Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io tocmai am plans la filmu' www.tribute.ca/synopsis.asp?m_id=735" target="_blank">asta

si mi-am propus ca deseara sa ma uit la documentarul francez www.humanite.fr/journal/2004-01-10/2004-01-10-385874" target="_blank">Le clitoris, cet inconnu ca ma gandesc ca n-o fi de plans :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adela, demential!

quote:
Mais comment expliquer que depuis, aucune étude psychanalytique n’ait été réalisée sur le clitoris alors qu’il y en a tant sur le p.nis ? " C’est ainsi que dans le dictionnaire de la psychanalyse, au mot " clitoris ", on trouve pour toute réponse : " voir p.nis ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hola scandinavilor!Am venit si eu acasa de o zi-doua, da' inca nu-mi revin din ce rahat mi se intimpla. Eu in spania nu mai calc, ca nu e de mineRevin cind imi revinVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adelucci, doamne fereste si apara, la asa ceva te uiti tu? neaparat sa gasesti maine vrun duhovnic sa-i povestesti filmu (ca saracu' cre' ca de abia ar asteapta sa afle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Gata vacanta,adio Spania!Foarte frumos,dar plin de hoti.In rest totul a fost supercool.Pacat ca s-au produs evenimente nefericite.So,aveti grija cu gentile,pe unde folositi cardurile ca e bai.Pe linga astea maica-mea a facut o criza de rinichi si a intrat in spital,si eu am probleme in "paradis".Damn,Vikule,hai la un Moet sa ne lingem ranile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Leano,bine le facusi!mama lor de ticalosi!Ia trage sticloanta aproape si fa-ti abonament la living.
Vik,cum adica-n rahat?Da' yanku ce pazi?:-w Am ceva surplus de apa calda,aranjez si-un bubble bath...punem fata pe picioare!
Yanku,io n-am sutit decat "rapirea din Serai",parol!...Care paradis ti se naruie,draga?Las' ca faci tu altu'!esti baiat capabil
Xenocidu',daca lucrezi un pic la ora aia-n jur de 5am,promitz sa-ti bag oferta promotionala cu resuscitare doo/leu...leu vechi!
Mie-mi pare rau ca va merge prost,ca mie-mi merge de minune!Alaltaieri seara-mi exploda tablou' electric si ramasei la 10pm si singura cu plozi-n bezna,fara a/c,cu-n pic de telefon si oleac' de foc la tablou' cu pricina;nij nu stiam daca sa-mi scot intai plozi-afara sau sa sting oaresce flacarui de la sigurantele cu pricina.Am decis ca focu' e mai important,m-am luptat cu usita aia pana s-a stins,am folosit ultima rasuflare-a telefonului sunand la "emergency"-u' de la complex (care emerjensi aparu a doua zi pe la pranz) si m-am culcat in caldura caldurilor;doo zile dura pana-nlocuira omuletii tablou' electric,asa c-am profitat si ne-am carat o zi la munte;nij nu-mi venea sa cred ca la juma de ora de 45 de grade,o sa pot respira aer curat de numai 20.Super!
Si cam atat!duc o existenta foarte palpitanta!Offf-off!
u all!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol Veve ce aventuri si la tine, da bine ca se termina cu bine la aer curat:)Yankule io la Moet vin numa virtual ca e mai sigur ori pina ce-mi revin, vin cu o sacosa de-un leu din aia:)) si-n papuci ca tot am noi:), gata vuitoanele mama lor.Plus ca intimplarea fu pe la 9-10 noaptea si ramasesem si fara cheie la apartament, asa ca vikingii erau boschetari de toata frumusetea. Noroc ca avu Yank cash la el si am chemat pe unu sa-mi faca yala, de lua ala bani cit pt o usa noua, ca de nu dormeam la el la hotelIn sfirsit cind am ajuns aici, am vazut insula de sus, ca nu erau nori, asta minune mare:); ce sa zic, frumusete de insula Sylt-ul asta! Moam ce bine e acasa..!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

vikinga, sa inteleg ca ti se fura vuitonu'? cu chei si carduri si tot tacamu'? ba si bagajele? uof! uof! asigurare, ceva?

doruletz:-)
mey, documentaru' ala mie nu mi-a spus mai nimic nou - ca doar is fata citita si nu numai :-)... dar, au spus ca existenta punctului G nu poate fi dovedita anatomic. a fi sau a nu fi? iata intrebarea :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Vikule, io cred ca de la Yanku ti se trage, ca vaz ca el atrage hotii si daca stai pe langa el intri in karma lui. Da' acum pe bune, sorry, imi pare rau de evenimente. Culmea ar fi ca hotii sa fie capsunari de-ai nostri.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

cataghe vad ca ai intzepenit din nou :-) de data asta la 2716 mesaje. da' puncte ti se aduna, daca mesaje nu? macar sa-ti poti schimba titulatura :-)

Mergi la inceput