Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 6
cherry22 spune:
Aly, sunt convinsa ca te-ai descurcat foarte bine si ca nu se va intampla nimic rau. fata descurcareata
Mai fetelor din bucuresti, o punem de intalneala vinerea asta? Ce ziceti? Haideti sa ne mobilizam, ca ne-au luat-o inainte clujencele si sunt tare suparata
Cine se inscrie pe lista? Eu sunt prima. Care mai doreste, care mai pofteste?
pupi fetele
a.cicel spune:
Nico Bine ai revenit. CASA DE PIATRA iti doresc si promit sa ma uit si eu la poze, dar ceva mai tarziu, ca amcum am un chef nebun de invatat> Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca sunt binisor, desi contractiile astea nu imi dau pace. Mi-a marit doza de la 1 la 2 injectii de scobutil pe zi, dar tot degeaba.
Him Sa fii fericita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
Andreea 31+
POZE
Alynutza spune:
Cherry, mersi de incurajare. Am avut un schimb de mailuri cu sefu' mare, sper ca merge spre o rezolvare buna problema, uf, intotdeauna ma stresez sa rezolv totul ok ...
Lavi, nu-i vorba de pret, ci nu gasesc nimic care sa fie si modelul ok (asta inseamna si dragutz si comod, ca trebuie sa stau toata ziua incaltata cu ei) si sa-mi fie si buni. Ca degeaba mi-au placut mie la nebunie niste pantofiori dar cel mai mic numar care se fabrica mi-e mare de tot... Ca ori imi placea partea din fata si tocul era subtire ca un ac (majoritatea) ori nu mi-e bun, ori nu-mi placea deloc partea din fata ci doar tocul... Deja ma impacientez ca vreau sa-mi vad si rochitza gata si pana nu-s pantofi, nici gand...
Nunta noastra
Pregatiri
NicoletaB spune:
multumesc andreea
ai grija de bebelina si spor la invatat
din seara asta ma apuc si eu caci miercuri am examen la drept, caci trebui luna de miere si nu l-am dat pe 7 si-l dau si eu cu unii de anul 2
noroc ca a fost profu de acord
SunSmile spune:
Eu! Vineri dupa 6 ar fi ideal. Acum...cand pot si fetele!
Lavi sa-ti traiasca nepotica...tare e dulcica!
Cami astazi merg sa pun banii!
Ali...de ce nu mergi in alt oras? Ma gandesc ca poate ai sanse sa gasesti! Si tin pumnii sa rezolvi problema cu sefii...
Fla esti mai bine?
Fana? Joce? Bunicuta? Nadia?Dana?Anca?.....quote:
Originally posted by cherry22
Aly, sunt convinsa ca te-ai descurcat foarte bine si ca nu se va intampla nimic rau. fata descurcareata
Mai fetelor din bucuresti, o punem de intalneala vinerea asta? Ce ziceti? Haideti sa ne mobilizam, ca ne-au luat-o inainte clujencele si sunt tare suparata
Cine se inscrie pe lista? Eu sunt prima. Care mai doreste, care mai pofteste?
pupi fetele
cherry
La bine si la greu, STEAUA - [b]Campioana sufletului meu!!!
Jocelyn spune:
Eu nu fac bine, dupa cum am zis la prima pagina, o sa ma duc azi sa-mi iau concediu medical fiindca sunt acasa si maine am programare la analize, ecografie abdominala si mi-am facut si la neurolog intre timp, sa vedem daca e cazul de o tomografie.
To solve the human equation, we need to add love, substract hate, multiply good, and divide between truth and error.
lavinai spune:
fla, tu cand pleci la mare?? in tara sau afara? oare o sa vina si vara in adevaratul sens al cuvantului?? ca mie cam groaza sa plec undeva de vremea asta!!
gata fetele , am plecat la soacra la papa!!! nu am vazut-o de 2 saptamani ca a fost plecata!! sa aveti o zi faina!!!!
sa imi tineti si mie pumnii maine la examen, ca dau o bere rece daca iau examenul!!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
cherry22 spune:
Andreuta, spor la invatat si ai mare grija de tine si de bb-lina.
Fla, tu cum mai esti, tot te mai lupti cu virushii? si sanatate tie si Sarei
Lavi, bafta maine, te asteptam cu berea!
Fetele din bucuresti, mai vreti sa ne intalnim? Pana acum doar eu si Sun suntem pe lista. Haideti, nu va fie teama
Marina, Dana, Nico, Kitty si restul, ce ziceti?
pupi fetele
SunSmile spune:
Pofta buna si multa bafta maine! Sa vii cu nota mare, ok?
quote:
Originally posted by lavinai
fla, tu cand pleci la mare?? in tara sau afara? oare o sa vina si vara in adevaratul sens al cuvantului?? ca mie cam groaza sa plec undeva de vremea asta!!
gata fetele , am plecat la soacra la papa!!! nu am vazut-o de 2 saptamani ca a fost plecata!! sa aveti o zi faina!!!!
sa imi tineti si mie pumnii maine la examen, ca dau o bere rece daca iau examenul!!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Fetelor, am o veste mare: miresica nu mai e desculta!
Am iesit sa ma vad cu mama in pauza de masa si am achitizionat una pereche sandalutze foarte dragutze. Cum ajung acasa pun poze sa le vedeti si voi. In fata au o baretutza mai lata, brodata cu floricele iar in spate sunt ca un fel de pantofiori si au baretica pe glezna.
Si la pret au fost rezonabili: 110 ron. Singura chestie care ma deranjeaza e ca desi sunt noi, unul din tocuri e zgariat putin si nici lucratura nu e super grozava, dar asta e, singurii care mi-au placut si mi-au fost si buni din tot orasul...
Nunta noastra
Pregatiri