Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 26
cherry22 spune:
Neata fetele! Azi e vineri
Fanna, ti-am dus lipsa
Marina, cum se simte azi fata burticoasa? eu pe ea
Sun scump, cum merge treaba? multi
Aly, o sa fii o miresuca gigea. fata
Nico, multumim pentru cafea. Tare bunaaa
Him, Joce
pupi toate fetele
SunSmile spune:
Cherr treaba merge. Numai ca azi mi-e rau de mor. femeile astea cu problemele lor lunare. Si mi-am anuntat sefu' ca-s in greva si ca am un "cui" impotriva barbatilor...si s-a prins!
Voi fetele? Ce faceti? Ce planuri de weekend aveti?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza!
Rox, acum nu mai am parul asa lung ca a taiat tanti coafeza fara mila... cica era prea lung si n-o sa-mi poata face freza de miresuca.
Da, da, stiu ce vrei sa spui. si eu am avut parul lung pana la cureua de la nadragi si l-am tuns undeva putin peste breteaua din spate de la sutien, din aceleasi considerente. Totata lumea coafezelor se criza cand vedeau cat e de lung. Azi ma duc si eu la o alta tanti coafeza (am fost pana acm la 4 si tot degeaba) recomandata de cineva, sa vedem ce imi zice.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
cherry22 spune:
Sun, cred ca ai un sef foarte de gasca. Deci, azi esti home?
Ai luat vreo pastiluta, ca sa-ti mai treaca? fata sa nu-i mai fie asa rau
Alynutza spune:
Sun, eu iau ibuprofen cand am probleme din astea si-mi trece. sa treaca mai repede.
Briza, eu nu l-am avut chiar pana la cureaua de la pantaloni, dar acum e asa cum zici tu, pana la sutien... Dar de ce ai mers la atatea coafeze? Nu ti-ai gasit o freza care sa-ti placa sau...?
Fetele, azi intru mai rarutz ca mi-a venit sefu...
Nunta noastra
Pregatiri
preda_vicky spune:
la norici! Nu ma dati absent nemotivat, ca am multa trebusoara la serv. zilele astea. Si vin si maine, si duminica, sunt tare necajita din cauza asta. Si mai e si vremea asta rece, ciudata rau! Parca as fi baut toata noaptea, si nici de dormit bine nu dorm... of-of
Va pe toate, sper sa am maine putin timp sa intru pe net sa vad ce mai faceti. Week-end placut va doresc!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
NicoletaB spune:
Femeia zice sotului: -Am avut un vis.Un negru era sus pe dulap,si ne facea vant cu un evantai mare.Asa de bine era,ca am avut un triplu orgasm... Sotul cauta un negru mare pe strada ii da 100 lei si-l urca pe dulapul din dormitorul lor.Seara,cei doi incep sa se desfete in placere,iar negrul sa agite evantaiul.Din pacate femeia nu ajunge la orgasm.Ii spune sotului sa faca schimb cu negru, si sa treaca in locul acestuia.Se da negrul jos de pe dulap, si incepe sa macine...In cateva clipe femeia urla de placere orgasmica...Sotul se da si el jos de pe dulap si spune negrului la ureche: -Ai vazut cum trebuie sa ventilezi ??? Tampitule.....
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Voi fetele? Ce faceti? Ce planuri de weekend aveti?
Sambata de la 1 examen, duminicca dela 8 examene, de la 10 examen... Nu mai vreau. Pt examenul de ambata am invatat 3 subiecte. Sper sa am noroc sa imi dea unul din alea 3, ca de nu... merg la o a doua restanta (prima e din cauya nuntii ca s-a suprapus cu acea zi)
Andreea 32+
POZE
SunSmile spune:
Vik spor la trebi! Las' ca noi tot aici ramanem.
Ali multu'. Am luat un aulin si mi-e mult mai bine. Eu p'asta-l iau mereu. Si acum am gasit si o farmacie care da fara reteta....
Cam liniste azi...o fi vremea de vina? Sau apropierea weekendului?
SunSmile spune:
Tin pumnii, Andrule! Sa ai grija de tine si de BBlina,ok?