Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 25

iren spune:
Mihaela, io-l shtiam, da acu i l-am arata sotzului, care-i entuziasmat la culme
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

yank spune:
Hola amigos.Vikinga & yank va ureaza o zi minunata cum e si a lor.Vad ca v-ati albastrit,schimbari multe domne pe aici,ca peste tot de altfel...
Ireno,la multi ani,sanatate si pruncii sanatosi sa fie,si multa bafta in romanika.
Veve,ce facusi bre,fluierasi in biserica unde se roaga ortodoacsele si ti-ai luat nana la curutzul ala bombat?( i guess!) Shame on you.Hai ca te
si trece supararea
Xeno,lilando,mazel tov bre,si la mai mare.Xeno,cre`ka te ajunsera blestemele stim noi cui
Va pumpez,ma duc la soare,mai viu....pardon,mai venim

voljena spune:
quote:
Originally posted by Adela99
no, c-o avut rochie alba
vikinga & yank, distractie placuta!
si okii rosii

mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by voljenaquote:
Originally posted by Adela99
no, c-o avut rochie alba
vikinga & yank, distractie placuta!
si okii rosii
no daca io trebuit nunta de noapte si paparazzi o fost grabit sa-si ia banii

doruletz spune:
nziua
deci tot aci la zodiac ramaseram? hai sa ne facem alt subect colosha la calatorii, sa-i spunem "Travel prin Scandinavia" ca precis nu ne recunoaste nimeni
vazui ca e rivolutie pe forum cu Sabina deghizata in Che!
Nu pot decat sa ma bucur de excelenta alegere a noilor moderatori Xeno si Lilu (ca pe ailalti nu-i cunosc)! Ma speriai rau cand vazui unele propupuneri p'acolo, bine ca nu fusera aprobate! Io as fi vazut-o si pe adelucci in rolu asta, cred ca i s-ar potrivi de minune!
Ce nunta bre, ce chef, nu vazurati www.pipole.net/14689-aaron-spelling-mort.html" target="_blank">ca muri Aaron Spelling, tatucul Dallasului si al lu beverly hills? Cui ii arde de chef acuma?
Si in plus mai si pierdura suedejiiiii
mai viu io

mihaela_s spune:
dorulets, ce veste...
asa-mi trebe daca la tv merg numai desene si pe net nu prea am timp sa haladuiesc!
pe moderatoarea noua for2nity ma laud ca o cunosc din reality, e zalauanca! ii urez si ei succes!
Mihaela si fetele mele

doruletz spune:
Mihaelo, de ce plangi? ca pierdura suedejii sau ca muri tatucul Aaron?
Da' lena unde a disparut fratilor ca n-o mai vazui demult?!
ma uitai la filmul lu varu' si imi facu o pofta de paine calda..... Mai ales cu ulei de masline si balsamico

Adela99 spune:
si apropo de nunti si inmormantari, Tony Blair pregateste deja inmormantarea "doamnei de fier" cu toate ca ea inca e in viata (adica ia aprobat inmormantare de stat)
si inca doua poze cu fericita pereche din care una cu
ochii inchisi de data asta :-)
suedezii is in lacrimi (si beri) iar presa sportiva incearca sa-i mobilizeze sa se uite in continuare la Campionat

Rayuela spune:
naziua!
Vreme de tot kakatu.
Suedia a plecat acasa de la Mondiale.
bre,am salivat rau la paine lu conu narancea...cihar mi-e dor de el,ia ca-l contactez.
Voi v-ati mai strins prin sufrageria lu yanku?
fetele cu care am stat la palavre mai acu doua trei zile:v-am lasat cu okii in soare,am zis ca dispar un minut si am adormit linga fi-mea pina dimineata:)Cind m-am trezit,eram inca in sufrageria lu Irenu cred,da singura singurica:))