Unghii false!!
Raspunsuri - Pagina 5
an-k spune:
Spic de grau, am pus o poza cu pila in albumul pila:)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Freia
ma uimiti cu preturile pt unghii false. eu le-am facut cu 500.000 cu tot cu manichiura, pus unghii, lac, aplicatii.
si au rezistat 4 zile si dupa ce le-am scos mi-am dat cu ulei de masline caldut. arata normal unghiile mele, si-au pierdut din luciu dar cu ulei de masline isi revin in 2 zile.
succes
Freia siAlexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
pe mine ma tin 3 luni!!! si crede-ma...nu se vade deloc ca sunt false!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
an-k spune:
Subscriu si eu la ce a zis Michelle, se poate sa reziste dar se va vedea unghia crescuta. Cam la o 4-5 saptamani trebuie sa mergi sa ti le refaca.
Sabina V spune:
Eu mi-am pus unghii cand am fost mireasa , si ma costat 500.000 lei si nu se vedeau ca erau false. Singura chestie este ca mi-i s-au inmuiat si se exfoliaza mai tare ca inainte.
Daca intrati la poze o sa vedeti ca am pus o popza cu unghiile care le-am avut la nunta, si nu cred ca se vede ca sunt false.
poze
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
nu au cum sa te tina 3 luni fara sa mai dai bani pe " umplut"
Michelle
e normal. tu nu iti faci manichiura? ca si unghiile normale, cele false au nevoie de ingrijire. ingrijirea consta in adaugare de acril peste unghie(cu pensula).....nimic complicat..nici costisitor....costa la fel ca o manichiura!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
michelle7 spune:
un retus corect nu se face asa- cu adaugari lipituri. poti sa ajungi sa faci o ciuperca de toata frumusetea pt ca acrilul crapa, intra apa sub unghie etc. Ideea e ca daca umplutul se face corect unghiile nu te tin 3 luni ci forever. totusi ideal e sa le schimbi o data la 6 luni tocmai ca sa eviti aparitia ciupercilor.
Michelle
an-k spune:
eu pilesc tot acrilul si pun din nou, la fiecare 4-5 saptamani, la lungime nu mai adaug nimic, eventual mai scurtez unghia daca e prea lunga. Procedez asa pt ca unghia creste si dinspre radacina dar si partea alba si nu vor mai fi doua nuante ci 3 daca nu se reface in totalitate.
CRIXIA spune:
Vreau sa readuc in discutie subiectul!
Intre timp, dragele mele forumiste, cum v-ati mai aranjat unghiile?
Ma intereseaza cele cu Gel UV, Acryl. Care din aceste tehnici se cuvine? Care e diferenta dintre ele?
Orican as incerca sa le ingrijesc, tot se mai rupe cate una, se exfolieaza si asa ajung inegale!
Nu vreau sa-mi pun false, ci sa le contruiesc!
Va astept!

Alexa