Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Marcela in primul rand bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos! Drept sa spun treaba cu afectarea auzului chiar n-am mai auzit-o pana acum, dar pana pe la 7 saptamani chiar nu cred ca se prea poate vedea mare lucru. Abia cand vezi inimioara pulsand poti incepe sa simti ca e viata in burtica ta. Despre dr. Anca am vazut ca s-a discutat mult pro si contra (chiar ii era dedicat un subiect intreg). Eu mi-am spus parerea acolo: ca desi mi-a facut o impresie buna la inceput, treptat mi-am schimbat-o. Dar nu vreau sa te influentez cu experientele mele care poate nu sunt deloc relevante. Sunt multe mamici care au nascut cu dumnealui si au fost extrem de multumite, iar spitalul municipal stiu ca are conditii foarte bune.

Bubulina1 bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos! Mi-a placut greselutza referitoare la anul nasterii tale.

Eu astazi sunt ceva mai bine, raceala pare sa se cam duca. Azi am sunat dr si am intrebat daca e ok sa iau niste paracetamol si chiar m-a incurajat sa iau vreo 4 pe zi. E...eu cred ca o sa cam injumatatesc doza, pentru ca deja dureri de cap nu mai am, iar nasul e mai linistit. Maine mergem la eco si suntem tare curiosi sa vedem ce puiut se ascunde in burtica la mami. Vin cu raport complet maine dupa pranz.

Sa aveti o zi linistita!

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

in ce consta primul consult dupa ce iti faci testul si iese pozitiv? iti face control ginecologic? ca eu nu vreau. mi se pare cam devreme, daca "deranjeaza" ceva pe acolo?
exagerez?
eu ma duc sa imi dea analize si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Helenutza23, mie mi-a facut doar eco, fara consult. Cred ca depinde de medic.
sim, Noroc ca mi-a atras cineva atentia ca nu-s nascuta in viitor, dar mai stii? Bafta multa la eco maine!

Bubulina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurak spune:

Buna ziua viitoare mamici!
Ma bucur sa va spun ca si eu voi avea un .Nu am fost inca la medic, dar o voi face in curand. Asa ca adaugati-ma si pe mine pe listuta:

DN: 09.07.1976
UM: 17.05.2006
DPN: 23.02.2007 ( nu stiu daca asta este intr-adevar decat dupa consultul la ginecolog).

Sarcini usoare!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubulina din cate stiu ca ai zis la un mom dat ti-a facut eco transvaginala, nu? sper sa nu fiu indiscreta, la ce medic mergi?
eu ma duc la Ion Ionutz miercuri seara.
merci,

Mergi la inceput

Helenutza23, intr-adevar se face doar eco transvaginala intrucat bb e prea mic si nu poate vedea altfel. Am fost la control la profesorul Ancar care este medicul meu de mai mult timp.

Bubulina 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bubulina saru'mana mult, sa dea Domnul! Te pup si eu si sa stii ca putin de tot am tras cu ochiul la aspirante (parca la capitolul cu semne de sarcina) acum ceva vreme si am vazut ca erai cu un picior la gravidute, dar am tot asteptat sa te vad intrand la noi. Pe atunci eu, mamica din nou aspiranta imi tot dadeam cu presupusul ca o fi, ca n-o fi bebe 2 si ma tot uitam prin simptomele de sarcina pe care spre bucuria mea le-am gasit listate la voi pe pagina.

Helenutza mie mi-a facut prima data eco pe burtica. Atentie, trebuie sa bei cam un litru de apa cu o ora inainte ca sa il poata vedea usor pe bebe. Consult mi-a facut cand am mers saptamana urmatoare, cand deja dr avea certitudinea ca este sarcina, iar bebe e asezat ok unde trebuie. Atunci am discutat si despre ce pastile trebuie sa iau si ce analize am de facut (lista analizelor a fost ceva mai scurta din fericire, pentru ca aveam o serie facute la prima sarcina si nu mai trebuiau repetate). Am auzit multe vorbe bune despre dr Ionut. Mult succes!

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare, burtici!
Bun venit noilor gravidute!
Marcela, referitor la indemnizatia pt cresterea copilului, regula cu doar 10 luni de cotizatie, nu e valabila si pt noi. Noi vom naste in 2007.
Pupici la burtici!
Loredana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

Helenutza23, intr-adevar se face doar eco transvaginala intrucat bb e prea mic si nu poate vedea altfel. Am fost la control la profesorul Ancar care este medicul meu de mai mult timp.

De la Sf.Pantelimon, sau Junior?!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

De la Sf. Pantelimon, dar eu am fost la Medsana. Tatal, nu fiul.

Bubulina 4+

Mergi la inceput