Microsoft Outlook

Microsoft Outlook | Autor: bebitzu

Link direct la acest mesaj

Buna,

cum pot face ca atunci cand deschid Outlook-ul sa apara 2 profile - adica unul al meu si unul al sotului?
datorita unei probleme, a fost nevoie de o reinstalare a Windows-ului , ceea ce a dus practic la pierderea tuturor informatiilor din calc.
Exista doua adrese de email create pe acelasi cont de inbox, iar inainte de aceasta problema, atunci cand deschideam Outlook-ul aparea o fereastra unde puteam selecta contul - al meu sau al sotului.
acum aceasta fereastra nu mai apare, chiar daca sunt in continuare doua adrese de email.
cum pot face sa revin la varianta initiala?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Incearca asta:
http://office.microsoft.com/en-us/assistance/HP052423751033.aspx
ca sa iti apara fereastra vezi al doilea subpunct "Prompt for a profile to be used"

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Oana, mercic de link, optiunea asta deja o am.Daca deschid Outlook-ul, imi confirma ca am doua adrese create.
ceea ce vreau eu este ca atunci cand deschid prima data, sa-mi apara fereastra si sa-mi indice cele doua conturi de unde eu aleg pe care din ele vreau sa-l verific.
acum de exemplu, eu pot trece de la un cont la altul numai din inbox-email accounts si acolo selectez contul, insa eu nu vreau asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Imi cer scuze ca ma bag in subiect, dar va rog sa ma lamuriti si pe mine cum sa fac ca atunci cand selectez din inbox anumite mesaje sa la sterg sa mi la stearga direct fara a le duce in "Deleted items" de unde trebuie iar sa le selectez si sa le sterg...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

shift+delete...
sau mai e o astfel de optine, tre' sa ma uit pe unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by aissa

Imi cer scuze ca ma bag in subiect, dar va rog sa ma lamuriti si pe mine cum sa fac ca atunci cand selectez din inbox anumite mesaje sa la sterg sa mi la stearga direct fara a le duce in "Deleted items" de unde trebuie iar sa le selectez si sa le sterg...
Cristina si Ale (30.09.2004)...

Trebuie sa pui o bifa pe undeva prin Tools/Options/ Empty the Deleted Items folders upon exiting sau ceva de felul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi Zana, am gasit, era la "Maintenance", nu o vazusem desi umblasem in Options.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput