Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dada, Sabinelu, sa aiba gratar!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu cred ca poate fi inlocuit.
la traducerea lui Liiceanu aparea mereu Fiinta

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

La ase discutii savante mere un Moet din rezerva me! E randu meu si pentru Lilutz cu supliment
Tzuc,

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (19.07.2003),(22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

La Multi Ani pentru brotacelul aburel ...suplimentul il pun la rece cind oi ajunge diseara acasa (sper la ore rezonabile)!!!
iren, te lasa sefa de lista si ma bazez pe tine la inchiriere
Sabino, pai auzi ca nu-i nici heidegger si nici Eirch Fromm, asea ca merge si cu Sinele...
Io imi iau sinele cu mine, acum, ca am treaba ...asa ceva

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78798

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sabinelu,acu ma bag acolo:)Bine le-ai zis!
Poiana,maine e cea mai lunga zi in Suedia,sarbatorim Midsommar,dansam in juru unui batz cu flori,cu coronitze pe cap si ne imbetam:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bre, io numa fac lista, de inkiriere se ocupa Sabinelu shef!
La multzi ani sanatoshi brotacului!!!!!¨

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

La multi ani brotacel mic!Acum am vazut ca e ziua lui,sa-ti traiasca abusor,sa creasca mare si momos si destept!!!
P.S.-imi trecu brusc un gind,ca noi romanii,sintem teribili,nu stiu de ce mai punem nume copiilor,ca oricum le gasim noi dupa vreo 7 porecle si vreo 20 de diminutive:))Iaca Gepeta,Bubu,T-rex,Brotacelu,plozii turbulenti,etc etc etc:)).
personal,nu cred ca am strigat-o pe Bubu vreodata Amelie.Trebuie sa invat:))

Mergi la inceput

pai haideti, hotarati data si faceti lista, eu fac rezervarile!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Sabina, Rayu, nu va suparati pe mine ca fac pe avocatul diavolului, dar exista o mica contradictie:

quote:
Initial creeata de Sabina
3.ma intristeaza ca in afara de subiectele umanitare forumul devine un loc de a arde gazul.
quote:
Originally posted by Rayuela
P.S.-si eu fac parte din grupul celor care s-au retras intr-un coltzishor cald al forumului(stii tu unde:)

Cu alte cuvinte, e plictiseala pe forum, dar daca noua ne place undeva nu se pune . Sper sa nu ma intelegeti gresit, ca doar si eu am declarat ca nu mai citesc altceva pe forum, si nu numai din lipsa de timp.

PS. Anumit am scris aici.
PS2. Pup mamele de fete frumoase (aici de fata).

Mergi la inceput