Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Itzy-bitzy felicitari pentru steluta!!!!
Tasia felicitari pentru examen, uite asa le treci pe toate si multa multa bafta la celelalte!

24+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ileana fericito...plecati la mare!!!!Distractie placuta si fa o baie si pentru mine!!!!Sper sa prindeti vreme faina.Ai grija cu tensiunea si soarele...stii tu mai bine cat sa stai!Ce mai zice Luca de bebita din burtica?Si celelalte fete care mai aveti copilasi acasa, cum se comporta cu burticile voastre?Ca Andrea mea vine si imi pupa burtica, de cate ori ii dau ceva vine la burtica mea sa-i dea si lui bebe.S-a schimbat foarte mult in ultima luna, ca inainte nici nu vroia sa auda.
Onutz....ce sa zic despre medicul meu???Eu sunt multumita de el, doar ca la nastere nu cred ca o sa-l vad, decat daca va fi urgenta sau cezariana.Nici la prima nastere nu l-am vazut...asa ca e o nesiguranta cand nici nu stii cu cine te nimeresti sa nasti.
FETELOR...AM SA IES PUTIN SI REVIN MAI INCOLO PUTIN...PUPICI SI NUMAI BINE...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana28 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Putzuruca lipsa de Mg duce la aparitia carceilor. In Elevit e prea putin. Suplimenteaza cu MagneB6 sau Mg effervescent.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

putzuruca, ramomarva multumesc pentru incurajari

inni ma duc la farmacie, ce e mai bine sa iau? Magne B6 sau alte Magne...? Banuiesc ca scrie pe prospect cum se ia pentru gravide, nu?

Pufymic sa ne spui cum te simti

24 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, eu, in locul tau, daca masuratorile sunt bune, si facute cu simt de raspundere, m-as duce sa o intreb pe dr. nu as mai da alti bani, muuuulti(pt ca de fapt costa destul).Dar, inca o data, daca si masuratorile au fost facute bine. Oricum, daca nu-ti place de doctora ta, niciodata nu e prea tarziu sa o schimbi. Gandeste-te ca e vorba nu numai de tine ci de bebele tau, iar uneori, conteaza cea mai mica greseala. Asa ca gandeste-te bine, pune cap la cap tot ce stii despre ea si cum s-a purtat cu tine(oricum nu e normal sa te mai cheme abia atunci) si schimb-o sau nu cat mai repede. Tu trebuie sa stii cel mai bine. Si ce daca se poarta bine cu altii? poate tocmai cu tine nu o face, si aici e vorba de tine, nu de altcineva..

TANIMA, nu te ingrijora! Bebe al meu si-a facut simtita prezenta la 20 de saptamani, si a fost asa: pe 17 aprilie am simtit clar cum isi impinge piciorusul in burta mea, dupa care 3 zile NIMIK, de o luasem razna de griji. Pentru ascultatul lui bebe exista un stetoscop special pentru gravide, ma indoiesc ca ai tu asa ceva.Te si pe tine, si stai fara griji.

In ceea ce priveste asteptarile mele vis-a-vis de doctora mea: eu vreau ca pe langa super capacitatile medicale ale ei, sa simt ca si pentru ea, copilul meu nenascut inca este tot la fel de important ca si pentru mine. Si cu asta eu cred ca am spus totul. La inceput aveam indoieli cu privire la implicarea ei, dar intr-o zi, cand eram la control in camera de garda, a intrat o mamica cu un bebe de o luna, si asa drag i-a fost de el, si a pus atatea intrebari...desi nu era pacienta ei.Parca m-am mai linistit, dar n-as sta nicio secunda pe ganduri, daca mi s-ar parea ca bebele meu nu este pretuit.

26+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutare,

Mi-ati facut o pofta cu papanasii...

Pufymic si eu am patit ca tine acum 10 zile. Eu cred ca a fost o scadere brusca a tensiunii. Dupa ce am stat putin afara pe niste trepte mi-am revenit. A doua zi am fost la cabinet sa-mi ia tensiunea si era 10,5 cu 6 dar deja ma simteam bine. Pentru ca am patzit-o de doua ori in ultima luna ma gandesc sa-mi iau un tensiometru tip ceas, (se gaseste in farmacii) si sa-l port mereu la mine.

Eloise - cu putina intarziere, va urez sanatate, noroc si multa intelegere, ca restul vin pe rand! Despre greutate bebe si eu zic ca a scris gresit dr. ta, dar cel mai bine e sa verifici cu ea sau cu alt dr. ecografist ca sa stai linistita. Eu am facut o eco morfo-fetala in saptamana 20 si greutate bebe era 380g.

Try - foarte corecte info date de tine despre dopul gelatinos si ruperea membranelor. Dar in cazul meu, dupa pierderea dopului nu au aparut contractiile dureroase nici dupa cateva zile. Am aflat ulterior ca puteam pierde lichid putin putin cate putin daca membranele erau fisurate - dar atunci pe tampoanele zilnice nu am remarcat nici o diferenta care sa ma duca cu gandul in directia asta. Din pacate eu facusem ultima ecografie in saptamana 31 (morfo-fetala), cand lichidul era in cantitate normala, medicul meu spunandu-mi la fiecare control ulterior ca nu mai trebuie sa fac nici o ecografie. Pe cea din saptamana 38 o programasem fara sa-i spun. Atunci am aflat ca fetita murise in urma cu 3 - 4 zile si ca lichidul amniotic era absent. Ulterior m-am gandit ca l-am pierdut odata cu dopul (am facut pipi destul de abundent). Poate ca nici nu mai aveam foarte mult lichid, nu am de unde sa stiu pt ca din saptamana 31 pana in 38 puteau sa apara probleme care sa duca la oligohydramnios. Dar copilul era mare (4 kg), iar aceasta greutate nu prea o atinge un copil care sufera inutero.

Acum trebuie sa plec, dar ma conectez de acasa.

Larisa 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Tasia daca mai iei si Materna sau Elevit ia MagneB6 (pt. ca in MagneB6 cantitatea de Mg e putina dar mai ai si in complexul de vitamine)

Daca nu iei alte vitam + minerale ia de la Krugger...Mg effervescent..Costa vreo 80.000. Nu scrie pe flacon cum tr sa ia o gravida. Iti spun eu ...1 sau 2/zi.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Daca iei MagneB6...2-3/zi...trebuie luat.

Vezi ca exista si variante romanesti mai ieftine dar eu nu prea am asa mare incredere in ele (tot de la pacienti stiu ca nu prea si-au facut efectul)

MagneB6 e in jur de 300.000 (50tb).

Sau poti opta pt. cel effervescent si sa iei 1/zi doar...si asa merge.

Vezi tu..in functie de bani.

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, multumesc pentru informatie.

putzuruca 24+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

M-am trezit si eu....am facut si mancare de atunci(daca n-are cine face...)....mi-am hranit si bebeloiul....am pus si la spalat o tura...si tot rau ma simt!
Acum vroiam sa merg sa-mi iau tensiunea dar aparatul meu cel vechi si de demult nu stiu cat de fidel mai e....
Si pe langa toate astea mor de durere! Mi-au iesit hemoroizi!Eu care in viata mea n-am avut asa ceva acum m-am pricopsit si cu ei....si ma dor ingrozitor de tare!Cred ca e de fapt chiar criza hemoroidala....nici pe scaun, nici in picioare nu pot sta....cand umblu e chinul de pe lume...!
Mi-am sunat medicul si mi-a zis sa ma fac cu Lioton gel....mi-a cumparat matusa-mea deja si am inceput sa ma fac....dar nu simt vreun efect...in bine....numai ca ma doare tot mai tare!

Gata ca m-am plans destul....dar stiu ca voi ma intelegeti....

Inni cum au iesit papanasii?(hemoroizii era sa scriu)
Voi ce medicamente stiti ca sunt cele mai bune pentru nenorocirile astea?Procto-Glyvenon cum e?(sau cum s-o scrie)Hemorzon?Herbolax?Le cunoasteti(fetele farmaciste!!!!)Sunt ok in sarcina?

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput