Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

ati vazut ca ne paraseste si ruxij?Eu o iubesc pe ruxij ....e una dintre cele mai simpatice figuri ale DC-ului!

Noup. Unde? Io tocmai ce ma intristai cu subiectul Sofiei...

ECSZ: Gata, am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Unde pleaca Ruxij?? Io nu vreau sa pleceeee!!! Ia sa mak sa vaz :(
Am vazut, da sper ca se razgindeshte:(
Pin la urma ce facem cu intilnelile, mai facem ceva?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

irenule,eu vreau la intilneala,dar nu poci pentru ca sa zic cind sint disponibila.O sa fie un balamuc general cind vin in Romanika,talmes balmes,Bucuresti ,Brasov,bashca nu avem masina anul asta:(
Si apropos,ce facura bre elvetienii la fotbal?Nici macar un penalty nu au reusit?
Uoooof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

irenule,eu vreau la intilneala,dar nu poci pentru ca sa zic cind sint disponibila.O sa fie un balamuc general cind vin in Romanika,talmes balmes,Bucuresti ,Brasov,bashca nu avem masina anul asta:(
Si apropos,ce facura bre elvetienii la fotbal?Nici macar un penalty nu au reusit?
Uoooof

Pai shi cum facem atunci? Mai ramin in picioare datele de 22 la Bushteni cu plozii, shi 25 la bauta?
Shi cu elvetzienii, bine-mi pare

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Eu mi-am facut griji aseara pt tatuajul lui annie (credeam ca e vorba de calificarea in sferturi, nu in semifinale) si le-am cobit sa rateze 2 penalty-uri. Comentatorul german zicea ca elvetienii facusera cu o zi inainte antrenament la penalty-uri (dar tot degeaba), pe cind ucrainenii nu.

Pegasis, despre care Sofia/subiect e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Rayu, ce primire ! Multumesc mult . Si mie mi-a fost tare dor de tine! Ce mai face dulceata Amelie?

Cand mergi acasa? Vreeeauu si euuuuu.... Si vad ca o sa te aprovizionezi cu carti!

De ce pleaca Ruxi? Unde pleaca Ruxi? Unde? Ce dumnezeu se intampla pe DC? Si de AB ce stiti, s-a hotarat si ea sa plece, parca asa citeam? Si n-am vazut-o zilele astea. Nu vreau sa plece fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by bombi

Pegasis, despre care Sofia/subiect e vorba?
Despre asta

Si Ruxij a spus la revedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

viitorul trabant www.hotnews.ro/articol_51276-Cea-mai-ieftina-masina-din-istorie-Tata-RS-1-Lakh-de-1820-euro.htm" target="_blank">indian

andrada, ca sa restabilim adevarul istoric, prima data doru a asociat-o pe sabina cu Che

irimellu, ai plecat? te-ai intors? unde esti?

_
nu am semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!Vaz ca bate vintu prin poiana,iar ati fost prin sufrageria lu yanku aseara??Bagabontilor:))
Eu sint in concediu medical de ieri.Am fost la doctor,am tras doua partide de plins(zau ca nu a fost teatru!!Indata ce incep sa povestesc de ce am patit la munca ma bufneste plinsu,parca-s nebuna)si mi-a dat concediu,pentru "incapacitate de a munci din cauza unei situatii de criza ivita la munca":))Uitati,d'aia iubesc eu Suedia sometimes!!Pentru ca nu trebuie neaparat sa fii operat pe cord ca sa stai acasa:)
Asa ca bye bye,ma mai duc numa sa-mi string catrafusele si sa predau cheile,si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Rayu, nu mai plange!!!

Ce dumnezeu ti-au facut aia la munca, de pana si medicul ti-a dat concediu medical pentru "incapacitate de a munci din cauza unei situatii de criza ivita la munca"??? Bine ca exista si varianta asta, dar era si mai bine daca nu era nevoie sa se ajunga la asa ceva.
si fuguta acasa la si .

Mergi la inceput