INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ancuta: i-ai zis ieri dr. ca iti spusese inainte ca ultima zi de prestat sa fie ziua 7? Caci dr. nu tin minte ce le spun pacientelor cu cateva zile inainte. Banuiesc ca dr. credea ca ati mai facut-o pana ieri. Dr. mea ma intreaba chiar in aceeasi zi de vreo 3 ori cati ani am, asa ca... Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Stia ca am prestat ultima data vineri pentru ca i-am zis. In general, nu stiu prin ce minune, tine minte multe amanunte despre mine - nici nu se compara cu dr. la care mergeam inainte. Raman la ideea ca nu am inteles eu cum trebuie si orcicum am comis-o aseara ca sa stiu o treaba.
Pupici si o zi buna va doresc.

Cu drag.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Da am facut inseminarea in ziua a 11 aveam un folicul de 19 mm si endometrul de 8,7.Dr.Cocei este super draguta,mi-a placut f.mult de ea .Acum asteptam vesti.A si am avut un nr.de 18 mil A+B.Cred ca e binisor pentru inseminare.Eu am ovulat mai devreme.Vineri plec la mare asa ca voi afla vestea dupa ce ma intorc..
Bafta multa si voua si tot ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aurelia, sa fie intr-un ceas bun si rodnic inseminarea, sa te relaxezi la mare si sa vii cu burta mare!
Goldi, a facut si Aniast inseminare cu dr.Cocei, super faina, si probabil voi face si eu, vineri am prima intalneala la Giulesti cu ea (eu sunt pacienta dr.N, dar cu dansa face inseminarea).
Bafta la toata lumea!
Insamantari fructuoase de toamna!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Bafta la toate fetele care fac inseminari si sa auzim numai de burtici norocoase.
Dupa cum am promis revin cu amanunte de la pregatirile pt IUI.
Astfel:
ziua 4) eco + control sange + Puregon injectie 50mg
ziua 5) Puregon 50mg
Ziua 6) Puregon 50mg
ziua 7) Puregon 50mg
ziua 8) Puregon 50mg
ziua 9) eco + control sange + Puregon 50mg (OS. 14,5mm)
ziua 10) eco + contol sange + Puregon 50mg (OS. 17,5mm; E 8mm)
Ziua 11) ora 11am Predalon 10.000 E
Ziua 12) - adica maine la ora 12pm fac IUI nr. 3 si apoi in ziua 15 mai fac un Predalon de 5000E si apoi de 3x/zi cate 2 Utrogest si apoi astept si ma rog 14 zile ca testul sa fie II.
Pupici si bafta multa!

Mergi la inceput

Marunzika: am priceput totul, mai putin sensul celui de-al doilea Predanol din ziua 15... Bafta maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

Marunzika: am priceput totul, mai putin sensul celui de-al doilea Predanol din ziua 15... Bafta maine

Tabitha

Si maine e o zi

Tabitha La fiecare inseminare mi-au facut la fel acest Predalon la 3 zile dupa, insa nici eu nu am intrebat ce rol are. Ma gandesc ca poate un surplus de progesteron sa ajute la cresterea endometrului ( poate spun prostii ), dar am sa intreb exact si am sa-ti spun.
Stie cineva daca am voie sa stau la soare dupa inseminare, ca la noi e un cald de te topesti si 2 spatamani in asteptarea raspunsului m-as mai bronzoli si eu putin sa nu plec ca branza in concediu. De zburat am inteles ca e voie, am citit aseara pe net, insa de bai de soare nu am prea gasit.
Mama ce m-a durut azi poponeatza de la Predalon, dar ce mai conteaza pe langa alea 7 intepaturi de la Puregon si vena facuta ferfenitza de la luat sange!
sa auzim numai de burtici norocoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Stie cineva daca am voie sa stau la soare dupa inseminare, ca la noi e un cald de te topesti si 2 spatamani in asteptarea raspunsului m-as mai bronzoli si eu putin sa nu plec ca branza in concediu. De zburat am inteles ca e voie, am citit aseara pe net, insa de bai de soare nu am prea gasit.
sa auzim numai de burtici norocoase!
[/quote]

Marunzika: dupa ce am facut prima inseminare mi s-a spus sa evit: zbor cu avionu (io am intrebat in gluma daca cu parapanta am voie , scufundari, urcat munti sau dealuri, medicamente de orice fel. Despre soare nu stiu nimic, dar maine fac inseminarea si sambata am de gand sa ma duc la mare asa ca am sa intreb si iti spun.

Cu drag.

Ancuta

Mergi la inceput

Marunzika: eu nu stiu sa fie contraindicat sa stai la soare, dar daca as fi in locul tau nu as face-o, as evita orice lucru care ar putea cuza, fie chiar si in probabilitate de 0,001%, o nereusita a inseminarii. Banuiesc ca predanolul se da pt. a declansa ovulatia, deci expulzarea ovocitelor din foliculi, de aceea nu inteleg rostul celui de-al doilea Predanol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

fetelor, prudenta mare cu bronzatul;
gabiu de pe forum a pierdut asa unica sarcina din viata ei si acum se chinuie cu monitorizari; desigur ca nu este o regula, ba poate, chiar rar intalnit, nu stiu, dar ceea ce stiu este ca actiunile puse sub semnul intrebarii sunt de evitat sa se intample;
altceva este daca stai la aerosoli la umbra si faci doar bai de aer;
prin urmare, prudenta maxima

Mergi la inceput