Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 17
bombi spune:
iren, mai este problema si daca se inchide subiectul inainte de a se finaliza lista (asa ca e bine sa o ai salvata pe undeva pe comp). Citeva idei
- faci sb nou si ai lista acolo
- faci un fisier cu lista si il uploadezi undeva. aici pui doar link. (prea mare overhead daca nu ai webserver acasa)
Alte idei nu am. Poate daca explici mai bine ce nu-ti place la faptul ca tre' sa editezi la pag 9, imi vin.
Pegasis spune:
Abushor, La multi ani! si de la mine . Brotacel, brotacel... da' io nu stiu cum il cheama...
Si mi-am micsorat si semnatura nah...
Fetele, pe mine nu contati la intilneala de la Busteni. Io sint in tarile calde, ma intilnesc cu lumili...
Carmen
yank spune:
Se pare ca se pune de intalneala prin iulie.Uscata e decisa si pusa pe fapte mari.Poate aterizez si eu in zona,nu promit ptr ca la mine programul e o nebuloasa,nu stiu ce fac in urmatoarele 5 zile ,peste 30 zile nici atat.Asa ca o sa vedem pe unde o sa fiu.In orice caz mi-ar place sa ma imbat cu cu scandinavii.Veve,tu nu te anunti,ca ptr tine vin si din Sulawesi.
Tocmai sint in Otopeni,si constat ca o bere in lei e 120,000 si in euro e 6.Wireless nu au....mama lor de magari.
Edit:ptr urmatoarele zile stiu precis ce fac!Ma duc in Spain sa ....ma plimbMai viu...cu poze
PS.intru in aeroport,fac vama si dupa vreo jumate de ora constat ca mi-am lasat permisu de conducere in masina,masina care mi-o luase un prieten sa o duca acasa.Dai telefon,intoarce-l din drum sa vin sa mi-l aduca,si caut iesire.Stupoare,nu ma lasau sa ies din aeroport.La Otopeni ptr cine nu stie ,Plecarile sint in alta cladire decit Sosirile,si astia imi ziceau ca daca am facut vama nu mai pot iesi.Sa fac cu nervii.Il intreb pe ala...Ba ,dar daca nu mai vreau sa plec,ma razgandesc,ce fac?Raman ca Tom Hanks in No mans land pina la imi da-ti cetatenie sau ce fac.Se uita la mine si dadea din umeri.In final unul mai dragut a zis ca ma ajute si s-a dus si mi-i l-a adus.Free of charge,banii n-a primit.Iti crapa capu cu astia...
mihaela_s spune:
yank tu esti de coma!
sabinuts, cum ai fotografiat narcisa?
votez cu tine pentru loc de cazare.
io, fara semnatura .
ECU: ABrotacel
Adela99 spune:
brotacel de eibi, La multi ani!
sabinel dupa cum am spus si la subiectul deschis de tine, io n-am nici cea mai vaga idee nici in privinta imbunatatirii nici a vigilentei civice nici pentru a deschide subiecte interesante (nici macar pentru mine, daramite pentru altii) si in plus n-as putea spune ca ma deranjeaza intr-atat subiectele "neinteresante" atat doar ca nu prea am ce citi, ca de raspuns nu prea raspund nici cand mi se par interesante, ca intotdeauna este cineva care poate spune ce vreau sa spun io mult mai bine si mai frumos :-) incat sa ma zdrobesc sa deschid io unu' de care apoi trebe sa am grija sa nu se dilueze, sau sa nu-l diluez chiar io ... io daca am ceva de spus, spun aici si acu' stiti si voi cam ce discut/discutam io, "stirile" care s-ar potrivi pe la "arta mondena" :-) sau mai scot cateodata biciul
sunt de acord cu propunerile de moderatori ... da' io de pilda as prefera sa citesc subiecte deschise de ei, decat sa-i vad moderatori ... mai tineti minte vremurile cand moderatorii erau "calu' de bataie"?
Veve spune:
quote:
Originally posted by Adela99
... si noi aterizam in curand la "Prieteni" ... de suflet
vreti?Imediat tai belete si suflu vant la pupa:))
Io-s bec in bisnis,da inca ma refac dupa 8 zile-n care-am bantuit www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&SID=92561&Show=Y" target="_blank">Vegasu' cat in alea 8 luni de cand il populez la un loc.Am intentionat sa va pupez mai devreme,da mi se bloca IE-u si-am zis c-o fi vreun semn,sa ma abtin;totusi...
Yankule,nu te mai crez...de prin martie tin ibricu ala-n nisipSpanie-nsorita sa ai!
Pup si io un botacel si-i doresc mult bine!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
mihaela_s spune:
vv, pai delfinii aia de la miraj ramasera la fel de jucausi??? . m-apuca melancolu' .
Mihaela si fetele mele