Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La mine-i bine 21, da ma gindeam sa facem ceva cu plozii la Bushteni in w-end, iar in Bucureshti o intilneala ca/cu :D fetele, cum zicea Rayu, intr-un loc dragutz, muzica buna pe fundal, birfa multa shi marguerita, normal

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ar fi superfain sa se stabileasca o data, ca sa pot vorbi in vecini ,ca aia inchiriaza la greu:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Azi am mancat gratis M-am dus la ceva restaurant,Casa Dante.Servire ireprosabila,mancare excelenta,numai ca in sosul brun am gasit un ciob de pahar,asa ca seful de sala dupa ce si-a cerut scuze 20 minute,la sfarsit ne-a comunicat ca totul este din partea casei.Daca as fi stiut eu....hihih
Oricum,e de consemnat.Se afla pe Beller ptr cunoscatorii Bucurestiului
Iote,a bagat gol Sweden,scandinavele cred ca sint bete deja,tot ma intreb in ce living va aflati.Veve si Lia s-au dat la fund,merg palmate ,le dau o si le astept cu raportul pe ultimele 48 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

scurt, da cuprinzator.

Rayu, mortala BUBU!!!!!!!!!!!!!!!

MIC SFAT: FA POZELE MAI DE APROAPE, NU INCADRA ASA DE LARG,ADICA NU LUA PREA MULT BACKGROUND, CA E PACAT DE MUTRITELE ALEA.
aoleu, mi-e lene sa editez:D
nu e complicat, ai sa vezi:)

pupi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

yank, ai vazut filmul Heartbreakers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nu-mi mai merge messengeruuuu!!!! Mama ma'sii, am dat jos tot, am shters, am pus la loc, toate de fo 5 ori, diferite versiuni, da nu merge, fir'ar! Cre ca iar tre sa dau jos tot de pe pc shi sa reinstalez...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Irenu, si la mine la fel, da' nu de-acu... de vreo 2 saptamini ma lupt cu YM . Datorez scuze pt plecarea de zilele trecute din livingu lu' yanku, da ma scoase mess afara si afara m-a tinut pina m-a rapus somnu'.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

iren, tii neaparat sa folosesti YM?
Ca daca nu, poti sa-ti instalezi alt client care sa fie compatibil cu protocolul yahoo. De exemplu, eu folosesc gaim

Daca nu-ti place (de ex, pe mine ma enerveaza ca nu se duce in tray bar cind se minimizeaza) poti sa incerci alte multi-protocol instant messaging clients (vezi si o comparatie intre ele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Rayu ia un tzuc consolator si de la mine. Da-le in plata D-nului pe fosilele barfitoare de la scoala. Iti zic eu ce defect ai creezi instabilitate emotionala copiilor, nelasandu-i sa-si roada unghiile singuri!

N-am putut sa nu zic nimic Rayu... da-s pe fuga c-am si eu un bolnav acasa. I-a plecat tatucul sa se intalneasca noaptea cu Sabina si husbandu si de ciuda o facut 40 si-i mucos de numa-numa.

In .ro eu vin 24 iulie-30 iulie si 16 august-24 august. La mijloc is in .nl cu treaba

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu nu poci a crede ce magarie, dar frate, zici ca nu au alta ocupatie decat sa astepte pe careva la coltz si sa-l muste, eu zic ca adelutzul, mey lupta-te un pic, chiar daca zici tu ca asa nu-ti mai place, nu le da satisfactie cu una cu doua, fi si tu tare in gura nah!!
in alta ordine de idei, este o dulceeeeee bubu cu pleata si inghetata...exact idem si la fel i-am tuns si io breton lu t-rex...care zice foarte incantata de ea "absolut" si "serios" si fluiera dupa baloane, d-alea cu aer, a invatat-o ta'su si isi pune doua degete in gura si fluiera ca golanii
in rest p-acilea e moda cu bere si carnati si coloarea oranj, la care fac alergie

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput