Mamici de sept-oct 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Imi e ciuda fetelor ca va vedeti asa de des puiutii!!!Eu l-am vazut odata si cred ca raman cu atata.Ma uit la poze!!!!!Dar dupa ce vine, nu ma mai desprind de el!!!!!La sarcina cu Andrea am avut placenta jos si am mai facut o ecografie nu mai stiu in ce saptamana, oricum spre sfarsitul sarcinii...dar acum nu am probleme si nu-mi mai da trimitere la ecograf.asa ca ma multumesc sa-i aud lunar inimioara....e bine si-asa!
Try????La tine cum e cu ecografele si controalele?probabil e la fel....
Am cam salivat la retetele voastre de papanasi si desi n-am facut niciodata cred ca o sa incerc ca suna prea frumos.Multumim de retete Martha, AndraPG,Pufy....Nu stiu daca o sa gasesc branza de vaci aici...
Eli, lasa ca ai si tu nevoie de putina liniste!!!!Stai si odihneste-te....
Ileana, Ignatica bafta la ecograf si va asteptam cu vesti bune...
Floricika, imi pare rau ca te-ai simtit rau ieri...ai grija de tine si nu mai fa eforturi.
Eloise..ma bucur ca nu mai ai probleme cu placenta.Eu zic sa nu intri in panica cu greutatea..Sigur a estimat gresit greutatea.E bine daca mergi sa repeti ecograful...Bafta!
Pricess, sigur e anemie, continua cu vitamine, stiu ca in ultimul trimestru se accentueaza anemia pentru ca bebeul ia tot mai multe vitamine de la tine.daca ai motive intemeiate nu vad de ce nu ti-ai schimba medicul.Eu l-as schimba si in ultima luna daca n-as fi multumita de el.Eu nu i-au vitamine.....ar fi trebuit sa iau o Materna pe zi dar deocamdata mi-au iesit analizele bune si nu e nevoie, asa zic eu.....De-acum ar trebui si eu sa incep sa le iau!
Tasia, felicitari pentru examen si bafta la celelalte..sa scapi mai repede de ele...sa mai stai si tu putin linistita!

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana28 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor branza de vaci puteti sa faceti si voi in casa, numai ca va trebuie ceva mai mult lapte sa va iasa o cantitate semnificativa de branza.
Puteti s-o faceti asa:puneti laptele la fiert si cand fierbe puneti in el iaurt(1 pahar mic la 1 litru cred ca ajunge...dc nu mai puneti), apoi fierbeti in continuare si amestecati sa nu se prinda pana se branzeste si se ridica zerul deasupra o lasati un pic sa se raceasca(sa nu fie chiar fierbinte) si apoi o strecurati printr-un tifon mare pus in 3-4 straturi .
O lasati la scurs pana a doua zi...sau cand considerati voi ca e scursa.
In loc de iaurt puteti pune calciu lactic, numai ca iese mai seaca...nu stiu cum sa zic...

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Of doamne Pufymic..saracuta de tine!!!!Imi pare rau ca te simti nasol si mai ales ca ti-au aparut hemoroizi.Nu te pot ajuta cu informatii...mai erau fete care aveau aceleasi probleme si poate iti spun ele ce foloseau.Ai grija si sa te faci bine....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana28 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mi-am masurat tensiunea si se pare ca am facut o cadere, de aia mi-a fost rau.....acum inca mi-e mica....90/50 mmHG....si ma simt mai bine decat atunci cand era sa cad din picioare....dar tot mi-e rau...

Sympa !

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu iau magneziu din cel romanesc 4 pe zi la indicatia medicului, de la inceputul sarcinii, de fapt luam, ca acum mi-a indicat pliculete de megneziu de la additiva un pliculet pe zi.

Tensiunea mi-am luat-o si eu acum si aveam 14 cu 8, cam mare, mai ales ca acum 2 zile aveam 9.8 cu 6. Ori nu mi-am luat-o eu bine ori e din cauza gynipralului care il iau de 3 zile de cand cu contractiile. Am observat ca variaza toata ziua, intre 10 si 12, dar niciodata pana acum nu am avut-o 14. O sa o mai iau o data mai tarziu, poate eram dupa masa si de aia, ma agitasem mai mult cu spalatul vaselor. Cine stie.

Burtica e cam tot timpul tare in partea de jos si parca imi simt ovarele cum ies prin ea. Am ca doua unflaturi in partea de jos unde sunt ovarele. Din cand in cand se mai umfla cand pe stanga cand pe dreapta, dar tot jos. Pana acum eram sigura ca e bebe dar era in zona buricului, mai sus. Cand fac pipi simt ca mi se incordeaza toata burta si ma doare rau. Ce o mai fi si asta? Of, cat mai e pana miine seara....

tanima 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

inni da, mai iau si elevit. Am cumparat Magne B6 (340 000) si dna. de la farmacie mi-a zis ca echivalentul lui romanesc e cam slabut. Merci
pufymic imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva nu stiu cum e dar imi imaginez ca e dureros, si greu, mai ales ca trebuie sa ai grija si de piticul de Alesio. Ai grija de tine
sympa

24 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pufymic, si eu ma confrunt cu hemoroizii, chiar dinainte de a fi insarcinata, iar pt. asta folosesc Ruscoven Gel (este pe baza de plante si se gaseste in farmaciile naturiste), iar dr. mea a spus ca este Ok. daca il folosesc in sarcina. Il folosesc de doua ori pe zi! De asemenea, mai ajuta foarte mult si unguentul cu galbenele si cartoful crud ras si aplicat local (e cam incomod, dar se spune ca ar avea efect garantat!). Stai linistita ca o sa iti mai treaca!

Alina
24+ cu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Fetelor inebunesc...am scris ditai mesajul si am dat doua enter-uri dupa care a disparut.

Larisa 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Laliq multumesc pentru urari! Si eu va doresc multa sanatate tie si bebelusului. Sa ai o sarcina si o nastere usoare si numai bucurii de la bebe al tau!
Fetelor sunt din ce in ce mai contrariata de doctorita mea. Gripo m-ai pus serios pe ganduri, trebuie sa o schimb! Chiar daca echograful a dat o valoare gresita in ce priveste greutatea, ea ne-a spus-o noua (am auzit amandoi) si a copiat-o cu mana ei pe carnetul gravidei fara sa se "sesizeze". Eu insami m-am mirat dar de emotie (si de fraiera ce sunt) n-am intrebat pe loc. Deci daca eu stiam din "cultura generala" ca 188gr e imposibil la 22 sapt, ea de ce nu s-a mirat?
Mephala ma bate gandul sa ma mut la dr tau. Am auzit numai de bine despre el. Tu pe Iustin l-ai nascut asistata de el? O sa-ti dau PM maine daca e ok sa discutam detalii.
MamiLili la dr Grigore am auzit ca e cam dificil de ajuns, adevarat?

Eloise 22 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor vad ca se vb de vitamine. Eu iau Materna care am vazut ca e cu seleniu ceea ce elevit parca nu are si Bio Marin Plus (omega 3) care este un ulei de peste cu acid folic si B12. Cica este bun pt inima si pt bb ajuta sa aibe o greutate mai mare la nastere.Vad ca alti medici nu recomanda asa ceva.Magneziu cu B6 am luat pina la vreo 4 luni cite 4 pe zi dupa care a zis dr ca nu mai e cazul ca fluxurile sint bune. habar nu am care.
Pupici

Monica 28 sapt

Mergi la inceput