Amazing Race
Raspunsuri - Pagina 3
Andreea_k spune:
2 serii le-am vazut mai demult in cate o duminica.Da' era acum juma de an cred sau chiar mai mult.De atuncio n-am mai avut duminici libere in care sa prind iar vreo serie intreaga , daca aflati voi ceva , sa-mi spune-ti si mie ca taaaaaaaaaaaaare imi place.
corap spune:
pai, ba da, catutza. mi s-a parut ca nu te bagi
da cred c-o sa ajungem in echipa de babaciuni pana cand ne inscriem
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005
valentinag spune:
Eu cred ca am pierdut un episod ca aseara cand m-am uitat am vazut ca Jonathan si Victoria nu mai sunt.Au fost eliminati?Care a fost reactia lui?
"La vita e bella"
poze
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Eu cred ca am pierdut un episod ca aseara cand m-am uitat am vazut ca Jonathan si Victoria nu mai sunt.Au fost eliminati?Care a fost reactia lui?
"La vita e bella"
poze
Culmea, cand au fost eliminti imi aduk aminte ca el a fost mult mai calm. Zicea ca o iubeste mult si ca sunt suflete pereche, ceva de genul asta. Oricum nu s-au certat cum ma asteptam!
Anka si Ubitu (26.06.2004)
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by valentinag
[ am vazut ca Jonathan si Victoria nu mai sunt.
Vai cat am savurat momentul in care Phil le-a sus: Sory to tell you.... Au pierdut findca nu au citit atent ce au de facut. La fel ca si Bolo cu Lory...De ei (Bolo si Lory), chiar imi pare rau ca au iesit, ca tare ma amuza sa vad fetele barbatilor cand trebuiau sa concureze impotriva ei...
Una peste alta, am ratat doar prima serie, cand nu stiam de ei. Seria cu echipa din Rom, probabil ca o vor difuza dupa cativa ani buni, la cat suntem noi de in urma. Acum se difuzeaza seria din 2001
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
catutza spune:
Oricum pana se va difuza la noi cea la care au participat si romanii nostrii mai trece muuult timp !
Abia astept sa vad in seara asta cine va fi eliminat ca raman din ce in ce mai putine echipe.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
jadi spune:
Hop si eu fan AR! Din cate am citit din septembrie va incepe AR Europe si se va difuza la AXN deci nu va trebui sa asteptam asa mult.
Deni & Vlad 28 sept 2005
valentinag spune:
Din 6 ianuarie incepe pe AXN o noua runda din Amazing Race Family!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
catutza spune:
am pierdut azi primele 2 episoade , iar in seara asta nu cred ca o sa apuc sa vad reluarea.
Dar ma bucur mult ca a reanceput
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil