Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 27
Alynutza spune:
Andreea, tinem pumnii sa fie bine cu toate examenele si sa nu ramana nici o restanta!
Sun, ma bucur ca ti-e mai bine. Stiu cum ma simteam eu inainte de AC... aveam zile cand ma urcam pe pereti de rau... dar la scarbici tot trebuia sa merg.
Noi maine mergem dimineata sa ne intalnim cu nenea care ne face mobila sa ne alegem materiale si culorile, apoi trebuie sa dam o fuga sa isi ia si iubi slip, ca sambata trecuta n-am gasit, si poate ajung sa imi duc si rochitza la ultimele retusuri. Iar dupa-masa mergem la o nunta. Duminica nu avem planuri deloc, dar sunt aproape convinsa ca se va ivi ceva...
Nunta noastra
Pregatiri
cherry22 spune:
Andreea, bafta maine! Eu zic ca le treci pe toate.Cum te mai simti, mai ai contractii?
cherry22 spune:
Fetelor, abia astept sa treaca ziua de azi, desi nu am un program special pentru wk. Maine va trage sotul cablurile prin casa, ca sa rezolvam odata si problema cu lumina, iar duminica cred ca vom iesi putin la plimbare si, poate dupa-amiaza sa facem un gratar.
Vic, spor la treaba! fata, sa mai treaca supararea
a.cicel spune:
Multumesc de incurajari fetelor. Eu nu mai pot invata nimic. Nu mai intra nici un fel de informatie in capul meu. Cred ca o iau razna.Bebelina e ok, danseaza... Doar ca pe mine m-au apucat niste arsuri de gat, stomac, esofag...si toate alea..ca abia mai rezist. I-am spus lui iubi sa imi cumpere Rennie ca ala e bun pt asa ceva si din cate am inteles nici nu are contraindicatii in sarcina. Sper sa imi calmeze arsurile si sa am si eu o noapte linistita. Ca de 3 nopti tot asa o tin.
noricile si sa aveti un we placut si parte de timp frumos. Poate mai intru maine dupa examen sa va spun cu a fost.
Andreea 32+
POZE
cinta spune:
pup la norici
si multe felicitari, Marina ma bucur mult sa citesc despre samburelul tau
noi suntem proaspat intorsi din vacanta de 1 saptamana. Vremea a fost f buna, mult soare, apa calda de m-am lafait si io in piscina si pe plaja. iar in weekend avem petrecere - in seara asta e ziua de nastere a unui prieten iar maine seara se da startul la ziua de nastere a sotiorului - pt ca a fost pe 13 si am facut o avampremiera in 2 doar
apartamentul avanseaza cu renovatul - si aici ies scantei cu sotul la greu. pt ca nu pot controla eu ce se intampla si iese dupa capul lui. si de multe ori fara argumente practice. asha ca mi-am promis ca ultimele 2 luni nici sa nu calc pe acolo [daca rezist tentatiei] si sa ma concentrez pe lucruri de bebe si pregatirile [t nastere si marea intalnire. sis a il las sa-si faca damblaua cu apartamentul pana la capat. dar mor de draci si alta nu asa ca dupa nastere sper sa merg la niste cursuri de design interior pe acilea sa imi ostoiesc si eu dorul. se p'orma oi vedea ce si cum
proapseti reveniti acasa, sotul a reusit performanta de a face accident de masina - nu din vina lui. si, din fericire, eu nu eram la bord, pt ca masina a fost lovita pe partea mea.
eu si burtica suntem bine. odihnite si mult mai proaspete. si pline de energie. vreau sa ma apuc repede si de exercitii pregatitoare pt nastere - cursuri speciale- ca sa nu ma apuce iar lenea.
despre soacra inca nu va pot face un raport pana luni - decat ca e omniprezenta la tel. si de 10 ori pe zi ar fi in stare sa sune - pe mobilul sotului.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
marinar spune:
Cherry, Jocelyn, de dimineata am fost ok, dar acum mi-e raaaaau, insa nu cred ca e de la bb. M-au deocheat colegii, ca de, acum sunt in centrul atentiei.
Jocelyn eu sunt la Tutunaru.
Cinta spor la gimnastica. si eu vreau sa fac gimnastica pt gravide si bazin, dar numai dupa ce-mi da voie doctorul . Acum nu am voie sa fac nimic.
andreea succes la examen. Pup bebelina dansatoare.
Sunule esti mai bine? offff, numai de asta nu aveai nevoie, dar o sa-ti revi tu, ca doar tu ne dai toata energia!!!
Viitoare miresici, eu nu am avut parul exagerat de mare la nunta dar are mult volum sie des, asa ca m-a coafat femeia in 3 ore si ceva. Se plictisise saracutza... si doar stia cat par am pt ca fusesem si la proba. Dar a iesit supeeeeer.
marina
pozici
SunSmile spune:
Andreiule cred ca-i creste parul printesei si d'aia ai arsuri. O sa ai o mica pletoasa!
Cinta bun revenit, La multi ani sotului si mult succes cu proiectele voastre.
Che ce faci?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
briza_marii spune:
gata, ma intorsei: sunt apta, am ceferticat..so la maritat cu mine
Alynutaam fost la atatea pt ca: 2 cand au auzit data...ca nu sunt in buc ca se duc sa coafeze niste prietene (una in Calarasi si una in Buzau). alte 2 cand mi-au vazut pleata au inceput: sa vedem ce iti facem, ca e mult par, ca e multa munca...una mi-a zis ca se baga dc ii dau inca un mil in plus peste suma oficiala se baga (care apropo venea acasa asa ca suma pe care mi-o spusese la tel ii revena in intregime).....si aveau niste mutre de alea acre de zici ca le ceream ceva de pomana. Oricum, mi-am gasit pe cineva in Cotroceni, care a fost f draguta, deci am scapat si de oful asta!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
fannna2003 spune:
pupici la norici
marina ma bucur ptr tine si doresc tuturor care-si doresc bb sa li se indeplineasca visul
eu am terminat situatia ce trebuia sa o predau azi...bine ca m-am incadrat in timp...am trimis-o la capitala si de-acolo au sunat si au zis ca-s f harnica...puteam sa o trimit pana marti...na spune-ti si voi ...si eu m-am agitata(cica era urgent)
neamule sa inteleg ca esti acasa?!?!...fericit-o!!!
vreau si eu sa fiu in locul tau...
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
SunSmile spune:
Ia nu-ti mai dori tu sa fii in locul meu. Sunt la jobul 2, adio greva mea totala de munca (doar mai trag chiulul)! Macar ma simt mai bine....nu in totala forma, dar e mai bine.
quote:
Originally posted by fannna2003
pupici la norici
marina ma bucur ptr tine si doresc tuturor care-si doresc bb sa li se indeplineasca visul
eu am terminat situatia ce trebuia sa o predau azi...bine ca m-am incadrat in timp...am trimis-o la capitala si de-acolo au sunat si au zis ca-s f harnica...puteam sa o trimit pana marti...na spune-ti si voi ...si eu m-am agitata(cica era urgent)
neamule sa inteleg ca esti acasa?!?!...fericit-o!!!
vreau si eu sa fiu in locul tau...
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!