Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!
Raspunsuri - Pagina 2
elisor spune:
Cam in a doua parte a caracterizarii ma regasesc perfect.
Gospodina buna? hm, nu prea imi place sa gatesc, dar n-am incotro
Mama buna? Sper ca sunt si ca ma vor aprecia copiii.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
dianaiulie2009 spune:
Prezenta si eu la apelul Adrianilor !!!
Descrierea e aproape de adevar in ceea ce ma priveste . Despre partea cu aranjatul,machiatul , in pas cu moda tot timpul , da ma regasesc intru totul . La partea cu buna gospodina si aici ma regasesc . Cat despre copii si eu cam exagerez , dar sunt fecioara si e o caracteristica , a acestei zodii .
albumele noastre
malla spune:
Mai Luna ce faci? Deschisesi capitol nou cu Adrianele? :)
Veni sa te vad si pe aici, dar nu promit sa raman,.... ca abia vad uneori calculatorul, nu am loc de sot:)
Pupici la mamici si bebici:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
ad_rianna spune:
ce "ghidusenie"!!!

la asa ceva nu m-as fi gandit, o grupare de adriani/adriane
sa stii luna ca eu m-am regasit putin in descrierea numelui si ma bucur ca te-ai gandit la asta
o
pentru tine si pt. initiativa ta...raspund si eu la apel 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
DARAEL spune:
Eu am sa trec pe aici in 26 August, de Sfantul Adrian...... am auzit ca atunci va fi petrecere in zona
, cu joc si voie buna
, mici
si bere
din belsug.......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
adrienne12 spune:
Fata draga de unde ai luat tu textele alea ca parca m-ai descris pe mine :-)Ah si ce mai avem noi Adrian(ele)ii in comun? Nu avem sfint. Nu exista sf. Adrian ci doar cuviosul Adrian cind a spus Darel. deh, a fost ceva mai pacatos omu'.
dianaiulie2009 spune:
' neatza tuturor Adrianelor si Adrienilor !!!
Sa aveti o zi minunata !!!
albumele noastre
Luna75 spune:
Ma bucur foarte mult ca am aparut atatea Adriane,in timp scurt,si sunt sigura,ca suntem mai multe pe forum.
anacezara,a fost o surpriza placuta sa te gasesc aici.Deci,tot,Adriana...
adinell,sa nu ne parasesti,Sotul tau nu se uita la Cupa mondiala,nu lucreaza,nu doarme,cum sta toata ziua la calculator?!
Darael,ne vizitezi doar pe 26 august...?!e departe de tot,sper sa intri mai des pe la noi,pari simpatic...ca multi Adriani,de altfel.
Tu te regasesti in caracterizare ?!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nastasie spune:
buna dimineata si de la mare.mie imi place in bucatarie dar nu am timp.in schimb nu-mi place sa fac prajituri complicate nu am rabdare.as sta numai in bucatarie.
si eu stiam ca pe 26 august e sf.adrian, dar nu e nici macar cu rosu.asta e.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Luna75 spune:
Si mie imi place la bucatarie,dar cu cat termin mai repede cu atat ma bine.
Cat despre prajituri-imi place sa le mananc...nici eu nu am rabdare cu ele-dar,visez ca intr-o buna zi o sa fac si eu ceva mai sofisticat-nu numai traditionalul chec.Tot strang retete de prajituri,una mai exotica decat cealalta,ramane sa le pun in aplicare.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.