Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hello
guess who's back?
incerc sa recuperez din urma cu cititul si revin
pupici multicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Him, sa ramai mereu asa scumpa cum esti!
Ne e dor de tine, te asteptam cu drag

Sun mersi:)

Roxanici am glumit cu virushii Eu i-am luat de la Sara, ce fetita darnica am:)

Aly sper sa iti gasesti pantofi, stiu ca e stresant. Costum de baie de unde ti-ai luat?

Joce oare n-ai bebe?:) Orice ar fi, sper sa iti treaca repede

Marina asa frumos ai povestit, cred ca sunteti plini de emotii. Chiar daca te simti rau, e pt o cauza nobila:)
Eu m-am simtit f rau, nu vreau sa te sperii, dar pana la 16 saptamani cand am simtit 1 oara ca misca, am stat mai mult prin spital. La tine sper sa nu fie cazul, mai ales ca tu poti manca, chiar daca nu orice. E normal sa ai arsuri si dureri ca si la CM (nu mai stiu exact exlicatia, dar organismul fiind obisnuit sa reactioneze in acest fel in fiecare luna inca mai simti durerile, dar nu e nimic neobisnuit. S-ar putea sa ai chiar niste scurgeri maronii, semn ca s-a fixat sarcina, dar nu sunt f sigura).

RaluD haide sa mai povestesti cu noi:)

dana tu mergi la intalnirea cu nurorile?:)

Wow Nico welcome back:) Spor la recuperat, te asteptam la povesti

Hai pupici tuturor, ca inca sunt in convalescenta:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata fetele!
Marina, felicitari! Mi-au dat lacrimile cand am citit cum ai aflat despre bb.Sa dea DD sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si mancacios si sa va bucurati de el 100 de ani! fata burticoasa

Him, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Fla, sa te faci bine repede! fetele

Sun, cum a fost la tulcea? Te-ai distrat?

Lavi

Andreea, felicitari pentru examene! Ai sa vezi ca le treci pe toate, doar esti fata desteapta.

Dana, cam rar pe la noi. Sa stii ca ti-am simtit lipsa. Ce mai face socrosenia?

pup toate fetele

Mergi la inceput

pt poze ajutati-ma sa le pun pe net
eu nu le am in format digital, am scanat 4 in pdf si nu stiu cum sa le atasez la linkul cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry multumesc:) Vezi ca prin se poate lua raceala
Mi-o fost dor de tine in wk:)

Andreea felicitari multe
Zi-mi te rog si mie cum e la Spiru H. ca am o prietena pe care o intereseaza. Pe ce baza se face admiterea, cum si cat se plateste, ce valoare are diploma la sfarsit?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun venit, Nico! Hai la povesti ca am stat aici cu sufletul la gura toate! Cum a fost cu invitatii...cei 50??
Pt poze...pai le atasezi in yahoo sau webshots, faci albumul public si apoi dai copy-paste la link...aici la noi!
Cherruc m-am distrat bine tare...m-au alintat ai mei, am facut gratare, am stat in curte, a fost super vreme si super atmosfera! Doamne ce bine e la mama acasa...culmea asta spune si sotul meu!
Fla...

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. Am halit deja o cana de cofee asa ca acum am facut ochi sa va citesc. La nunta a fost super, am topait toata noaptea, prietena mea a aratat senzational si s-a simtit minunat (si ea e burticuta, in 3 luni, si zilele trecute i-a fost tare rau, asa ca am avut un pic de emotii pt ea, dar a fost bine). Dar cand ajung acasa, mi-a trecut toata starea aia romantica cu care venisem: ia ghiciti cine era in vizita?!!! Soacra, normal! Eram asa de plina de draci! Sambata ne-am intalnit la ziua soacrei fratelui lu iubi, cand ne-am dus acolo era si ea mot (fara ca noi sa stim ca ea e in Bucuresti). cand s-a spart petrecerea, i-am zis sa ramana in Buc sa nu se mai duca acasa (casa ei este la 45 de min de bucuresti), dar nu a vrut; si aseara fiindca stia ca nu suntem acasa, a venit special. Stiu si de ce a facut chestia asta: fiindca eu mi-am luat rochie de cununie si nu am vrut sa o arat la nimeni, iar ea moare de curiozitate cand imi cumpar eu haine.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

am trimis pozele ca mailuri pe adresa comuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Care adresa comuna?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

cei 50 de invitati au fost pana la urma 12
n-am ramas datori pe la nimeni
weekendul intreg am sarbatorit, sambata de ziua mea si ieri ne-au scos nasii de la biserica

totul a iesit ok, probleme minore care pana la urma s-au rezolvat

Mergi la inceput