Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 23
Rayuela spune:
Irenule,La Multi Ani dragutzo!
Scuze de intirziere,ieri am fost prea ocupata sa ma ambalez la zezeu si nu am observat ca a fost ziua matale.
uof...doruletule...abia abia mai dau de scandinavi,printre toate sujetele prietenoase:))
Raman la parerea mea,ca locul nostru nu e aici.Ma gindesc,dupa ce se termina concediile,o sa cam bata vintu la "Calatorii"...poate ne muta la loc.
Noi am sarbatorit Middsommar:am dansat cu coronitze de flori pe cap,am mincat un peste oribil(sill) si am baut niscai beri...cam asta:)
Azi joaca Suedia cu Germania.Sa tin cu Suedia...sa nu tin...
P.S.-sper ca Lilutz a plecat numai in vacanta,nu ne-a parasit de tot
Sabina spune:
neata!
hahhaa, astia in loc sa renunte la stelute le-au colorat si mai si, LOL
numai inteleg nimica:))))
Liluta doar in vacanta, no worries:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
lilutz concediu placut
iren La multi ani! ca de beut am intels ca nu bei
io am sarbatorit midsommaru cu o cearta strasnica cu adolescentu meu
tot io :-)
ca vazui ca se deschise subforum special pentru religii-Capela ... si ma gandeam ca s-ar putea deschide un subforum special pentru diaspora
si arboriq si cl tin sa va multumesc aici nu pentru propunere ci pentru apreciere, da nu ma simt capabila atat din motive tehnice cat si "subiective"
iren spune:
Adela, ba io ash bea, da n-am cu cine, ca sortzu nu-i amator deloc de alcoale, asha ca abstinez shi io, nah, m-a damblagit mariaju
Va multzumesc frumos pentru urari
Maaa, toata lumea zice de stele albastre, da io de ce nu vaaad?? Cre c-o sa-mi dau una dupa ceafa, ca sa vaz stele colorate
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Adela99 spune:
'da pe alea galbene le vedeai? sau tot cu una dupa ceafa reuseai?
no, pai hai sa bem ... si spunei sotzului ca nu trebe sa fii amator ca sa bei, doar profesionist
Adela99 spune:
Nicole Kidman si Keith Urban se casatoresc. vor avea o nunta neagra -adica toti invitatii vor fi imbracati in negru - iar nunta va avea loc noaptea. toate astea pentru a impiedica paparazzi sa faca poze din avion io cred ca mai mult ii intarata de fapt, pentru ca in cazul asta o poza va fi mult mai scumpa, plus ca ii si anunta din timp :-) sper ca macar rochia de mireasa sa nu fie neagra, da' se zice ca a inchiriat si mirese false
Nicole va canta la nunta un duet cu Ewan McGregor- asa cum au facut-o si in "Moulin Rouge"
iren spune:
Acu vad shi io stelele azurii, ete, Sabina e mai mare in grad ca noi Shi pentru voi, o sa beau diseara nejte Sangria
Adela, io cre ca Nicole a ramas cu pata pusa de la filmu ala- Eyes wide shut-
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
copii, va pupic,poate mai intru seara tarziu..acuma sunt cam grabita, iren, sunt mai mare in grad ca am aberat mai mult, LOL
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Veve spune:
Azurii ca azurii,da' vazurati ce cruzi is lila si xeno?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Sabina spune:
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!
moama ce-o sa se mai socheze, pacat nu voi fi aici sale citesc reactia:)))
F bine veve, nu se putea mai bine!