Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

veve esti fantastica, ce productie, ce film, ce muzica, ce copii reusiti si binedispusi, ce mamici vesele si sexy, ce delfini - i-ai numarat? :-)
mey, cu muzica aia ai creat o atmosfera, de parca eram acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Sint confuza... ce cautam noi la vacante? Cind poiana e cel mai frumos loc de intilneala pt. prieteni? VV, stii ceva?

ECSZ: nimic, am scris prostii )

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Multam fain...pt brotacul cel urecheat de-o otita dubla.. si de oftica m-a zgariat de astazi la sustinerile de proiecte se uitau "industriasii" la mine cu amuzament. Intra matza si amant feroce aveau un dubiu
Asa ca sa bem pentru brotaculcare i-a pus sa-mi invidieze noptile

Rayu io strig si serios! Marc David daca mai faci o data pisu pe nasul meu te mananc! UpssPegasis l-am deconspirat pi brotac.

Rayu pana la Lilutz te tund eu zero. Pai s-asa ma cert pe forum juma de timp.. tu chiar vrei sa-mi creasca adrenalina Nici ciomag nu mai dau la moderatori numa o rata care trebe sa se balaceasca in ape tulburi...

S-acus o tzuc pi Veve si ma duc sa vad filmu ca sa ma simt si io bine si mumos!

Editai ca ajunseram la Vacante, calatorii, concedii sau travel...
Supar vezi Lilutz d-aia mas facui io posesor de blog

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (19.07.2003),(22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Abeule,nu v-am propus eu degeaba p'acolo:))Deocamdata am luat-o in freza de la Sabina,Lilutza il pune sigur pe Ilie pe mine:),noroc cu Teodora,care o sa ma certe numa,scap usor:))
Si da,continui sa cred ca ai fi un moderator excelent,in situatii de criza,in subiectele unde predomina rasism,xenofobie,rautate pur si simplu!
Altfel,ca sa concluzionam in poiana,ca tot sintem destul de des mentionati,eu sint pentru revolutie!Poate ca sint o nostalgica naiva,poate ca am imbatrinit(ei,na!!...poate!..Chiar am imbatrinit pe forumul asta,intre noi fie vorba:)),dar vreau sa vad subiecte dinamice,vreau discutii aprinse,cu argumente serioase,vreau sa-si puna lumea mai mult capu la contributie(inclusiv eu!!!!) si sa redevenim un forum elegant!
P.S.-ca o paranteza ,imi aduc aminte ca pe la inceputuri,in unele discutii,nici nu aveam curaj sa ma bag daca nu aveam vreo 2-3 carti in jurul calculatorului,imi verificam singura afirmatiile,ca sa nu spun naibii vreo prostie:))

Mergi la inceput

No filmu l-oi vedea maine la job ca n-am Macromedia Flash... care nu mere instalat ca mi-a aranjat Micha ireparabil activeX din cauza statului pi net pi Windoze.. Paranoia curata flacaul ista!

Rayu atat de agramata devenii ca-mi mai editai o data postarea. Ca moderator trebe sa ai prestanta si sa fie mai cool. Adica Lilutz e buna (n-are doi caini nuuu?ca-l pune pe Ilie pi tine si io fug) dara Sabinelu nu. Ea-i pretena cu toti mai putin manelistii. Iar io-s opusu Sabinei... nu-s pretena decat cu foarte putini.... am avut ocazia sa-mi dau seama Putini, da buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

va mai cer inca odata ajutorul: ma obsedeaza de ceva vreme o poezie de Paul Celan, "erau nopti", am sa dau detalii mai incolo, poate o sa pun un subiect la arte cind imi lamuresc exact obsesiile. Pina atunci va rog frumos sa ma ajutati cu traducerea la inca un titlu

A.Wahngänge. Von gezogenen und von umgestoßenen Grenzen in den Gedichten Paul Celans.

linkul la poezie este
http://www.poezie.ro/index.php/poetry/37072/index.html

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Rayu, nu te cert, dar eu nu vreau sa fiu moderator; decat sa citesc o multime de balarii, mai bine cu cartile mele.
Eu nu cred ca forumul asta va mai putea fi cum a fost,a evoluat, nu in bine, dar asta e, nu ne putem opune "progresului".Dar e adevarat ca poienarii se implica tot mai putin la "discutii generale " de exemplu, ma refer atat la deschiderea de subiecte, cat si la participarea la discutiile de acolo. recunosc ca nici eu nu sunt prea activa si principalul motiv e ca mi se pare totul un dialog al surzilor si dupa ce scrii o chestie mai trebuie sa postezi macar de doua ori ca sa te justifici si ras-justifici.
Gata, plec ca am o migrena nasoala si nu mai e rost de alte idei acum.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

mot-a-mot: Despre granitele aratate si rasturnate in poeziile lui Paul Celan. sau: Despre limitele evidente si rasturnate in poezia lui Paul Celan.

brotacel, la multi ani si multa sanatate!

Lai

Mergi la inceput

Lai si Teo multam ...fain (Teo eu vin si p-aici, dar deobicei spun altii chestii mai faine si ascult si eu)

In fine mi-a ajuns DC-ul pe sara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Aburel (si nu numai), uite imi pun obsesia pe masa - ce sens gasesti in poezia lui Celan de mai sus? Cine era personajul care il urmarea din umbra pe Petronius? Moartea? Din pricina semnificatiei personajului Petronius? Sau o fi o relatare a unei obsesii a lui Celan? Care in final s-a sinucis?

Mergi la inceput