si veste...inafara de AT si Sora si Central!
...pentru nunta!
Wedding Day