INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sheritra: daca e vinerea asta e ok, desi eu am un feeling ca nu-ti va face IA vineri, ci mai incolo. Vinerea asta e un pic cam devreme, chiar daca ar fi sa socotim ziua de 13 iulie ca ziua 1. Iti tin pumnii sa-ti iasa programarea la Niculescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uic9999 spune:

Tabitha & Luy: va multumesc mult, poate aveti gura aurita. Incerc acum sa fac rost de datele dr-ului Soare si sa ii fac o programare sotului. Oricum pana in septembrie, cand ar trebui sa incepem IA-urile, avem timp sa il "rezolvam" pe al meu.

Va tin la curent,
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Va salut din nou,
Tabitha multumesc mult - asa cred si eu - ca am ovulat in ziua 13 - greseala mea ca nu m-am dus a doua zi la eco sa vedem daca asa a fost. Oricum, luna asta m-a chemat mai devreme la eco - adica in ziua 11 si poate imi da Pregnyl astazi si inseminarea o facem maine seara. Depinde foarte mult de valorile pe care le va gasi - sper din tot sufletul sa fie macar la fel de bine ca luna trecuta.
Va tin la curent - poate cazul meu va ajuta si alte fete

Va multumesc.

Ancuta

Mergi la inceput

ancuta_stan: din curiozitate, spune-mi si mie te rog la ce dr. faci IA? Merci mult. Eu zic ca e bine ca te-a chemat in ziua 11. Azi ce zi esti?

Mergi la inceput

Tabi: Inseminarea o fac la dr. Moisa; luna trecuta am facut-o la spital si a fost o chestie neasteptata - sa fac inseminare in ziua 12 cu chemat sotul de peste mari si tari sa ajunga repede in Bucuresti . Sper ca luna asta sa fie mai "programabila" treaba. Astazi sunt in ziua 11 si ma duc la eco la cabinet. Sper ca vestile sa fie bune - revin cu amanunte.

Cu drag.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetelor, dr Cocei trimite pt FIV la Marinescu ? Am fost pacienta dr Moisa vreun an de zile si vreau sa merg mai departe.c Moisa cred ca e un medic bun dar cu prea putina rabdare si uneori risti sa-ti faca inseminarile total aiurea. Nu o cred mercantila (banii si-i ia oricum) ci doar pripita si de aceea m-ar tenta mai mult Cocei. As vrea insa sa-mi pregatesc si pasul urmator, adica FIV, pe care l-as vrea la Marinescu. Nu vreau sa fac si inseminarile cu el pt ca, deocamdata, vreau un dr mai "disponibil".
Este cineva pacienta dr. Cocei ?
Multumesc.

Mergi la inceput

Salutare din nou,

Asa cum v-am promis, va tin la curent: ziua 11 enodmetru 8 mm trilaminar si surpriza - dupa 5 luni de ecografii (doar la acest dr.) in sfarsit se vede ceva pe ovarul drept - 1 folicul de 15 mm; am si pe stanga unul de 17,5 mm. Ne-a chemat joi, dar sotul meu nu poate sa ajunga asa ca mergem vineri pe la pranz. Fara Pregnyl.
Ma intreb, sa fi fost oare efectul stimularii faptul ca se vede si ovarul drept ? Am fost inainte si la alt dr. care mi-a spus ca ovarul drept este lipit de uter si nu isi da seama daca produce ceva in aceste conditii. Voi ce credeti ? S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie ?
Tabitha: Pe de alta parte n-o fi oare prea tarziu vineri pentru inseminare ? O sa fiu in ziua 14 vineri. Am vazut ca stii multe lucruri, te rog lumineaza-ma si pe mine cu o chestie: cand am fost ultima oara mi-a zis sa prestez pana in ziua 7, iar acum mi-a zis sa facem pauza de act sexual pana la inseminare - adica eu voi fi ziua 14
Nu e prea mult pentru ?

Cu drag.

Ancuta

Mergi la inceput

ancuta: pt. IA unii dr. recomanda 2 zile de abstinenta inainte, altii 3. Iata ca tu ai dat peste unul care recomanda 3 sau chiar un pic mai mult (daca stau sa ma gandesc ca poate ati prestat aseara, deci ziua 10, pana in ziua 14 la pranz ar fi 3 zile si jumatate). Depinde f. mult de spermograma sotului. Daca este o spermograma buna spre f. buna, eu zic ca puteti risca sa prestati si inainte natural, poate iese ceva, in cazul in care in ziua 14 vei fi avut deja ovulatia. Daca spermograma nu este asa de buna, asculta sfatul medicului, chiar daca exista riscul sa fie tarziu ziua 14. vei sti ce sa faci luna viitoare. Spermatozoizii traiesc pana la 72 de ore (cei mai viteji) iar ovulu trebuie fecundat in 4-24 ore de la ovulatie. Acum depinde si de lungimea CM. Din numarul total de zile al CM-ului tau (care numar de zile apare cel mai des), scade 14 si afli ziua ovulatiei, asa zice teoria. Dar stii f. bine ca practica bate cateodata teoria. Iti tin pumnii sa nu fie tarziu vineri. Si te rog, daca vineri faci IA, fa o eco de control sambata, pentru linistea ta sufleteasca.

Mergi la inceput

Tabi: Nu m-am facut prea bine inteleasa - ne-a spus ca vineri - in ziua 7 sa fie ultima de prestat, iar astazi la consult in ziua 11 ne-a spus - abstinenta pana in ziua 14 - deci in total sunt 7 zile. Cred ca e vorba de o neintelegere - este prima deci nu ma supar - eu sunt de vina pentru ca am plecat nelamurita de la cabinet. O sa fac asa cum simt eu - nu fac o pauza atat de lunga.
Sper sa fie bine.

Cu drag.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Luy, multumesc pentru incurajari iubita si ma bucur ca ai revenit printre noi! Nu mi-a spus dr. ca ar fi in concediu, mi-a dat chiar cartea de vizita a ei, ca s-o sun cu doua zile inainte de monitorizare, sa-mi spuna unde sa vin. La centru sau la spital, in caz ca e una din zilele in care nu e acolo. Poate mergem impreuna, cine stie? Sa vedem cum ne nimerim.
Aurelia77 Ce-ai facut iubita?? Ai facut inseminarea? Te asteptam cu vesti.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput