Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 24
iren spune:
Lilanda ca Lilanda, da Xeno cre ca ia drumu bisericii, saracu cre ca s-a rugat careva pentru el
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
arboria spune:
quote:
Originally posted by Veve
Azurii ca azurii,da' vazurati ce cruzi is lila si xeno?
cum, bre, veve ei nu au fost anuntati? poate nu vor,na
iar avem motiv de
adelucci tine-ne in curent cu nunta neagra, pliz
asa cevaaaa...
Rayuela spune:
leshinnnnnnnn!!
Bravo xeno,bravo lilutz!Astept sa sara Ilie pe mua:))
Veverikule,da matale de ce te-ai procopsit cu avertisment???
Iar ai fost secsi beibi pe vreundeva unde nu e voie?
iren spune:
Rayu, da clik pe avertismentu lu Veve sa vezi ce-i
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
iren . Beau un vin in cinstea ta!
rayu, cine fugi la voi despuiat in "onoarea" suediei?
lil' si xeno dati bice!
kupii, ati hotarat ceva?
iren spune:
Mihaela
Mah, la Bushteni nu shtiu, ca vad ca nu ne-am strins decit citziva, da la bauta-25- merg sigur!
Veve spune:
Leano,am scapat iar cu cardu-n www.dswshoe.com/tv_commercial.jsp" target="_blank">DSW si s-a aflat;mi-am luat na-na
Nu,baietii nu stiu ce-i asteapta;DC e un fel de surprize-surprize,asea....
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
arboria spune:
din ciclul: "ce vraji mai face narancea" - www.youtube.com/watch?v=nThOhL2SPEU" target="_blank">paine de casa
veve, cum ai fost pedepsita? ti-a confiscat 2 perechi din cele 20 cumparate?
iren spune:
VV, ia arata noile akizitzii, ieshi la raport! Io nu mi-am mai luat papuci de-o luna, asha cevaaa
mihaela_s spune:
www.youtube.com/watch?v=itidLk5Dd3k&mode=related&search=" target="_blank">in caz ca n-ati stiut...