INdispozitia in sarcina?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sanzi, e mai bine..am fost la eco si s-a vazut sacul ovular care e in uter, dici mi-e trecut stresul ca ar fi p'alaturi....sa vedem ce-o sa fie peste 3 saptamani, cand ar trebui sa vedem embrionul cu activitate cardiaca
mary, m-am conformat..ai dreptate!

dupa ce ma mai linistisem azi am tras o portie de boceala intr-o farmacie, de-a venit gardianul dupa mine sa vada daca sunt OK..ca trebuia sa iau utrogestan si aveam reteta gratuita de la medicul de familie..doar ca plafonul se terminase...CU O ORA INAINTE...si am mai incercat la vreo 5 farmacii..deocamdata mi-am cumparat asa, o sa merg si eu cu pensionarii la coada pe 1 iulie..imi vine sa-l strang de gat pe ministrul sanatatii care declara foarte nonsalant ca sutnem noi isterici, ca meidcamente compensate si gratuite se gasesc toata luna

vise in mii de parti, vi le fac cadou, impliniti-le voi!, visul meu il traiesc chiar acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Meqbenq sarcina usoara cu bebe sanatos Cred ca e stresul de la inceputul sarcinii, cand o sa vezi ca bebe este bine si sarcina decurge normal, o sa te linistestiCat priveste simptomele de sarcina,le suporti cu stoicism ca merita

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

uite ca revin, asa cum am promis!
l-am vazut pe bebe la eco, la 6 saptamani..ii batea inimioara si avea jumatate de centimetru asta a fost cel mai greu moment, pentru ca data trecuta aici ma impotmolisem!
acum sunt mult mai increzatoare ca o sa mearga bine..si nu mai sunt nervoasa deloc, a trecut!
va multumesc tuturor pentru urari si incurajari, au fost extrem de bine-venite!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Felicitari si multa sanatate jumatatii de centimetru .
Iar tie cat mai multa liniste si bucurie!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

vai fetelor......eu sunt in 10+ si sunt un car cu nervi!nu m suport pe nimeni cu toate ca prin natura meseriei trebuie sa fiu f calma!deabia astept sa mai treaca timpul sa ma linistesc!dar daca nu va fi asa?................

Mergi la inceput