Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
Pisik06 spune:
Multumesc mult fetele pt indicatii! Sper sa nimeresc! Eu una m-am cam tepuit cu multe si nu mai vreau sa me tepuiesc. Mi-am luat cutii de marturii scumpe, aranjamente sala scumpe, dar ce mai am vreau sa mai scad pretul...
elenuca spune:
pt Kateryna... te rog din sufletelul meu de viitoare miresica sa-mi spui cum te gasesc, vreau sa te intreb ceva vital legat de restaurantul unde ai facut nunta....
bebicul tau ce face ? giumbuslucuri?
elenuca spune:
dyadya sarna mult pt raspuns ... aseara de exemplu, ca sa-l " ajut " pe al meu sa se decida ref la invitatii, i-am printat invitatiile postate pe net si i le-am bagat sub nas... din pacate insa fiind alb negru, nu prea am reusit sa -l impresionez... dar... azi o sa schimb strategia... vad io cum fac...
legat de text, presupun ca sunt flexibili nu? mie sincera sa fiu nu prea imi plac textele astea clasice, prefer ceva simplu si dragut...
Tot ei o sa ne ajute si cu cartonasele de masa?
Alynutza spune:
'Neatza!
Gio, da, de atentate auzisem... S-o fi calmat lucrurile intre timp? Nu mi-ai zis cat va costa pe voi (sau e la secret?).
O zi buna pentru toate miresicile!
Nunta noastra
Pregatiri
emilyjeuly spune:
'neata la fete!
bun venit noilor miresici!
fetele, am fost aseara cu nasa la restaurant sa degustam si sunt super incantata de mancare! este delicioasa, iar tortul este cireasa !
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
krelia spune:
Neatza fetili!!
elenuca, in caz ca n-ai dat de ralucoasa, inca..uite nr. ei te tel:
0726 323692
(si poate ma scrie si pi mini odata la catastif acolo'sha....ca de cand tot zic sa ne videeemmm...
dya, felicitari pt lumanarele..tare mumoase sunt
Pupi la fete!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
Neatza fetili!
Am intrat sa va salut si sa urez bun venit noilor miresici!
Felicitari pentru lumanarici dyadya tare mumoase!
Noutati la mine nu prea sunt!
Am vb aseara cu cei de la filmari si de la poze ca mai au si dj pe lista lor de serv prestate si dc ma intereseaza!
Normal ca ma intereseaza ca io nu am, dar ca sa fac si io o tzara pe mofturoasa le-am zis ca ma mai gansec o tzara sa vad....
Deci s-ar putea sa am in curand si dj si uite asa mai tai o grija de pe lista mea cea mare!
Nici nu stiu ce ma apuca doar mai am 3 luni pana la nunta si parca am intrat deja in febra pregatirilor!
Daca sunt asa acum ma gandesc cum o sa fiu inainte de nunta!
I need a doctor!!!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine, miresici si bun venit noilor miresici !
Desi nu am mai scris de mult timp, va urmaresc zilnic si citesc absolut toate mesajele voastre.
Pupici si s-auzim de bine!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
kateryna spune:
SAlutare la toata lumea!
DyaDya cu placere!
Elenuca, ma poti gasi pe PM si iti raspund cu cea mai mare placere, doar sa stiu raspunsul corect. Bebicul face f bine. Azi am facut fix 8 saptamani si sper sa stea cuminte acolo pana la 40.
In ceea ce priveste lumanarile de pus pe mese, eu le-am luat tot din Dragonul Rosu si au costat 25.000 lei/buc. Parca am pus si poze cu lumanarile la aranjamente diverse.
Vine barza
diverse aranjamente nunta
M&M spune:
quote:quote:
elenuca
fetele, intrebare : cam in cat timp sunt gata invitatiile? asta in conditiile in care ajung la un consens cu al meu legat de continutul invitatiilor, ca suntem inca in negocieri....
Elenuca invitatiile noastre au fost gata in 3saptamani. Dar am dat comanda chiar inainte de Paste si poate de asta a durat asa mult( ceea ce bineinteles nu cred)
poze rochita civila
eu
diverse