Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

rayu . Ce spune Adela mi se pare foarte corect! Nu-i lasa sa "scape" de tine asa cu una cu doua!

ce caut eu asa devreme pe la scandinavi? sunt acasa cu silvia, e bolnavioaara si cum nu are cine sta cu ea, iaka! iar sutzul meu pleaca peste o ora la Poiana Brasov la un simpozion...si sta pana duminica . Mor de ciuda cand vad ca-si face bagajele! Poate reusesc sa plec si eu vineri, daca silvi se face mai bine...

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

rayu:(((

ceva asemanator am patit eu anul trecut la Facultate:(

mi-a facut unu o figura extrem de nasoala la examen(era prof ascoc , ca mine) ca sa-si asigure postul....si eu de-atunci nu mai am ore.

tot asa, studentii ma iubeau samd samd....si nu le-a convenit sa vina pispirica de 25 de ani sa le perverteasca sistemul de dat note dupa nr de absente....
Te inteleg perfect, dar tu ai un contract...si ar trebui sa fii putin mai "nesimtita", da-i undeva si ia-le banii.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu, Sabinelu are dreptate, daca ei sint pervershi- eiii, ce bine shi frumos shtiu shi ashtia de-aci sa zimbeascaaa- fa-le tu prima figura, shi-asha jobu ala scoate sufletu din tine. Pup shi nu mai fii suparata, oricum nu merita ei asha dulceatza ca tine acolo!
Faza cu Juli azi: merg cu ea la cafeterie sa-mi iau o cafea, ca Bogdanelu era la grupa de joaca, merg la casa s-o platesc, zic danke, shi-o aud pe Juli in spatele meu cum behaie la casiera Dahaaannkee vhiehhhllllmhaaallll (danke vielmals, multzumesc foarte mult) am zis ca pic, ea avea o gura pin la ureki shi era taare mindra

Mai, pin la urma nu zice nimeni cum facem cu intilnelile? Io-s de gasit de pe 15 pin pe 25 iulie, ca pe 26 plec, vedetzi ce program avetzi shi cum se pupa cu al meu

edit: noi ne gindim sa "mama, i'm coming home"

later edit: avem o tuta noo pe firmament, un adevarat star in ascensiune stau shi ma intreb, la cit de toante is unele, cum de-or fi nvatzat, frate, sa folosesca un computer??

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

'Neata poienita verde!Multam pentru invitatiile de ieri in sufragerica,da' nu le-am putut onora din cauza de grabeala mare s-o culeg pe Lia de la aeroport.Is foarte multumita,ca pentru 8 zile o sa am colega de barfa si po' sa fumez linijtita un pachet pe zi,fara sa ma numere huzbandu'...In plus plozii nostri parca-s gemeni!Is exact la fel...de tipaciosi si mofturosi(tot drumu' spre casa Iepu tipa la ma'sa din dotare "suntem in America,da-mi 100$!!!" si pana nu s-a scobit Lia-n portofel,n-am avut liniste;el statu cu croko la mine-n masina,croko care facea "bubbles" si cand vazu cat de oripilat e Iepu,care tipa "ce scarboooooos!" nu l-a mai lasat!l-o stuchit tot drumu),da-s cupii buni,parol.Ce frumos s-au imbratisat ei de cum au dat okii unu' cu altu; si ce declaratii de amor ii face Iepu vevikai...
Cu-alte cuvinte o sa am o saptamana plina oki!Da' va las o flocirica sa nu ma uitati...de tot!!!
Leano beibi,de cacao situatie,ce sa zic!?Da' si eu cred ca-i doar o tactica de intimidare...Si-n caz ca nu,sigur e un semn de sus ca te-asteapta la cotitura un post caldut si aproape de casa
Io va pupez,da' nu va relaxati,ca-s cu okii pi voi!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hello poienari,ma bucur ca incepe sa va placa in livingu meu.Bine ca veve e ocupata si asa puteti si voi sa admirati carpetele de pe pereti.Btw,veve,Lia,aveti grija de voi,si va asteptam o tura in jurul mesei seara.In rest nika nou,eu ma lupt cu bancile,cruciada nu alta da le dau eu de capSpania ma asteaptaaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

rayu, ia la mama un "ceai"
ai fost la tovarasa directoare, cum te-a invatat adelu?
hai, vino si zi-ne cum a fost.

e prea tarziu acum sa iti faci planuri de stat mai mult in romania vara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragelor,ce sam merg bre la toasha directoare?Am sunat de am innebunit toata dimineata,ca sa ma declar inapta de munca(doamne,däashteapta tzara asta in care traiesc,pot sa dai telefon si sa zici ca mår dåligt si atit,adicatalea ca nu sint bine,punct,nu trebuie sa specifici de te doare maseaua sau sufletu).Am sunat de 50 de ori cred,si la rector ,si la asistenta care se ocupa de concediile medicale,nu am dat de nimeni!In final,am sunat la grupul meu de munca(sintem impartiti in 3 grupe de munca:Vulpile,Renii si Räshii...haios oarecum.Io-s vulpe)si am vorbit cu o colega,aia s-a dus si a anuntat,in fine ,balci!Pina la urma am lasat mesaj la rector,am spus ca astept sa ma sune,pentru ca eu nu dau de dinsele,ca sint de gasit oricind,la orice ora,nr de mobil,tot!!
Nu m-a sunat nimeni,in afara de alta colega mai batrioara,care mi-a povestit ca s-a lasat cu barfe rau pe seama mea,valeu,sint celebrity mey!!!Oricum se plictiseau damele p'acolo....da rauuuuuuu
Maine le anunt ca nu voi continua din toamna.M-am hotarit.
Si haida ,in ce sufragerie ma imbat de necaz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu, la mine, da de ce nu intri?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dragilor, am tras chiulul din sufragerie aseara, dar muream de somn si nervi dupa ce am tot impachetat si despachetat...nu stiu cum e la voi, dar mie 20kg la avion nu-mi ajung si pace...Mi-ar place sa ma teleportez cu tot cu dulap ca sa nu-mi mai storc creierii ce sa pun in bagaj.

Rayu, te inteleg bine...Investesti sentimente in copii, te atasezi de unii din ei si apoi ti se taie craca...Copiii iti vor duce dorul cel mai mult, sint sigura! Minte limpede si succes in orice decizie vei lua!

Veve, ce rasfat acolo la vooooi...Sa ne pui si poze cu vevicii si prietenii!

Sabinel, Iren, va dau mobilul pe mail ca sa ne vedem in Buc. Cine se mai intilneste cu mine????
Irenule, nu poti mai devreme de 15? Ca eu pe 16 plec si stiu cum e in ultima zi...horror...pe linga bagaje se mai string si o serie de lucruri urgente si nu cred ca voi fi apta de intilnire. Uita-te in agenda, poate-mi gasesti vreun locsor...

Lil, astept sa ma suni cind ajungi in rom. Distractie placuta, pupici lui Ilie si fa pozeeee...

Doruletz, iar iti fac cu mina din avion, dar stau doar citeva ore in aeroport...Pacat, ca as fi tras o fuga sa vad pe viu ochisori albastri de Gepetutza.

Pupici si mai vin diseara pe fuga...In rest, miine plec! Da' mai gasesc eu net sa arunc un ochi, insa de sufragerii n-o sa am timp...

Zi buna!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

irimell drum bun si sedere placuta in ro. Pacat ca nu am cum ajunge la buc...tu nu te misti deloc? Cluj sau Bv?

vv, distractie placuta! Si vezi n-o marita pe vv-ika asa rpd!

rayu, orice hotarare vei lua, sunt sigura ca va fi cea buna!

sabinuts, tu cu ce ai tratat tusea sofiei in iarna? ca silvia tuseste de ma dispera, toata ziua si noaptea, nici nu stiu cum poate dormi de ea. I-am dat medicamente(ambroxol cu miere,bromhexin), ceai de ceapa(abia azi) dar tussste si tuseste...

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput