Amazing Race
Se mai uita cineva la "Amazing Race" pe AXN? Mie i-mi place foarte mult in primul rand ca e un concurs, o competitie si ca ma tine in suspans si in al doilea rand ca am ocazia sa calatoresc -chiar si virtual- in toata lumea.
Ma bucur ca au inceput sa-l dea iar in fiecare zi, de la 15,30.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Raspunsuri
valentinag spune:
Eu ma uit,doar duminica ca la 3'30 nu sunt acasasi mie imi place mult de tot.Acum tura asta ma oftica rau de tot cuplul Jonathan_Victoria,e culmea cat de nesimtit poate sa fie omuletul ala.O face p'aia proasta si in toate felurile si ea doar plange ca fraiera.II serveam eu lui vreo 2 de nu se vedea...dar...
"La vita e bella"
poze
LiliaToma spune:
E una dintre emisiunile preferate. De fiecare data visez sa fiu si eu in locul lor.
Merci, Catutza, ca ne-ai spus. Eu nu stiam ca dau din nou emisiunea.
Imi place la nebunie!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
catutza spune:
Am vazut azi la 15,30...dar am ramas putin dezamagita pentru ca eu am crezut ca se continua seria care se difuzeaza sambata (cea cu Jonathan-Victoria, care si pe mine ma enerveaza ca ea e o fraera si ii accepta toate fitele...dar e problema lor), dar se pare ca nu e asa, azi au difuzat o serie noua care abia acum a inceput.
Dar tot i-mi pare bine ca au reanceput si ca am ce vedea.
ionella3003 spune:
si io's fan "Amazing Race"... am urmarit cateva serii si-mi place la nebunie!... Pacat ca nu mai puc sa ma uit prea des, ca trag tare cu licenta... dar trece si apoi...
Mi-au placut fazele in care i-au pus sa manance caracatite vii... sau un kg de icre negre...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Natasa spune:
S-a facut preselectie si in Romania. Daca visati sa ajungeti acolo, urmariti site-ul lor.
kriss79 spune:
E super show-ul!Pacat ca nu am timp sa-l vad prea des..Am vazut mai multe serii, acum e in reluare parca..cea cu Freddy si Kendra castigatori.
POZE
Cristina S.
Artemis1578 spune:
Si mie imi place la nebunie, am vazut cam toate seriile mai putin prima.
Anka si Ubitu (26.06.2004)
Sanca spune:
Nu mi-a scapat nici un seson. Am avut si "Amazing race party" la mine acasa. La inceputul concursului ne strangem mai multi si facem pariuri care echipa iese pe primul loc, care ne place cel mai mult, care se v-a certa cel mai mult, etc.
Imi place cum interactioneaza unele cupluri sub stres. Unele tipe devin isterice. E distractiv.
Eu nu m-as vedea cu sotul in asemenea concurs
catutza spune:
Sanca , si noua ne place sa dam cu presupusul care va castiga.Iar certurile dintre ei mi se par super amuzante si..picante!
Chiar nu am stiut ca si in RO au facut preselectie.
Ma bucur ca mai sunt fani ai acestui concurs !!!
adimercedes spune:
Da, si eu, si eu . Chiar aseara am vazut sfarsitul ultimei serii care s-a dat la noi http://too-manic.net/race/category/the-amazing-race-9/. Suntem fani, ne uitam cu religiozitate si ne amuzam la maxim. Ne formam antipatiile, simpatiile, facem pronosticuri si invatam si noi cate ceva. Aseara am stat cu prietenii la pizza, bere si Amazing Race . Nu va zic cine a castigat, ca poate nu ati vazut seria asta. Chiar, voi pe la ce serie sunteti??? http://www.tv.com/the-amazing-race/show/6686/episode_listings.html?season=1
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."