Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Gata,azi nu mai plec nikaieri,Organizez Samba Party.Va astept in bikini cu girlande sa da-ti din buric pe muzica meciului Brazilia-Croatia la orele 21 CET.Intrarea libera scandinavilor,restul au pret promotional $100(one bottle soft drinks included)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

yank, imi dai voie mie sa vind biletele ???
mama lor cu Wall Street-ul lor si cu IPO-ul mamii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutzpai io de un' sa stiu ce legatura are carnatu' cu laleaua, ca io-s interesata doar de mancare ... cred ca nici danezii si nici olandezii habar n-au

distractie placuta pe chat! :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Intru rapid ca sa:
-pup Mihaela pentru poze...mumoooooase...
-pup Lilanda pentru scurtat drumul spre master.Esti mese...Noroc si sa fie intr-un ceas bun!
-pup Adelutzdragutz, asaaa...
-pup si poienarii prezenti sau nu... (io mai stau vreo 5min lipita de scaun la yank in living, dar apoi plec la bagaje)

Seara buna!

PS: Lil, si io am mincat mezeluri Tulip...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Irimell concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

unde pleaca bre iar irimellu?
si io de ce nu plec nicaierea?

lilutz, pana si io stiam de Tulip, mai cumparam io sa dau la pisic (pisicu meu cel rasfatat care nu mananca decat mancare de om nu de pisica)

venira caldurile acilea, ne topim fratilor

Franta batu pe Elvetia cu 0-0

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hola scandinavilor!Moam ce bronzata sunt, da am auzit ca si la voi e cald rau:))Am trimis eu soarele:)Mah m-am plictisit de spania gata vreau altecva.Yank mi-a trimis DHL marlboro ultra(nu gasesc aici), moet si lautarii mp3. Si zice acolo "as da zile de la mine sa fiu cu tine:))"si tot asa.Focos rau:))eu va pup e vre-un chat ceva ca miine is la slasa cu nemtzoaica si spaniolii:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

mai lasati chatul ala, ca se ofileste poienitza!

vreti sa vedeti/auziti www.flash-fun.com/html/babylaugh.php" target="_blank">ceva minunat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza poienari!
Urmeaza un mesaj plin de draci,lung si plin de chestii poate neinteresante pentru forumu poienar,dar trebuie sa-mi vars si io necazu acilea,cu voia dumneavoastra.
e vorba de locul meu de munca,de mentalitatea suedeza si mai ales de ipocrizia si falsitatea care caracterizeaza aceasta natzie,pe care iar incep sa o urasc,abia ce incepusem sa o iubesc.
Iaca:din toamna,dupa ce mi-au promis ceru si stelele,ca o sa pot continua munca,se pare ca raman pe liber.Maine e ultima zi de scoala si eu sint singura din tot personalul scolii care inca nu stie ce se va intimpla din toamna.Stiu numa din zvonuri ca au venit la interviu pentru postul meu altii,dar nu stiu daca au angajat pe altcineva,pentru ca dragele directoare,imi zimbesc,acel zimbet atit de amabil de-ti vine sa vomiti(cred ca il stiti,pe el,zimbetu,multi dintre voi)dar nu-mi zic nimic!
Boooooooon,asta nu ar fi nimic,ca sint in coada de peste,ca mi-au dat peste cap concediu(as fi putut in pana mea sa stau doua luni in Romania,daca stiam ca ma pun pe liber).
Sa vedeti ce patesc ieri,ca asta m-a dat peste cap si mi-am propus ca daca nu-mi dau nici un raspuns pina maine,eu imi dau demisia!
Miercurea,de obicei,stau de la 12.00 la 14.00 cu orchestra scolii,formata din 50 de copii.O parte intra la lectii,iar eu stau in clasa cu restul si facem lectii.Ieri aflu ca nuuuuu,profesorii vor pleca mai devreme asa ca trebuie sa stau cu toti copii singura.POate ca o sa ziceti haidi bey,in Romanika sta bietele profesoare cu patruj de copii.Ei bine ,asta nu e Romanika!Aici sint 3 profesoare la 10 copii,ca altfel le ia cu leshin!
Eu nu m-am vaitat ,era o alta profesoara care mi-a dat vestea,dar ma intrebam ce naiba fac cu 50 de cupii zgubilitici singura.Asa ca,deh,credula,imbecila si proasta cum sint,mai apuc sa-i povestesc colegei mele,tot o suiedeza(aia cu zimbetu,if you know what I mean),cum sta situatia.Ea,foarte draguta,zice:vaaaaai,dar lasa ca te ajut io,ma duc in clasa sa aduc un film,poti sa le pui copiilor un film si stau cuminti!Si stiti ce face ma?Se duce in localul scolii si da sfoara in tara ca Elena e jääääääääättte argggggggg,adica ca sint super furioasa,ca bla bla .Ma trezesc cu colega aia prima,care ma anuntase,cu o falca in cer si una in pamint,ca ceeeee,nu a vorbit ea cu mine???Ca de ce sint arg????In acest timp,apare si colega doi,si pun discret pe masa un film.Eu raman ca la dentist,si le iau pe rind:
Bre,care e arg aici?Sau nu inteleg io suedeza?Sau nu stiti voi cum fac io cind sint arg?Ca atunci sparg farfurii minca-ti-as!!!O iau si pe ailalta,si ii zic ca nuuuuuuu,nu am fost arg,am fost numa un pic orolig(adica ingrijorata,scriu si cuvintu suedez ca scandinavii "nativi" inteleg perfect diferenta de nuantza),dar ca pot fi si arg,si acu nene sint arg,ia sa vedem ,ce faceti voi cu o imigranta plina de draci???
Mi s-a pus si un nod in git instantaneu,imi ziceam in gind nu plinge nu plinge,nu plinge,am baut pe nerasuflate vreo 5 pahare cu apa,doar doar imi piere senzatia aia de greatza si de fu...tut pe la spate,da nimic!!
In fine...hai sa nu o lungesc....ca deja imi vine sa vars numa cind imi amintesc...ideea e ca vor sa scape de mine,nu stiu,cred ca le-a ajuns cu imigranta,s-au saturat sa vada ca sint atit de iubita de copii,ca vin la mine toti cu drag,ca joc fotbal cu ei,pot discuta o ora despre nu stiu ce bubitza,despre nu stiu ce cercelush pierdut in curte,in fine ,stiti voi,copilarii,dar copii apreciaza cind vad ca ii asculti si te implici emotional,asa cum fac eu!
O sa-mi fie tare dor de copii,asta e clar!Mai ales de batausii scolii,v-am povestit eu de ei...aia sint baieti adevarati,sper sa le faca viata amara in continuare!
Asta e..inca o dezamagire profesionala...
Vestea buna e ca ma intorc in poiana,hehe
P.S.-si un scurt mesaj pentru Iren:welcome in za club irenule,eu de mult nu mai postez nicaieri in afara de poiana,arareori la zezeu,si cu mare placere la subiectele Teodorei D,pe care o ador,ca imi atinge intotdeauna o coarda sensibila si-mi sterge de praf vreo amintire draga,e singura care reuseste de fiecare data sa ma scoata din poienitza...in rest,nu mai postez nicaieri!stai aici cu noi,si va fi bine!Tzucu-te-as!

Mergi la inceput

rayu
daca apuci sa citesti inainte ca directoarele sa plece azi mai devreme ... io zic sa te duci la directoarea sefa (rektor) nu sa-ti dai demisia ci s-o intrebi care va fi situatia ta la toamna, si cine stie poate vei avea surpriza ca are contractul pregatit.
am o prietena care a vikariat (nu, nu era preot - rayu stie ce zic, da' nu stiu daca ii zice asa si pe romaneste) cativa ani la o scola si la fiecare terminare de termin, adica semestru avea aceeasi problema si e suedeza. se pare ca asta e tactica lor, pentru ca la fiecare scriere de contract e loc de negocieri si atunci mai bine te tin pe jar ca sa te "oboseasca" si sa nu vii cu pretentii, sa rasufle omu' usurat ca mai are un termin sau un an (depinde de metode) si sa nu-i arda de negocieri. io cred ca e si o tactica la mijloc, plus ca probabil asteapta si initiativa ta.
despre discutiile cu colegele, io zic ca ai procedat corect ca ti-ai exprimat nelinistea pentru ziua de azi, ca si ele is constiente ca ai dreptate. nu cred ca va afecta catusi de putin sansele tale. in scoli is toti stresati cu mic cu mare si din cate stiu io apreciaza cate o "racorire" dupa ce si-au varsat toti of-ul mai poti sa si discuti relaxat despre asta ba chiar sa si razi impreuna. dar acum is cu totii preocupati sa plece-n vacanta. voi doar azi intrati in vacanta? aici s-a terminat scoala vineri.
bafta! si cu cei 50 de zgubilitici si cu directoarea.

Mergi la inceput