Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 3
briza_marii spune:
Nico SUPER POZELE, dar esti tare zgarcita cu amanuntele! Noi te asteptam cu sufletul la gura si tu....Ce miresuca frumoasa ai fost...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
briza_marii spune:
Pai, ia-o si tu cu inceputul: cum a fost la biserica, cum a fost la petrecere, cum v-ati dansat voi ca doi porumbei la deschiderea dansului...si nu in ultimul rand S-A FURAT MIREASA?!! Ce a dat iubi pe ea.....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Frumoase poze, frumoasa miresica, pacat ca sunt asa putine...
Pai zi si tu, cum a fost petrecerea, ai fost furata au ba, peripetii... detalii...
Nunta noastra
Pregatiri
bunicuta spune:
Salutari si de la mine
sunt in mare viteza ca trebuie sa plec cu treburi de la job asa ca
Spun si eu cu intirziere -LA MULTI ANI cu bucurii, sanatate si multe ,multe realizari pentru Nico, Mihaela, Alesia si pentru toti cei care au avut ceva de sarbatorit in familie -sper ca n-am uitat pe cineva.
HIM sanatate, bucurii si numai bine din partea mea-petrecere frumoasa.
MARINA -FELICITARI MAMICO - sa fiti sanatosi , sarcina usoara si lasa ca toate greturile si starile de rau vot fi uitate cand o sa-ti puiul in brate -
Flavia sanatate multa Sarei si tie- sa va faceti bine.
Andreea[/b] felicitari pentru examene si multa bafta in contunuare.
Va pup pe toate si o saptamana usoara si cu timp cum este acum in Buc-frumos si cald.
Si sa nu uit in Iunie pe 20 este si ziua baiatului meu.
NicoletaB spune:
la civila am fost al 2-lea cuplu din 3 la orele acelea 9-9.30
vremea extraordinar de frumoasa
am platit pozele de la civila 1.600.000 (cele obvligatorii), nu te intreaba cate vrei, fac si taie chitanta
la biserica a fost superb, dar mi-a lipsit corul pe care il cerusem dar a fost foarte frumos
nasa a facut senzatie
restaurantul a fost superb decorat, decoratorul aflandu-se la una din mesele de la terasa de afara, noroc ca l-am observat si i-am multumit
s-a dansat in draci
nasii l-au adus pe Turda si doru zamfira
am mai trimis inca 3 mailuri
impreuna spune:
bunicuta multumesc am completat listutza, dar eu ii urez de pe acum toate cele bune baiatului tau si La multi ani fericiti pt ca in ziua cu pricina nu voi fi prin zona.
Nico ce frumosi sunteti, cand mai ai poze sa mai spui:) Ma bucur ca ati avut o nunta frumoasa. De ziua ta cum a fost?
briza da soacra-ta stie cand iti cumperi haine? Daca sti ca e curioasa si trece peste hotararea ta, nu-i mai spune, pune-o in fata faptului implinit:)
Oare Raza cand se intoarce?
Sun ce fain de voi ca ati avut un moment de respiro :)
Un banc "rau":)
Un tip si o tipa isi fac declaratii de dragoste.
El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva."
Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun > Peugeot."
Flavia (sotie si mamica fericita)
kisstherain999 spune:
Buna fetelor,
ce departe a-ti ajuns ... la nr 60 ...
Desi nu v-am scris demult pt ca nu aveam noutati legate de soacra v-am urmarit din umbra.
Astazi am intrat sa va spun ca socrii mei ne-au dat destul de multi banuti pt a ne lua masina.
Va doresc tuturor sa primiti astfel de cadouri de la socri sau daca nu macar ganduri si vorbe bune.
O saptamana usoara si fara ploaie.
kiss
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Alynutza spune:
Fla, super tare bancul... Am uitat sa-ti spun, costumul de baie mi l-am luat de la Jolidon, de la magazinul de prezentare pe care il au la Clujana. Eu am mers in ideea ca fiind langa fabrica, o sa gasim mai multe modele, dar tocmai i-am prins in criza de marfa, saptamana asta trebuie sa primeasca. Dar am gasit un model pe care il vazusem si in oras si mi-a placut. Sa nu-ti mai spun ca era cu 130.000 mai ieftin decat la reprezentanta din Central si de pe Eroilor, deci a meritat drumul pana acolo. Pacat ca n-am gasit nimic si pentru iubi, ca sa rezolvam cu totul. O sa mai facem un drum pana acolo.
Nunta noastra
Pregatiri