Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 14
lilanda spune:
ahh..ok...si incercati tot acolo??? au site??? ma duc sa cat!
Edit: nu gasii caraimanu...insa daca ne adunam mai multi, am putea inchiria o www.erent.ro/inchirieri_case_vile_case_vacanta_Prahova_BUSTENI_Poiana_Tapului_31.php#galerie_poze" target="_blank">vila, la pret rezon pentru un weekend!!! Nu??? adica daca vine si mara...am incapea toti acolo!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
nematicsu citeste e.fromm, l-am avut si io la scoala in bibliografie, e drept ca nu in limba lui materna
si la "existenz..." ii zicea "lives in the being mode" (opusul lui "lives in the having mode")
mihaela_s spune:
lil' uite www.roturism.com/cauta/busteni.html" target="_blank">vile in busteni. cea gasita de tine are un singur inconvenient: pe Ilie va trebui sa-l lasi in curte .
Si uite www.motel-sfinx.ro/ro/index.php" target="_blank">motelul unde am stat noi. Poza e facuta dinspre Caraiman .
Caraimanul il vezi asa.
Ok, nu zic eu de motelul asta, sunt foarte multe, ar fi misto sa stam adunati .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
Pai da, bre, adunatzi, nu rasfirati la 7 gazde! Shi daca stem mai multzi, poate ne face rabat
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
Io vin singura in Romania...Niels si Ilie se-ntorc din Croatia in Danemarca...numai eu imi prelungesc vacanta :-)) Deci io nu va deranjez
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
nematics spune:
quote:
Originally posted by arboria
nematicsu citeste e.fromm, l-am avut si io la scoala in bibliografie, e drept ca nu in limba lui materna
si la "existenz..." ii zicea "lives in the being mode" (opusul lui "lives in the having mode")
bingo
da' n-am cetit decit titlul si nu e al lui E. Fromm ci al cuiva care scrie despre el, matematica si intuitie. Si m-am poticnit.
Lilanda, Fiintei poate fi inlocuit cu "Sinelui?"
multumesc!
Muc cel Mic
PS: am pacatuit
am mincat chiftele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by nematics
Lilanda, Fiintei poate fi inlocuit cu "Sinelui?"
multumesc!
Muc cel Mic
PS: am pacatuit
am mincat chiftele
Ba da.
Insa faza cu chiftelele e impardonabila
Alyssa spune:
Vreau si eu in vacantaaaaa... mi-e dor de Romania.
Dar anul asta nu pot ca fac pe gazda, vine fata surorii mele vitrege in vizita pentru o luna in August. Lynda si Anisoara stau in Germania. Lynda, fata, are 17 ani si vrea sa invete engleza asa ca vine aici. Nu stie romaneste si va fi nevoita sa vorbeasca cu mine si cu fetele in engleza. Si bineinteles, fac pe ghidul si o duc peste tot pe aici prin Toronto. Sper sa ii placa pe aici, am asa emotii mari!
Ele sint de fel din Goppingen. Asi vrea sa ii ofer o vacanta frumoasa si cu amintiri mai deosebite, ceva diferit de viata ei de acolo. Sper sa o incinte multiculturalismul din Toronto si locurile frumoase de aici.
Cam asta va fi vacanta mea din pacate! Parcuri de distractii, camping, Niagara Falls, Insula Torontoului...
Vreau si eu la intilneli!... Weekendul trecut am fost la Ontario Place din nou (avem pass de sezon toate trei) si linga noi am auzit un grup cu copii vorbind romaneste. Imi venea sa ma duc la ei si sa ii intreb daca sint membrii DC Dupa aia am intrat la canadience si am vazut ca s-au intilnit citeva la Ontario Place in ziua aceea... Acum imi pare rau ca nu am intrat in vorba cu ele sa le spun ca eu sint Alyssa...
Eu va pup si va doresc sa aveti vacante minunate!
Alice
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Cam asta va fi vacanta mea din pacate! Parcuri de distractii, camping, Niagara Falls, Insula Torontoului...
Se numeste traseul de protocol si cuprinde pe langa parcul de distractii, Niagara, insula, si turnul (tzeapa cum zic cei ce nu se simt bine in Toronto ), safari park, muzeul tehnic, muzeul pantofilor, Casa Loma si daca te tin picioarele, muzeul de arta.
Distractie placuta. Eu vreau sa merg in Ro. N-am fost de 5 ani. Poate la sfarsitul lui septembrie, daca nu incep niste cursuri.
Sabina spune:
deci acolo unde stau eu e o tantio care inchiriaza si toata casa, sunt 3 camere, cu max 5 sute camera.
vis-a vis sunt unii care au industrie, camere faine etc, mai mult de 700 nu cred ca e, chiar ma indoiesc ca ar fi chiar atata.
daca va hotarati pana sambata la data de 22, eu le spun , au loc de facut gratar:D
Duminica plecam la mare, la 2 mai:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.