Amazing Race
Raspunsuri - Pagina 2
Artemis1578 spune:
La noi se difuzeaza seria a 6-a.
Adimercedes, m-am uitat si am vazut fara sa vreau cine castiga. Pt. ca e pusa poza castigatorilor pe site in dreptul numarului seriei la care au participat.
Anka si Ubitu (26.06.2004)
LiliaToma spune:
Hmm, eu m-am uitat azi si am ramas usor dezamagita, pentru ca pe cei de azi i-am mai vazut de cel putin 2 ori... Poate nu ma uit eu in zilele sau ora care trebuie? Vreau sa vad ceva nou
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Artemis1578 spune:
Lilia, seria a 6-a se difuzeaza in fiecare sambata la ora 22:50.
Ziua sunt reluari ale seriilor anterioare. AXN are obiceiul sa dea diminetile si in timpul zilei reluarea serialelor difuzate seara sau cu catva timp in urma.
Anka si Ubitu (26.06.2004)
Sanca spune:
La noi tocmai s-a terminat seria 9. Sant 2 americani hipioti din San Francisco care m-au amuzat mult, si o negresa buna. . . Mai sant 2 buni prieteni care agata tipe in stanga si in dreapta si se cred cei mai tari... Seria asta mi-a placut cel mai mult ca homosexualii sant eliminati primii
Ma amuza si cum pocesc pronuntia oraselor. Americanii astia nu au nici un talent pentru limbi straine.
Andreea_k spune:
Am crezut ca doar eu urmaresc emisiunea asta dar se pare ca m-am inselat.
Eu ador sa vad prin ce tari mai merg aia , ce frumuseti mai vad etc.
Din pacate nu o pot urmari ziua .Tin minte ca odata au dat toata duminica numai asta la AXN si am stat efectiv toata ziua in fata tv-ului .Am mancat in timpul pauzelor , am fost la WC in pauze si chiar nu-mi venea sa cred ca o emisiune TV ma va face vreodata sa stau toata ziua sa o urmaresc.
Ce sa zic , I love this show.
Da chiar , in Romania nu vin sa "faca" vreo etapa ?Sau au fost si nu stiu eu ?Ar putea face si la noi o escala ca avem destule locuri frumoase si lucruri ciudate de vazut si de facut.
catutza spune:
Andreea , ce-mi vazura ochii?!? Au dat intr-o zi numai Amazing Race pe AXN? Cand ? Eu nu am stiut si tare regret!
Am vazut si eu azi la 15,15( sau la cat o incepe) si tare m-am bucurat ca nu am vazut seria asta !Asa ca va rog nu-mi spuneti cine castiga!
Catutza si Bianca-Maria
Bubamara spune:
Catutza si Biencutza!
Si eu is fan "amazing race". De multe ori, ma gandesc ca taaare as vrea sa fiu in locul lor. Cat tine emisiunea, nu ma dezlipesc de langa tv, chiar daca sunt serii pe care le-am vazut.
Imi pare rau ca n-am stiut de preselectia din Rom.
Raluca si Maria
corap spune:
si io, si io-s fan. e singura emisiune tv pe care o urmaresc. dak n-ar fi, n-as deschide televizorul.
dupa ce am nascut asta era singurul lucru care ma mai destindea.
eh, si o duminica intreaga a fost cred seria II, dar demult, eram insarcinata pe-atunci.
c & andrei-ardei
PS: bubamara, ne inscriem si noi la moms :))))))))))))))))))
catutza spune:
Pai bine mai Corap , dar pe mine nu ma luati ?!? Adica va inscrieti numai voi...
Ma bucur ca mai sunt fani ai emisiunii si regret ca nu am vazut si eu "ziua Amazing Race" !!!
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Am crezut ca doar eu urmaresc emisiunea asta dar se pare ca m-am inselat.
Eu ador sa vad prin ce tari mai merg aia , ce frumuseti mai vad etc.
Din pacate nu o pot urmari ziua .Tin minte ca odata au dat toata duminica numai asta la AXN si am stat efectiv toata ziua in fata tv-ului .Am mancat in timpul pauzelor , am fost la WC in pauze si chiar nu-mi venea sa cred ca o emisiune TV ma va face vreodata sa stau toata ziua sa o urmaresc.
Ce sa zic , I love this show.
Da chiar , in Romania nu vin sa "faca" vreo etapa ?Sau au fost si nu stiu eu ?Ar putea face si la noi o escala ca avem destule locuri frumoase si lucruri ciudate de vazut si de facut.
Si eu, si eu am stat nu o singura duminica sa vad AR.
De obicei arata cate o duminica intreaga, cand se termina o serie noua, care nu a mai fost.
Acuma se organizeaza in Europa. Printre echipe va fi si una din RO. Sper sa transmita pe AXN ca sa tinem pumnii celor care vor fi alesi sa ne reprezinte.
Dar din cate vad, la moment( adica de cateva luni incoace) cica proceseaza dosarele Deci inca nu au ales echipa Romaniei.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)