Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dorulets plangeam de aronu' da' daca ma gandesc bine, si de suedica .

Fie-mea incepe sa scoata perle: azi era suparata la plimbare ca nu si-a luat "niste" rochita in loc de pataloni scurti. Iar zilele trecute, era plictiseala in masina in spate la fete, diana o intreaba ce sa se joace...silvi raspunde: ascunsa!

acu' ma uit-cu silvi desigur-a tz-shpea oara la Garfield-the mouvie. Si tot mai rad....

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Fratilor, taman pe pagina a treia a zodiacului va gasii, asa ceva

Rayu, transmite-i salutari la varu daca il prinzi, spune-i ca promisese ca vine p'acilea! dealtfel daca ma gandesc bine si tu promisesei acelasi lucru?!

Adelucci, la mine nu se vad bre la mine linkurile alea?!

Mihaela, vaz ca se face jmechera junioara

Gata, plec la meci, de fapt vrusei sa va aduc mai sus da'nu stiu cat o sa stam aci pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Adela99

si inca doua poze cu fericita pereche
Da' bani de-o lama de ras n-avu baietu' aista?

ECSZ: Nasol cu "Prietenii" astia... Is asa de multi ca si io abia ce va mai reperez... Al' de mai deschide vreun subiect nou cind se gata asta sa-i puna si-o scufie ceva ca sa-l faca mai vizibil... Ala cu ochelari de soare cre' ca-i bun... asa ceva...

ECSZ (a-nspelea edit e asta): Io zic sa faca ccc careva lobby sa fie mutata poiana inapoi la calatorii, acu' ii zice "Vacante, calatorii si grupuri de rezidenti". Promit sa nu mai scriu p'acilea ca nici in vacanta nu-s, nici in calatorie si rezidenta nici atit (daca asta o fi baiu -- adeca noi astia auslanderi de invadaram topicul asta ). Bine-i zice doruletz "zodiac"...

Nu ma bagati in seama, pina miine-mi trece.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Vaz ca Lilu pleca shi uitai sa iau numaru de telefon, poa sa ma ajute careva, ca vaz ca ea nu mai intra pe ym?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mey fusei si io plecata un pic prin tara vecina si pretena belgika...acu sunt nerfoasa ca joaca portocalia versus holandika(alta portocalie)...si va gasi in pana mea aici, bre cand se muta scandinavia la asa subforum...eeeeeh, da-o incolo de treaba, inteleg ca nu apartinem fratilor de una si aceasi tzara dar parca suntem ca un cojone intr-o galeata sa ma exprim artistic acilea...frate, ce sa zic sunt desachantee de-a dreptul.

viu dupe ce se termina bulibaseala de meci cu nerfi de holandeji agitati prin casa si io singura bucuroasa cu sticla de bere in nas razand ca bat fratii nostrii portughejii

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aaaaaa, gata, nu ma mai joc, are dreptate Carmen, canadienii si nemtii sunt colo la calatorii, se lafaie pe prima pagina, nu-i inghesuie nimenea, business class ce mai!
Noi suntem exilati la zodiac, orbecaim p'acilea catarati pe oala cu sarmale ca Suca in trin.
Nu-mi ajungea ca trebuia sa le caut pe frantuzoaice pe pagina a 15-a acu trebe sa caut si poiana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io cred ca suntem si noi pe picior de mutare ... scoateti actele la interval, ca doar n-a fi nici o problema, ca suntem in zona schengen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ete na, ca io nu-s in zona libera, da' nu plec de la rezidenti.

Tot ii bine ca ne-am intors acasa...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Urrrrrrrrrrrraaaa!!!
bre,io m-am simtit dincolo de parca ma evacuasera fortat din casa mea:))
Si v-am cautat si acu,de m-a luat cu transpiratii,ca nu va gaseam nici pe pagina 15:)
Deci,sa sarbatorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

repede sa zic multi ani si multi bani pt iren

felicitari pt noii moderatori, da' cre'ca xeno can' afla o sa suduie oleaca printre dinti, sau ma rog, o sa spuna ceva de grijanii si de cruci.

io n-avui timp sa particip la revolutie ca mi-o murit putin una bucata socru, plus patru catei din aia 13.

restul noo is bine, sanatosi, neuronu' meu nu.

hai ca va pupa babusca pe ganditor.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput