Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Elenuca, iti spun eu de unde am luat cocardele, ca sunt la fel cu ale lui Prisi: din dragonul rosu! E drept ca sunt la "snop" adica sunt 140 in punga(vezi in albumul meu) si nu au fundita, asta tb s-o performezi tu, dar am dat o mie lei pe bucata. Zilele astea am vazut ca au aparut si pe Lipscani si, cu tot cu fundita, tull sau mai stiu eu ce pune fiecare se invart pe la 7-10 mii. Am vazut undeva si cu 15 mii, pt ca pusesera nu stiu ce margelute!Daca esti interesata de ideea de a le lua de la Dragon, da-mi PM si-ti explic exact unde sa mergi, iti dau si nr lu nenea de acolo sa nu te duci ca subsemnata de 3 ori pana sa gasesti!Si eu la randul meu am fost indrumata prin telefon cum sa ajung acolo(Kateryna...mii de plecaciuni ca ma invarteam pe acolo pana dupa nunta!)

Edit ca am vazut ca n-ai PM: daca esti interesata, spune, si iti trimit eu un mail.
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DyaDya, imi poti da si mie detalii despre acest magazin. Se gasesc mai multe pt nunta? As putea gasi de asemenea in dragonul rosu sau in europa (sunt una si aceeasi treaba?) niste lumanari pt mese? (cam ca ale tale dar pe albastru). Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

raluca@happy-family.ro
www.happy-family.ro
este Ralucah de pe forum, ai subiectul ei la organizari, aici la miresici. Si eu o recomand cu cea mai mare ... dragoste. Eu si inca 40 de miresici de aici, foste si viitoare!!

quote:
Originally posted by elenuca

krelia mama... ref la cele 3 cuvinte magice.... unde o gasesc pe raluca?

Ce ne-am luat de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alynutza de ce faze ai auzit in turcia? Antalya?
stiu ca au fost multe atentate, de asta e vorba?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Pisik, este vb de un stand in Dragonul Rosu si la acel stand gasesti multe chestii de nunta: flori, funde, cerculete de tull pt marturii, lumanari, etc. Standul are nr: 159C. Este a treia sau a patra alee pe stanga cum intrati voi pe portile cele mari cu doi dragoni fiorosi. Intrati, mergeti in dreapta si pe stanga unde se deschid aleile, a treia sau a patra(semn distinctiv- e mai lata si are copertina) Nu mergeti mult si pe stanga este standul cu pricina, usor de recunoscut datorita multitudinii de flori,vaze, funde, etc.
La mine in album nu exista poze cu lumanari, cred ca tu ai vazut paharele si, nu, parca nu aveau lumanari in pahar dar sincera sa fiu nu m-a preocupat subiectul ca am gasit niste lumanari frumose, cu niste trandafiri pe ele(50 mii buc) si da, din alea aveau alb,roz si bleu. Maine pun poza cu lumanarea!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pisik, tipa cu lumanarile la pahar eu mi-s.
Am cumparat lumanari din gel la pahare inalte, cu picior, gen sampanie si am dat pana in 50.000 lei pe ele (sau pe undeva pe aproape).
Eu le-am luat din Doraly (adica ceva mai departe decat Europa) dar a meritat pt. ca in Bucuresti acelasi lucru l-am gasit la minim 130.000 lei.
Pe mine m-au interesat galbene si verzi ca astea-s culorile nuntii dar gaseai acolo toate nebuniile posibile inclusiv cutii pentru marturii.
Pavilionul era P sau J dar nu mai stiu sigur ca le-am luat prin noiembrie-decembrie.

Edit ca zapacila acu s-a uitat la porunghei si a vazut ce scrie sub ei. Doar 3 zile???? Carmen-Marieta unde esti cu AMR-ul?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallu aici mi-s ca de nu am somn
nu am mai facut AMR ca sa nu supar fetele dar dak vrei sa-ti amintesc no problem...
eu sunt atat de calma ..... poate se apropie vreo vijelie....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Am pus in album poze cu lumanarea, asa cum am promis aseara. Noi n-am luat decat pt masa mirilor, pt ca pe mese vreau sa pun aranjamente florale.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

multumesc pentru indicatii, sper sa nimeresc....

fetele, intrebare : cam in cat timp sunt gata invitatiile? asta in conditiile in care ajung la un consens cu al meu legat de continutul invitatiilor, ca suntem inca in negocieri...

Mergi la inceput

La noi au fost gata intr-o saptamana, si asta pt ca fix modelul pe care-l alesesem se terminase in depozit si urmau sa primeasca un transoport. Altfel, daca au modelul pe stoc, sunt gata in cateva zile, dar asta depinde si de numarul de comenzi pe care-l au ei in mom respectiv.
Daca nu va puteti hotara, iata aici sfat de la unii care au facut trei drumuri la magazin, drumuri insotite de racnetele aferente. La al treilea drum am zis asa: luam catalogul in care erau cele mai multe care ne placusera anterior, si dam fila cu fila si zice fiecare "Asta" cand vede ceva ce-i place. Cand zicem amandoi odata "asta!", la aia ne oprim! Si asa am facut! Dupa al treilea drum am plecat mult mai fericiti de acolo!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput