Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 3
malla spune:
Tu Luna, am un sot "pacatos" tare: Nu prea manca(abia cu lungi dezbateri), nu fumeaza(sa mai bage motivul ca se duce la o tigara), nu prea doarme(are insomnii si preferera sa stea pana tarziu sa lucre), .... deci ce sa iti mai zic.... cred ca e deajuns! :) In concluzie, stau la calculator cand apuc si eu...adica un pic dimineata pana sa se trezeasca el ca acuma se trezeste pe la 9 dimineata, tinand cont de faptul ca adoarme pe la trei...:)
Azi ies afara toata ziua ca e frumos, sper sa tina vremea asta toata ziua, imi iau copilul si stam in parc... nu inainte de ai pregati ceva la sot de papa...Chiar aseara iii ziceam la cina, ca ..."sa de-a Sfantul sa gasesc iar mancarea intreaga ca o sa ma supar pe el"...
:) Cand stau eu acasa, manca, dar cand plec undeva uita sa mance, ca se da cu lucru si uite asa ii trece timpul...:)
Gata, va las,... fug la bebeluc!
Pupici!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
dianaiulie2009 spune:
Eu zic ca stau destul de bine cu bucatareala si la capitolul mancare si la cel de dulciuri . Daca vreti sa va convingenti va invit sa vizitati de la albumele noastre albumele cu mancaruri si dulciuri .
albumele noastre
adi69 spune:
Salutari si de la mine!
Adriana si eu,da eu am fost mai "smechera",vazand eu ca n-am "sfant" in calendar mi-am serbat intotdeauna ziua numelui de Sf Andrei...
ca tot cu a incepe...si tot ne place noua sa primim cadouri...![]()
Ma regasesc ( nu 100%) in descrierea respectiva...cand eram mica nu-mi suportam numele,voiam si eu Adina,Ramona si nu mai stiu ce era la moda atunci..dar cu timpul am inceput chiar sa ma mandresc ..cu numele ,mai ales ca n-am intalnit prea multe Adriane in jurul meu..
Adriana
papa-bun
Luna75 spune:
Anacezara,adi69 Felicitari ! Am deschis albumele voastre si am vazut ca sunteti gospodine de nota 10.
Ce bine ca aveti atata rabdare.Eu ma plictisesc repede in bucatarie,nu as avea rabdare pentru un tort masinuta sau Barbie.
In schimb,fac cu placere curatenie.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nastasie spune:
adi69, nici mie nu-mi placea numele.nici acum nu pot sa spun ca ma omor dupa el, dar m-am obisnuit, mai ales ca lumea imi deriva numele asa ca rar sa ma strige cineva pe numele intreg.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
dianaiulie2009 spune:
Si pe mine rar mastriga cineva pe numele intreg . Mi se spune Adi , Adri , Adita . Fiica mea cea mare imi spune cateodata mama Adriana !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Adi69 vreau sa te rog sa-mi scri niste retete de la prajituricile tale . Intra unde doresti tu la capitolul de dulciuri si posteaza-le , sigur sunt mai multe fete interesate . Dupa ce reusesti , te rog sa scri aici sau trimite-mi PM unde anume ai postat retetele . Ma intereseaza urmatoarele :
- banane prajite ;
- tarta cu vanilie si caise ;
- gogosele;
- lintzer ;
- tarta cu branza;
- prajitura snikers ;
- tort ou ;
- pasca cu branza;
- fursecuri numplus ;
Cam multe ???? Scrie-le pe rand , te rog mult de tot !!!!
Pupici ...
albumele noastre
Luna75 spune:
Anacezara,urmareste si Deserturile Nataliei (un topic foarte interesant)deschis La Bucatarie,vei gasi niste retete fabuloase de dulciuri,chiar nu exagerez cand spun fabulos.
Si eu am luat de acolo multe retete,urmeaza sa le pun in practica.
Luna75 spune:
Daca tot veni vorba de dulciuri si de mancare,ia sa amintesc si faptul ca am citit odata despre Adriane-ca ar fi mancacioase si ca nu rezista tentatiilor culinare....iar ce era si mai dureros-sunt dispuse la obezitate.![]()
dianaiulie2009 spune:
Luna75 sa sti ca in ceea ce ma priveste ai dreptate . Nu pot rezista tentatiilor culinare si dulciurilor , iar referitor la obezitate , mai ales dupa cea de-a 2 -a nastere , cam asa e . Eeeee .... nu sunt eu chiar obeza , dar un plus de vreo 6 kg tot am ...
albumele noastre