Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Marina,iubita,stai linistita si nu te mai ingrijora,asa este in primele luni,cu greturi,somnolenta si disconfort total...dupa 3 luni vei avea o perioada mai comoda pana prin luna 6-7,cand va creste burtica si va trebui s-o lasi mai usor cu efortul fizic...dar bb merita tot sacrificiul...eu iti doresc o sarcina cat mai usoara si fara stres!
Cherry,pt. a vedea pozele va trebui sa le descarci intai!
Sun,nicaieri nu-i ca la mama acasa...acolo va fi mareu oaza de liniste si siguranta,ma bucur ca v-ati distrat!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, nu stiu ce sa fac, e o faza cam urata si orice as face il bag la apa pe sefu'... care trebuia sa raspunda la un mail si n-a raspuns (desi i-am tot adus aminte), acu' intreaba sefu' al mare de ce nu s-a raspuns la mail... ce ma fac, ca nici la telefon nu-mi raspunde...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multumesc de urari fetelor
Sun si Raza multumesc in mod special

La multi ani aniversatilor si Felicitari pt bebe Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Lavi,bafta la examenul de maine,iti tin pumnii!
Superbe pozele cu Alexia,e dulcica foc !
Aly,e cam naspa faza cu seful dar tu nu prea ai ce face,eventual sa-i zici sefului mare ca-i va raspunde in cel mai scurt timp...
Nu mai fi supi ca nu-ti gasesti pantofi...de ce nu te orientezi la niste sandalutze,am vazut un model cu niste cureluse finutze pe picior,tare dragutze,iar in iulie va fi destul de cald pt. pantofi...parerea mea!Sunt sigura ce gasesti tu ceva pe placul tau!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am reusit si eu intr-un final sa vad pozele!! frumoase! si voi sunteti frumosi! nasa e dragutza foc!!! inca o data felicitari pt nunta! sa fiti fericiti si sa va iubiti o viatza!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc
nasa a facut furori
frumoasa foc
amandoi sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

multumesc
nasa a facut furori
frumoasa foc
amandoi sunt

felicitari pentru nunticica si mireseala!
si pt baietzelul nasilor! dragalash foc! mare cavaler!

flacum te mai simzti? (am vazut-o ieri pe alina...are un par lunggggggggg de tot in spate. nu mai era cu el prins si am reusit sa ii vad pleata in toata lungime ei).

sun pozele din honey le-am vazut pe la ceva topic cu povestea nuntzii. am lecturat evenimentul si jos, ce sa vaz? fotoase din luna de miere. asa ca fugi repejor si dileshtili pi tati.

lavi dragutzica gogosica cea mica alexia! sa va bucurazti de ea mereu!
pupici tuturor!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am reusit intr-un final sa iau legatura cu sefu' (i-am trimis sms) si ce credeti ca raspunde: "descurca-te" In fine, i-am raspuns sefului mare, dar tot ma astept sa iau cand se intoarce in tara (desi n-am eu nici o vina...) poate ma trezesc ca raman si fara slujba... Ce zi naspeta de luni...

Cami, si eu m-am gandit la sandalutze, din pacate tot ce am vazut la Cluj aveau tocuri cui, si eu nu pot umbla pe asa ceva, iar celelalte erau cu talpa din aia ortopedica, evident ca nu-i potrivita deloc pt asa ceva... Singurul model care mi-a placut si avea si toc ok era model de anul trecut si evident ca nu mai aveau marimea mea...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea felicitari multe
Zi-mi te rog si mie cum e la Spiru H. ca am o prietena pe care o intereseaza. Pe ce baza se face admiterea, cum si cat se plateste, ce valoare are diploma la sfarsit?

Eu sunt la Lucian Blaga din Sibiu. Tata e la Spiru Haret. Admiterea se face pe baza de dosare si examenele din sesiune sunt floare la ureche. Adica iti dau 100-150 de intrebari tzip grila inainte de examene si din alea primesti 20 la examen. Inca nu am auzit sa fi picat careva vreun examen. Si se da pe calculator. Taxa nu stiu cat e, dar il intreb pe tata si iti spun. Parca se plateste in 2 rate taxa. Dimploma de absolvire are valoare, daca facultatea la care esti inscris e acreditata. Dar in general cei care fac facultatea la particular, dau licenta la una din facultatile de stat.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele da aveti spor azi la scris!! asa imi place!! eu ma tot chinui sa invatz dar nu ma pot abtine sa nu trag cate un ochi din cand in cand la voi!!! si ma sunat si soacra mai inainte ca ne asteapta la ea , ca a luat peste, si face : peste la gratar cu mujdei si mamaligutza!!!! va dati seama ca las tot si trag o fugutza la papa!!!! fetelor nu stiu ce e cu mine, ca doar la mancare ma gandesc!! nu mai rezist !!! sunt o pofticioasa....... deja am pus vreo 3-4 kg in ultimele 2 luni!!!
alina, si eu mi-am cautat mult pantofi, dar cand i-am vazut am stiu ca aia tre sa fie ai mei indiferent de pretz!!!! (au fost 2.500.000 dar mama mi-a zis ca nu conteaza ii plateste ea!!!!)

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput